Groot-Albanië voorbode herstel Ottomaanse Rijk?

De droom van Erdogan en alle Turken

OttomanEmpireIn1683
Het Ottomaanse Rijk in 1683

 Het is geen geheim dat Turkije het Ottomaanse Rijk in zijn oude glorie wil herstellen en meer, het wil het uitbreiden tot heel Europa. Grote delen heeft het al in bezit via gehele stadswijken in talloze steden in de EU-landen, landen waar miljoenen Turken leven en zich zeer bewust van hun Turkse aard zijn en blijven.

De geografische restauratie van het Ottomaanse Rijk probeert men onder meer vanuit Albanië te organiseren. Albanië is een land met een bevolking die voor een groot deel bestaat uit afstammelingen van de Ottomaanse bezetters, ook al beweren ze ‘de ware Illyriërs’ te zijn. Dat laatste is totale onzin. De Illyriërs waren geen Kelten maar zouden zich er wel mee vermengd hebben. De Illyriërs die in de kustgebieden woonden, werden meer dan 2.000 jaar geleden uitgemoord door de Moorse zeerovers die de Adriatische Zee teisterden. Zij zijn op hun beurt in een ware zeeslag door Julius Caesar zijn manschappen de dood ingejaagd. De huidige Albanezen hebben dus niets te maken met het oude Illyrische Albanië, een land met een Keltisch toponiem, net als Alba voor Schotland. Alba betekent ‘wit’ en vind je bijvoorbeeld in vele toponiemen terug waar eeuwige sneeuw, zoals in Albanië, te vinden is in de hogere bergen. Albanië is naar alle waarschijnlijkheid een jongere naamgeving voor Illyrië. Er is hier nog veel onderzoek over te verrichten.

11209578_1683916551836189_8038229307280100356_n
Groot-Albanië (dat nooit bestaan heeft) als voorbode van een grotendeels of geheel Turks Europa?

Eerder al schreef ik over de Skipetaren, een allegaartje geïslamiseerde afstammelingen van de Turkmeense en andere huurlingen waar de Ottomanen beroep op deden om in de Balkan de nodige terreur te zaaien gedurende afgerond 500 jaar. Deze ‘Skipetaren’ zijn het volk dat we vandaag moeten aanzien als Albanezen die we op hun beurt ook moeten aanzien als allemaal islamieten. Dat laatste is niet zo, er zijn nog steeds christelijke – zowel orthodoxe als katholieke – Albanezen (vnl. de échte Albanezen bestaande uit Tosken en Gegen). Ten tijde van de repressieve communistische dictatuur kon de islam blijven voortbestaan in de Balkan. Hij groeide niet, omdat hij niet door het Westen alle kansen geboden werd en omdat er van de rijke Arabische oliestaten ook geen bemoeienis was.

Het is pas met de val van het communisme en met de Joegoslavische oorlogen begin en einde jaren 1990, dat de islam opnieuw meer dan vaste voet aan grond heeft gekregen.

1390711_875908889155660_8677101018261629370_n
Zonder commentaar …

Het hart van de radicale Albanese islamitische beweging lag noch ligt in Albanië zelf, maar ligt in Tetovo (Macedonië). Van hieruit werd (en wordt?) het UCK gedirigeerd. Het Westen gaf met de illegale NAVO-oorlog tegen ex-Joegoslavië (1999) niet alleen de Groot-Albanese gedachte nieuw bloed, ze zorgde er ook voor dat ze alle middelen kreeg, zonder enige rem, om te groeien. Vandaag zien we hoe meer dan luidop gedroomd wordt van Groot-Albanië en hoe dit gesteund wordt door Turkije. De instroom van duizenden en duizenden Turken in Macedonië, Kosovo en Albanië is er niet zomaar, ook al zal je nooit ergens daar één woord over te lezen vinden of uitgesproken horen. Je moet ter plekke gaan om het vast te stellen. Die instroom is ook volop aan de gang in Bulgarije. Ook daar geen woord over…

Groot-Albanië moet en zal een islamstaat worden. Uiteraard zal het westen, eens deze staat een feit is – en dat zou sneller kunnen zijn dan we het vermoeden – alles doen om deze staat, die sowieso zal geregeerd worden door een amalgaam misdadigers (zie Kosovo, Montengro, Bosnië die dankzij het westen in die regio hun bestaan kennen), te ondersteunen met massa’s miljarden euro’s. Een die staat een feit, zal Turkije niet meer stilzitten en is het in staat om dat nieuwe Groot-Albanië in te lijven, wat met goedkeuring van de bevolking zal gebeuren. Zij zijn immers in de meerderheid moslims en afstammelingen van Turkmeense vechtersbenden of zijn gewoon echte Turken.

10407618_1625687330976228_6518554878285474600_n
Hoe men jonge Albanezen en uit Kosovo afkomstige Ashkalija Roma de haat tegen Servië inpepert…

De Albanezen, Montenegrijnen, Macedoniërs, Serviërs en Grieken zijn dan nog maar een minderheid die het westen in de steek zal laten. Zo doen ‘leiders’ dat die met niets anders bezig zijn dan hun decadent laf leven te leiden, badend in weelde en constant verraad plegend aan de eigen bevolking.

En zo zal het Ottomaanse Rijk, indien de EU, VS, VN, NAVO, de grootbanken en multinationals het oude Europa blijven verraden, zonder slag of stoot herenigd worden en meer nog, eindelijk zal Wenen vallen. Wenen, de stad waar haast 50 % van de bevolking Turks is en waar een Turkse partij is opgericht die aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2015 zal deelnemen.

Nog twijfels of ‘het Westen’ zal kiezen voor ons of voor een Turks Groot-Albanië? Kijk eens naar de afdruk van de Google map om van een dorp in de Vojvodina naar Kumanovo (Macedonië) te reizen. De alternatieve route, die kreeg je vroeger in geen geval te zien. Die alternatieve route, langer in afstand en dubbel zo lang in tijd om af te leggen, is deze via het gebied dat de Albanezen opeisen. Het is niet vijf minuten maar vijf seconden voor twaalf…

Google en het UCK...

15 comments

 1. Albanië is een terrEUR staat met een Griekse minderheid van +- 300.000 mensen welke ze islamiseren. De NAVO zijn verraders. De Turken zouden door een orthodoxe alliantie afgeremd kunnen worden. De islam wil vaste voet krijgen in Europa en dat is slecht. Albanië en Turkije kaapten al langer geleden grondgebied van Griekenland waar onder Noord-Epirus en het huidige Istanboel met de Turkse kust. De Turken zijn Aziatische indringers.

 2. Dit is op oogenhand herblogden reageerde:
  Interessant, maar je moet altijd het grotere plaatje blijven zien. Door hun grote gezinnen hielden de Skipetaren zich meer aan de door Johannes Paulus II gepredikte sexuele moraal dan de Serven. Het is dan ook weinig verwonderlijk dat Johannes Paulus II migratiebeheersing een zonde tegen het leven noemde, op een lijn gesteld dus met abortus.

  1. Het is twijfelachtig of het gepredik van Paus Johannes Paulus II daar enige invloed zou op uitgeoefend hebben. De Serviërs zijn grosso modo christelijk orthodoxen en de Albanezen zijn in grote meerderheid moslim. De kleine minderheid katholieken zou dan de grootste aanwas moeten kennen, maar dat is niet zo. Het zijn haast uitsluitend de moslims die grote gezinnen hebben.

 3. Bij het ter perse gaan, was er nog niets beslist over de vraag van Turkije aan de NAVO om de Koerden te mogen bombarderen. Intussen ging, zoals u in alle media uitgebreid kon vernemen, de NAVO hiermee akkoord.
  Door dit akkoord wordt niet alleen onze stelling hier bevestigd – namelijk dat de Turken werken aan het herstel van het Ottomaanse Rijk en dat het Westen dit blindelings steunt – maar worden de Koerden door de NAVO van volk tot terroristen gedegradeerd. De Turken krijgen hierdoor alle vrijheden om de Koerden totaal uit te roeien ‘want terroristen aldus de NAVO’. Het is hoogdringend tijd dat de VN hierover wordt samengeroepen om een halt toe te roepen aan iets dat kan (zal?) leiden tot een genocide op de Koerden.

 4. Albanië vandaar uit zijn ook de raids op de Serven georganiseerd moorden en orgaanhandel.
  Albanië als uitvalsbasis.

 5. De meeste Albanezen zijn zo seculier als wat, iets wat iedereen weet die wel eens langer dan 5 minuten door een Albaneze staat heeft gelopen.

  1. Ach zo, is het omwille van hun seculiere instelling dat ze in Kosovo talloze orthodoxe kerken hebben afgebrand en dat ze er zoveel nieuwe moskeeën gebouwd hebben? Was het maar waar dat ze écht seculier waren. De problemen zouden enorm verminderen.

 6. Opnieuw zien wij de reacties van de ‘wir haben es nicht gewusst ‘ééncelligen.

 7. Wenen, de stad waar haast 50 % van de bevolking Turks is
  ===> waar haalt u dat cijfer aub

  1. Het zijn cijfers die onlangs op OR1 (de Oostenrijkse radio) werden vermeld. Mogelijk hadden ze het over het totaal aantal niet Oostenrijkers in Wenen. In elk geval was / is men er niet gerust op wat de komende gemeenteraadsverkiezingen betreft. Het mogelijk opkomen van een Turkse partij werkt de integratie (wat dat ook mag betekenen…) niet meteen in de hand. Erdogan is zeer fanatisch voor (je weet wel, die man die van de NAVO de Koerden mag platbombaderen omdat dat volk zou bestaan uit terroristen. Nog even en we hebben er weer een genocide bij die zo niet mag genoemd worden…

 8. En de EU.S.S.R. Potverteerders dictatuur wil Turkije dan nog binnen sleuren in ONS Fort Europa !

Comments are closed.