vlaamseeiseninijsblaokuitgesnedenvbj11juliHet woord ‘Vlaamse eisen’ ingevroren in een enorm ijsblok.  Dat symbolische gevaarte plaatsten de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) vandaag op de Grote Markt in Brussel, waar de ‘fine fleur’ van de Vlaamse politieke ‘elite’ vandaag samenschoolt voor de viering van 11 juli.

‘Net als de Vlaamse Volksbeweging zijn de Vlaams Belang Jongeren van oordeel dat deze communautaire stilstand een uitgestoken middelvinger is naar alle Vlamingen die op de beloofde “verandering” zitten te wachten’ , aldus VBJ-voorzitter Reccino Van Lommel.

‘Deze “kracht van verandering” is inmiddels een loze slogan gebleken. Of het moet zijn dat de Vlamingen met z’n allen aan het wachten waren op “transgendertoiletten” en een “genderpolitie”. Quod non.  Zeer symbolisch vroren de Vlaams Belang Jongeren dan ook de Vlaamse eisen in en plaatsten deze voor het stadhuis in Brussel, de hoofdstad van Vlaanderen.

Hopelijk doet de warmte zijn werk en raken de Vlaamse eisen snel ontdooid, want op de N-VA hoeft de Vlaming hiervoor niet te rekenen!’

vlaamseeisenbevrorenVNJ11juli

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Vlaamse eisen in een ijsblok: VBJ-actie tegen de stilstand”

  1. Prachtige actie in ONZE hoofdstad & wat pers gehaald. Zo hoort het!

  2. Dit juich ik van harte toe: meer Uilenspiegel in de Vlaamse Beweging om “de mensen” al lachend met hun neus op de Vlaamse achterstelling in dit apenland te drukken. Doe zo voort!

Trending

%d