mesikeaIn een Zweedse vestiging van IKEA werden zoals bekend twee onschuldige klanten doodgestoken. De daders waren asielzoekers. De winkel werd gisteren opnieuw geopend, maar er werd een maatregel getroffen om steekpartijen te voorkomen. Het is een tijdelijke maatregel, maar ze tart wel iedere verbeelding.

In plaats van strenger toe te zien op asielzoekers die de winkel betreden, heeft IKEA beslist om de verkoop van messen tijdelijk op te schorten. Wanneer u dus net van plan was om uw keuken uit te breiden met een handig messenset van IKEA bent u er aan voor de moeite (althans in Zweden). En dit dankzij een uitgewezen asielzoeker (en zijn compagnon) die zich niet wilde neerleggen bij die weigering en daarom koelbloedig enkele mensen neerstak(en).

Uiteraard lezen we dit niet in de reguliere media, zoals we evenmin via de ‘kwaliteitspers’ vernamen dat de twee dodelijke slachtoffers… onthoofd werden. We weten uiteraard allemaal dat mensen onthoofden een Europese traditie is en niets te maken heeft met religies en culturen aan de andere kant van de Middellandse Zee.

Rellen in Kos, in Salou, in Calais, onthoofdingen in een Zweedse IKEA, … Het zijn allemaal geen bezwaren voor Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) om alsnog extra plaatsen te voorzien voor duizenden nieuwe asielzoekers in Vlaanderen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “IKEA-slachtoffers onthoofd, IKEA Zweden verkoopt niet langer messen”

 1. Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  De leugens in de pers over moslimextremisme rijzen de pan uit !

 2. Geen messen meer verkopen omdat er twee klanten mee werden doodgestoken.
  Het is een rare maatregel. MAAR IN ELK GEVAL ZINVOLLER DAN EEN VLAG VERKETTEREN (EN FEITELIJK VERBIEDEN) omdat een moordenaar ermee dweept, MAAR ONDERTUSSEN NIETS DOEN AAN DE VEEL TE LAKSE WAPENWETGEVING waardoor die moordenaar het vuurwapen kon kopen waarmee de eigenlijke feiten werden gepleegd.

 3. Aan het aantal likes and dislikes op de reacties af te lezen, zitten de gedegenereerde politiek correcte idioten, die zichzelf graag een moreel/ethisch superprofiel aanmeten op kosten van het gemeen (cfr de werkloze nutteloze achterlijken die de biotoopbevuilende stickers “Niemand is illegaal” laten drukken op kosten van werkende belastingbetalers die met deze stelling absoluut niet akkoord gaan), op dit artikel weeral als vliegen op een stront. Ze hebben dan ook tijd zat om het internet af te schuimen en hun stinkende, dampende drollen uit te knijpen. Als het hier van kwaad tot erger gaat, hoop ik van harte dat deze paljassen bij de eerste slachtoffers die vallen zullen zijn.

  1. Godverdomme zeg. Er zitten blijkbaar héél veel paljassen op de paginas van React. Enfin, die luizen hebben dan ook zoals gezegd de hele dag vrij.

 4. in nederland exact het zelfde maar het keerpunt nadert hoop ik

 5. “Diversiteit is een verrijking” beweren xenofiele , politiek-correct geïnfecteerde pipo’s en pipa’s , zonder de allerminste nuance. Alleszins niet voor diegenen wier hoofd geroofd werd, voor die stamboek-Zweden was het veeleer een drastische “verarming”. Sossewieters-rood Zweden betaalt op tal van andere vlakken eveneens een hoge prijs voor hun masochistische, welwillende, lakse permissiviteit tegenover de tsunami-diarree aan gelukszoekers die ook HUN territorium erodeert.

 6. Die moordende islamitische beesten weten heel goed dat ze na hooguit een jaar of 5 in een Zweedse gevangenis, waar ze in omstandigheden vergelijkbaar met die in de betere hotels, zullen worden “gerehabiliteerd”. En daarop zullen ze uiteraard in Zweden mogen blijven, want die arme jongens zijn nu al zo lang in Zweden, en ze moeten toch een 2e kans krijgen, nietwaar.
  Moord wordt dus beloond, tenminste, als je er allah akhbar bij krijst.

  Zo mogelijk nog walgelijker is inderdaad het gegeven dat de poco pers er zedig het zwijgen toe doet. Je moet al heel goed tussen de regels door kunnen lezen om te begrijpen dat de moordenaars moslim zijn, die – eens te meer – racistische gruweldaden plegen. Sterker: de moorden zullen ongetwijfeld worden afgeschilderd als het trieste gevolg van het Zweedse uitwijzingsbeleid, en de eigenlijke schuld zal dus worden gelegd bij de Zweedse bevolking, die door haar keuzes in het stemhokje verantwoordelijk is voor dat beleid. Net zoals bij ons de Vlamingen de schuld krijgen voor de islamterreur in onze steden en dorpen. Je zou toch voor minder de kolere krijgen.

  1. In Zweden zal anti-blank racistisch geweld net als hier met de politiek-correcte censuur mantel gecamoufleerd worden zeker ?

Trending

%d bloggers liken dit: