Marine Le Pen uitgenodigd op Vlaams Belang-colloquium

De afgelopen maanden werd Europa overspoeld door tienduizenden vreemdelingen, al dan niet uit oorlogsgebied. De meesten onder hen hebben echter niet de intentie om na hun tijdelijke opvangperiode de Europese Unie te verlaten. Waarom zouden ze ook wanneer ze in hotels worden opgevangen, als koningen worden behandeld en alle faciliteiten krijgen die ze maar wensen.

eucvb

Daardoor komt onder andere onze sociale welvaart op de helling te staan, stijgt de werkloosheid nog meer en geraken meer en meer Europeanen gefrustreerd. Maar de EU blijft doorzetten en verplicht de Europese lidstaten massaal veel vreemdelingen extra op te vangen.

Op 15 september aanstaande verzamelt het Vlaams Belang voor een colloquium in het Vlaams Parlement. De partij wil de open-grenzen politiek van de EU aan de kaak stellen en nodigt hiervoor Front National-voorzitter Marine Le Pen uit. Zowel het Vlaams Belang als het Front National, politieke partners in het Europees Parlement, zijn deze nefaste politiek beu en willen bekijken wat hiertegen kan gedaan worden: “Wij willen naast de Belgische ook de Europese dictaten een halt toeroepen. Hierdoor besparen we miljarden, kunnen we de massa-immigratie stoppen, herwinnen we onze soevereiniteit en worden we weer baas over eigen geld en eigen grenzen.”

Ook lijken beide partijen voorstander te zijn van een Vlaanderen zonder de EU: “Een welvarende toekomst voor Vlaanderen kan enkel los van België en los van deze EU. Met dit colloquium zet het Vlaams Belang opnieuw de bakens uit.” De partijen willen immers niet langer dat de EU-burgers financieel opdraaien voor de EU-fratsen: “De EU-elite verplicht ons op te draaien voor de miljardenschulden van Zuid-Europa en kijkt werkloos toe hoe gelukzoekers uit alle windstreken massaal Europa blijven binnenstromen. Elke goede huisvader beseft dat dit op een failliet uitdraait.”

Wie meer wenst te weten te komen over de plannen van het VB en het FN kan hier terecht: http://www.grenzenstellen.eu/.

3 comments

  1. Wat voor zin heeft het om te BLIJVEN belasting afgestroopt worden voor een beweerd “DEFENSIE”apparaat als de Marine per “Godetia” de indringers niet met alle militaire middelen BUITEN houdt ; maar ze BINNEN sleurt, conform de politiek-correcte ontaarding. De Landmacht voert evenmin haar kerntaak ; “DEFENSIE” uit vermits ze illegaal binnengedrongen onverlaten niet systematisch opspoort te uitlevering. Dient ons leger misschien enkel om manoeuvers aan de toog der kantine te houden of om in het buitenland misbruikt te worden op ONZE kosten van belastingbetaler , zoals onze ontmijners de door Israel in Zuid-Libanon geplaatste mijnen gingen ontmijnen (met Blegische verongelukte militairen tot gevolg) als butler voor Israel , in plaats van dat Israel ZELF zijn verantwoordelijkheid zou oppakken en hun gevaarlijke rommel zou opkuisen ! Als Australie hun billijke belangen behartigt door indringers buiten te houden en terug op zee te sturen, waarom wij dan niet ? Omdat de xenofiele, sentimentele , politiek-correcte ontaarding de “Rechten vd Indringende Mens” laat DISCRIMINATOIR primeren op de “Rechten vd Nationale Mens op zijn grondgebied” ?????? Pure en onversneden masochistische xenofilie vanwege het PoCo-regime en totaal geen respect voor de belagen der eigen Belastingbetalende Burgers !

  2. Het heeft weinig met deze post te maken maar ik moet het kwijt, mijn bloed kookte als ik het zag op tv.
    Dat kan alleen in Vlaanderen, met toelating van de grootste partij , respectloze idioten waren basket ballen van de ijzertoren aan ‘t gooien, de bedoeling was de bal in een net te krijgen, de ijzertoren een monument van helden uit de grote oorlog waar sommigen zelfs begraven liggen is dus een oorlogskerkhof, en is hiermede voor de zoveelste maal ontheiligd. Wie dacht dat wij het laatste gezien hadden van de grootste partij en hun aanhang slaat de bal mis, Ik denk als ik op de toren aanwezig had geweest, had ik ze er een voor een met hun kloten afgegooid.

Comments are closed.