én een draad die asielzoekers moet stoppen…

Bosnie en vlaggen Bosnië - IS
Bosnische en IS vlag, onderaan de kaart met de ‘onbereikbare’ IS-dorpjes in Bosnië

Hongarije is de vluchtelingenstroom die het land overspoelt spuugzat. Het land is begonnen met de bouw van een hek over heel de grenslijn met Servië. Via dat land banen massa’s ‘Syrische vluchtelingen’ te voet over weiden, velden en door bossen en beken zich een weg richting EU. Vele van die ‘asielzoekers’ zijn moslims. IS aanhangers?

Waarom eerst even over Hongarije en het sluiten van de Servische grens als we het in feite over een IS-vlag in Bosnië willen hebben? Hongarije wil al langer dan vandaag het kortstondig grote Hongaarse rijk van 1867-1918 (de Oostenrijks-Hongaarse Dubbelmonarchie) herstellen. Alles wat toen onder de Hongaarse kroon viel, beschouwt huidig Hongarije nog steeds als Hongaars gebied. Zo hebben bijvoorbeeld al de belangrijkste plaatsen van de Kroatische kust Hongaarse toponiemen gekregen. Er heerste een enorme golf van verhongaarsing. Vele duizenden etnische Duitsers werden gedwongen Hongaarse namen aan te nemen en ze moesten hun Duitse cultuur afzweren. Nochtans leefden en werkten ze in gebieden die de Hongaren nooit zelf in cultuur hadden gebracht. Vandaag de dag is het restantje van die Duitse aanwezigheid een beschermde minderheid die men als een curiosum behandelt. Al de anderen werden in heel Siebenburgen en omgeving op het einde van WO II verdreven of omgebracht, net zoals de Italianen in Kroatië en Montenegro

Tegen immigranten of Vojvodinaconflict?

madjarska-zica-migranti-aljazeera
Links: De werken aan de Hongaars/Servische grens om de stroom immigranten te stoppen. Rechts: Hongarije en de buurlanden.

Met Servië gaat het conflict over de Vojvodina, een gebied dat je met wat goede wil gedeeltelijk Hongaars mag noemen. Alhoewel, de Vojvodina maakt deel uit van het gebied dat door Oostenrijkers, Duitsers, Luiksen, Brabanders en Vlamingen werd ontgonnen. In feite hebben de Hongaren er evenveel recht op als de Serviërs: geen want ze hebben er niet teveel uitgericht. Zonder die mensen uit het westen, die naar het ‘oostland vaarden’ stonden ze nergens. Het is al te gemakkelijk binnen je grenzen niks te verrichten, het gebied te laten koloniseren en ontwikkelen en het dan af te pakken. Nu ja, de geschiedenis is wat ze is, wat gebeurd is, is gebeurd.

Vandaag de dag is de situatie zo dat Hongarije al lang de Vojvodina (terug) wil en op oorlog uit is met Servië dat de boot afhoudt. En dus sluit Hongarije de grens onder het mom van ‘te veel immigranten komen langs (onze vijand) Servië het land binnen’. Alsof die ‘asielzoekers’ niet meteen een andere weg zullen vinden via Bulgarije / Roemenië naar en door … Hongarije of via Servië, Bosnië-Herzegovina over Kroatië (ook een EU-land) naar Hongarije of andere EU-landen die tot de Schengengroep behoren. Dat kan dus allemaal vlot en wel. Hongarije speelt dus mogelijk vals, al is het land een baken tegen de islamisering. Dàt is wel zo. We moeten u wat dat betreft de toespraak van Victor Orban die hij onlangs in Roemenië hield, samen met al zijn andere uitspraken betreffende de Europese cultuur en de islamisering, in herinnering brengen.

Dat het land recht heeft op de zuidwestelijke hoek van Oekraïne, dàt is ook zo. Andere aanspraken? Neen, want het land bracht het grondgebied niet in cultuur, dat het nu gaat om de Vojvodina of om Siebenburgen (groot deel ligt in Roemenië). Tot daar die nieuwe Hongaarse afsluiting die géén asielzoeker zal tegenhouden om naar de EU te reizen, maar wél de fauna enorme schade toebrengt. Kleine zoogdieren en nog meer staan nu voor een draad, hun natuurlijk territorium wordt afgesneden. Die draad is geen menselijke ramp maar wel een ecologische…

IS in Bosnië en omliggende landen
IS in Bosnië, dezelfde toestanden vind je in Kosovo, Albanië, Macedonië…

IS(IS) in de Balkan en de draad

IS in de Balkan wordt dus niet tegengehouden door een draad.  Wel integendeel. Die draad is een actie die als gevolg dit zal hebben: de radicale moslims zullen zich nog meer gesterkt voelen in de overtuiging van het eigen grote gelijk. Het zal hen nog radicaliseren want wat gebeurt, is tegen hen gericht. Dat het nu zo is of niet, zo zullen ze het interpreteren.

De IS-vlag hangt dus, volgens het algemene nieuws, ergens in een moeilijk bereikbaar dorpje in Bosnië. Een dorpje dat zo moeilijk bereikbaar is dat er amper vervoer mogelijk is en het ligt zo hoog dat niemand zomaar kan indringen, want je wordt al van heinde en ver opgemerkt door de uitkijkposten die in het hoger gelegen dorpje gevestigd zijn.

Warempel, de middeleeuwse krijgstechnieken zijn opnieuw van tel. Och toch. Die vlag in dat dorpje zal men met de satellieten eerder toevallig gezien hebben? Men zag echter de talloze IS vlaggen niet in de rest van Bosnië, in Kosovo en de rest van Servië, in Macedonië of Bulgarije.

IS opvoeding in Bosnië
School lopen in Bosnië… O ja, het is een beetje verontrustend, vindt de EU, maar het is maar in een dorpje…

Men weet in het Westen niet dat de islam daar met het uur groeit en radicaler, extremer en gevaarlijker wordt. Men heeft de betogingen in 2012 en recenter dit jaar niet gezien in Skopje, de hoofdstad van Macedonië, waar tienduizenden moslims opriepen de christenen de doden in Europa, terwijl ze de IS vlaggen trots de lucht instaken. Men zag ook niet dat de ‘asielzoekers’ in de Servische / Hongaarse grensstad Subotica een moskeetje, voorzien van het nodige marmer en andere luxe, bouwden terwijl al die mannelijke twintigers er goedgekleed en goedgevoed, allicht ook van de nodige gelden voorzien, er door de straten dolen.

Het Westen is echt niet op de hoogte, maar is wel een beetje verontrust omdat in een onbereikbaar Bosnisch dorpje één IS vlag wappert en omdat men daar kleutertjes haatleuzen leert roepen. “ De meerderheid is gematigd !” roepen de collaborateurs en volksverraders, onder het mom van democratisch verkozenen, pathetisch uit met tremolo’s in de stem, ons regelrecht de verdoemenis insleurend.

IS sfeerbeelden uit Bosnië en omgeving - 1
“Rare jongens die Romeinen”, zouden Asterix en Obelix zeggen… Links boven: de Etnische Albanees Lavdrim Muhaxheri roept zijn volgelingen op tot de heilige oorlog… Rechts boven: ‘jongeren’ in Kosovo Links onder: Een Bosnisch IS-strijder binnen Bosnië zelf… Rechts onder: premier van Servië, Alexander Vucic moet vluchten van een stenenregen bij de herdenking van het drama van Srebrenica

Welk conflict komt er?

Zoals gezegd, een draad zal IS niet tegenhouden. Hij kan wel een nieuw conflict tussen twee Europese buurlanden, geen moslimlanden, teweeg brengen. En dat? Dat is mogelijk waar ‘het Westen’  op aan stuurt. Nog meer destabilisering en nog meer ruimte voor de ‘gematigde islam in Europa’. Alleen Duitsland al heeft in 2015 450.000 asielzoekers opgenomen. Als onder deze volksverhuizing, bestaande uit zo’n 85% (heel) jonge mannen – waaronder opvallend veel minderjarigen, 98,5% moslims zijn, zullen we ons niet te fel misrekenen.

In geval van een conflict zou ‘de slechte’ deze keer Hongarije kunnen zijn want ja, eerste minister Orban is ‘een rechts nationalist’ die een kat een kat noemt en Servië wordt momenteel geleid door een president en een eerste minister die voor het Verraad van hun volk hebben gekozen omwille van het westerse smeer. Eigenlijk vind ik het best goed dat Alexander Vucic, de Servische premier, bij de herdenking van de zogenaamde genocide van Srebrenica met stenen werd bekogeld. Al hadden die stenen niet van Bosnische moslims maar van Serviërs moeten komen…

Hieronder geef ik u een aantal links door van artikels die de laatste tijd verschenen over de IS-aanwezigheid in onder meer Bosnië. Ik raad u aan ze rustig te lezen en de dingen tot u te laten doordringen. De Europeanen moeten wakker worden.

IS sfeerbeelden uit Bosnië en omgeving - 2
Links boven: ISIS vrijwilligers uit Kosovo, Macedonië, Albanië en Bosnië (foto Youtube.com) Aan de micro Ethnic Albanian Kosovar Lavdrim Muhaxheri – Rechts boven: IS terrorist Nihad Rosic (Bosnië) Links onder: Bilal Bosnic – de leider van de Salafisten in Bosnië – Rechts onder: Een heus leger door de Verenigde Staten uit onder meer Saoedi-Arabië geïmporteerde Wahabieten om Bosnië te verdedigen in de oorlog begin jaren 1990. De niet gesneuvelden kregen allemaal een Bosnisch paspoort.

http://www.knack.be/nieuws/wereld/is-bouwt-strategisch-bolwerk-uit-in-bosnie/article-normal-588197.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=knack

http://www.express.be/joker/nl/platdujour/is-bouwt-bolwerk-uit-in-het-hart-van-europa/214651.htm

http://fox2now.com/2015/02/07/bosnian-community-reacts-to-arrest-related-to-aiding-islamic-state/

http://www.dailysabah.com/asia/2014/11/13/bosnian-police-arrest-11-people-on-suspicion-of-supporting-isis

http://www.sarajevotimes.com/leaders-take-firm-measures-stop-recruitment-isis/

http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?137902-Bosnia-Salafi-Leader-Appeals-to-Youths-to-Join-Isis

http://www.independent.mk/articles/6362/Jihadist+with+Macedonian+Passport+Fighting+in+Iraq

http://www.jihadwatch.org/2015/02/us-muslim-gave-islamic-state-jihadis-us-military-uniforms-combat-boots-tactical-gear-firearms-accessories-and-thousands-in-cash

http://www.theguardian.com/world/2015/jun/25/isis-targets-vulnerable-bosnia-for-recruitment-and-attack

http://inserbia.info/today/2014/12/making-balkan-caliphate-the-wahhabies/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2940244/A-far-welcoming-village-Entrance-Bosnian-mountain-hamlet-branded-Islamic-State-emblem-homes-fly-terrorists-flag-group-s-influence-spreads.html

http://20committee.com/2015/03/13/operation-benelux-more-bosnian-terror/

http://pamelageller.com/2015/07/isis-bosnian-jihadi-song-about-conquering-the-balkans%E2%80%8F.html/

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2399371/2015/07/20/IS-vlag-wappert-opnieuw-in-Bosnie.dhtml

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/odata-pocast-ubijenim-u-logoru-keraterm

http://inserbia.info/today/2015/07/pristina-confiscates-monastery-visoki-decanis-land/

http://english.albeu.com/news/news/kerry-balkans-should-follow-the-example-of-albania-in-the-fight-again/207056/

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “IS-vlag in Bosnië …”

 1. Veerle Deknopper

  Oh fijn, hun vlag is geschreven in een zeer kinderlijk geschrift. Duidelijk geschreven door mensen die het Arabisch alfabet niet machtig zijn…..Grote lichten!

 2. Ondanks dat er enkele rare theorieën in uw artikel zitten is het wel goed dat je een heleboel bronmateriaal erbij geeft!
  Maar de vraag blijft natuurlijk, wat kunnen wij als Europese burgers (nationalisten) hiertegen ondernemen? We worden niet gehoord door de politiek en ‘Jan met de pet’ trekt er zich ook niets van aan.

  1. Bewust maken en nog maar eens bewust maken. Deel bvb. dit artikel, zeg het door, maak het familie, vrienden, collega’s en wie waar ook duidelijk. De ogen openen. Dat is de taak van mensen die hun ogen open zijn, en voor een Europa der Europeanen gaan, die gaan voor elk volk in eigen streek, waar dan ook.

 3. “Vandaag de dag is de situatie zo dat Hongarije al lang de Vojvodina (terug) wil en op oorlog uit is met Servië dat de boot afhoudt”
  ===> vol complottheorieën en einde-van-de-wereld scenarios gij…
  :)

  1. Het is toch geen geheim dat Hongarije al langer dan vandaag de gebieden die het onder meer aan Servië kwijtspeelde, terug wil. Het heeft claims op gebieden in Servië, Kroatië, Roemenië, Slovakije en Oekraïne. Kortom, elk buurland in feit want ook Oostenrijk zou een stuk oosten aan hen moeten afstaan… Niks complot, wel de situatie ter plaatse goed kennend (hoop ik toch).

Trending

%d bloggers liken dit: