bootvluchtelingen2015

Een stevig signaal, naar voren gekomen uit een ondervraging van de Standard Eurobarometer, gehouden in over 34 landen en gebieden in en net buiten de Europese Unie. Dit is met stip tevens de grootste stijger in het onderzoek. 56 % van de ondervraagden is negatief over de immigratie van personen van buiten de EU. En dat is ongetwijfeld in een reactie op de massale instroom van gelukszoekers aan de zuidgrenzen van het continent en de weigering van bestuurders om onze grenzen af te sluiten en zijn inwoners te beschermen.

Europeanen maken zich dus het meeste zorgen over immigratie. Met 38 % (+14 procentpunten) scoort immigratie veel hoger dan de economie (27 %, -6 procentpunten), de werkloosheid (24 %, -5 procentpunten) en de overheidsfinanciën van de lidstaten (23 %, -2 procentpunten). Gerelateerd aan de immigratie is terrorisme, hier is flink meer angst voor sinds de laatste ondervraging van november 2014 en is dan ook aanzienlijk toegenomen. (17 %, + 6 procentpunten)

Bron: europa-nu.nl

De landen van de Europese Unie zijn de afgelopen maanden aan het steggelen over de opvang en spreiding van immigranten. Hier gaat het in de discussie over mensen wier aanvraag voor asiel in de EU is goedgekeurd en dat betreft de komende twee jaar 40.000 mensen die vrijwillig over de EU worden verspreid. Een discussie van niets dus, gezien de kleine aantallen en ver weg de grootste groep gewoon in de landen zelf beland, illegaal en zonder uitnodiging.

Bij de discussie in het Europees Parlement viel op dat met name de landen in het oosten van Europa fel tegen het eerste voorstel van bindende quota waren om mensen op te nemen. De Premier van Hongarije Viktor Orban, liet eerder al weten het bewuste plan van de Europese Commissie krankzinnig te vinden. De Tsjechische Premier Bohuslav Sobotka bleef er ook bij dat zijn land gewoon zelf moet kunnen kiezen wie het wel en niet opneemt.

Een inhoudelijke boodschap over de immigratiestroom kwam recent van de Servische Premier Aleksandar Vucic, hij durfde te vertellen – wat de gemiddelde Eruopeaan dus wel weet – dat de grote trek naar Duitsland helemaal niets met asiel zoeken van doen heeft, maar gewoon met de zoektocht naar geld. ‘Dit zijn geen politieke vluchtelingen’ aldus Vucic.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “EU-onderzoek: belangrijkste vraagstuk is immigratie-invasie”

  1. Dit is op herblogd.

  2. Jean Marie TYTECA

    Heden, 2augustus 2015, zijn het VK en Frankrijk tot het besluit gekomen dat de zogenaamde oplossing van het immigratie-probleem van enkele maanden geleden volledig fout zit. De oplossing zou te vinden zijn in een voorstel van het Vlaams Blok/Vlaams Belang van jaren geleden, waarbij, als reactie, door een linkse eencellige een cordon sanitair op poten werd opgezet.

    1. Inderdaad DAT was , is en zal de ENIGE oplossing zijn

    2. De zwarte immigratie diarree dient onverwijlf een laxatief toegediend !

Trending

%d bloggers liken dit: