Een nationale feestdag wordt uiteraard in de eerste plaats in de eigen gemeenschap gevierd, maar vele Vlaamsgezinden zetten na de herdenking in eigen dorp of stad daarna koers naar een grotere bijeenkomst.  De bekendste zijn die in Kortrijk en Brussel;  sedert enkele jaren is er ook in Antwerpen een geslaagde bijeenkomst aan toegevoegd.  Ook dit jaar vierden honderden Vlamingen 11 juli op het zonovergoten Antwerpse Conscienceplein, voor een programma georganiseerd door ‘De Gulden Sinjoren’ met muziek, zang, voordracht, toespraken en randanimatie.  Dit jaar was er ook een Groet uit Nederland door Sjors Remmerswaal.  Een geslaagde viering!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Gulden Sinjoren vierden 11 juli”

  1. […] bruggetje voor korte beschrijving en meer foto’s naar Rechts […]

Trending

%d bloggers liken dit: