leeuw-rond11 juli 1302 was de dag dat de Leliaards kletsen kregen van de Klauwaards. Op 25 mei 2014 kregen de Franstaligen in dit onzalige land opnieuw kletsen van een zeer groot deel van de Vlamingen, zij het dan op politiek vlak. De Guldensporenslag wordt jaarlijks herdacht door heel wat radicale Vlamingen, maar we vrezen dat de overwinning van de politieke Flamiganten ruim een jaar geleden een voetnoot in de geschiedenisboeken zal worden. Daarom deze oproep.

Om aan te tonen dat Vlaanderen beter af is zonder de Franstalige buren aan de andere kant van de taalgrens, omdat de Vlaamse feestdag zelfs door een N-VA-regering niet erkend wordt als officiële feestdag, omdat Bart Maddens gelijk heeft wanneer hij stelt dat 11 juli is verworden tot louter een nietszeggende feestdag in plaats van een strijddag, omdat Brussel de énige stad is waar de Vlaamse nationale feestdag kan en moet gevierd worden en omdat wij Vlamingen dàt willen waar wij al sinds 1830 recht op hebben: een onafhankelijke Vlaamse staat.

Om al deze redenen roepen wij iedere Vlaming (salon-Vlamingen én strijdbewuste Vlamingen) op om zaterdag naar Brussel af te zakken. In onze Vlaamse hoofdstad kan je, samen met de VVB, TAK en Meervoud, de batterijen opladen bij toespraken (zonder taboes!), drank en eten. Uiteraard in gezelschap van goedgezinde Vlamingen met het hart op de juiste plaats en met genoeg slecht karakter om in tegenstelling tot de grootste Vlaamse partij wél te blijven hameren op de communautaire thema’s en met slechts één doel: een welvarende onafhankelijke Vlaamse staat mét een uitgesproken Vlaams karakter!

Meer info vind je door te klikken op deze verwijzing: info Vlaamse strijdviering Brussel. Wij zullen er al zeker zijn!

11julivvb

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “[OPROEP] De Vlaamse feestdag vier je in Brussel: wees erbij!”

 1. Willem Goossens

  Ik heb in het bijzonder naar het smoelwerk van de franskiljons gekeken, hun heimelijke lach spraken boekdelen. wat wil je ze hebben alles toch in de pocket, en het zicht van al die Vlaamse verraders en Waalse gatlikkers op een hoopje in het verfranste stadhuis. waarschijnlijk stond er na deze klucht wat lekkers op het menu.de Vlaamse leeuw klonk zo vals als een oude schuurpoort, en de premier draaide met zijn ogen gelijk pietje Bell, en aan de flush met de duim naar beneden zonder ook maar enig commentaar te lezen, ach het is een linkse hobby om alles af te breken. in plaatst van zelf repliek te geven, ooit geraakt hun duim wel eens in hun eigen oog.

 2. De mooiste van het jaar , het is daarom dat ik 17 jaar geleden men mijn superlief knap vrouwke in het huwelijksbootje ben gestapt , het enige dat ik wou en gekregen heb is trouwen op 11 juli mijn feestdag al de rest mocht mijn wederhelft zelf kiezen

 3. Jonas Naeyaert

  Zowel links, rechts als centrum zijn welkom, hoor. Voorpost, waar de pluralistische VVB meermaals betogingen mee organiseerde, dus ook. Het Vlaams Huis is trouwens van Meervoud, en hun deur staat ook steeds open voor rechtse rakkers. Dus geen ruzie maken. ;)

  1. Rob Verreycken

   De VVB die betogingen organiseerde met Voorpost? Geef daar eens een voorbeeld van aub?

   1. Jonas Naeyaert

    Voorpost heeft bijna steeds altijd de beveiliging verricht van de manifestaties van de VVB.

    1. Rob Verreycken

     Je hebt dus geen voorbeeld van een betoging georganiseerd door de VVB samen met Voorpost. Dat klopt, want de VVB heeft nooit met Voorpost iets samen willen organiseren, omdat Voorpost rechts is en omdat de VVB zegde dat ze niet links of rechts willen zijn; dat is hun goed recht. Maar waarom dan wél iets organiseren samen met het linkse Meervoud? Het is het recht van Meervoud links te zijn, geen probleem, maar als de VVB consequent is organiseren ze dan ook niets samen met Meervoud. Nu, wat de beveiliging betreft: Voorpost heeft bij mijn weten nog nooit de beveiliging verricht van een VVB-manifestatie. Als jij daar een voorbeeld van hebt, laat maar komen. Het is wel mogelijk dat mensen van Voorpost individueel door de VVB gevraagd zijn om ordedienst te zijn bij grote betogingen, dat sluit ik niet uit, maar dat was dan zonder Voorpost op de affiche en zonder een Voorpost-spreker op het podium. Voor Meervoud kan blijkbaar véél meer dan voor Voorpost, ik stel het maar weer vast. En dat is niet consequent.

 4. Rob Verreycken

  De VVB organiseert nu zaken samen met het linkse Meervoud? Vreemd. Komt er binnenkort ook een gezamenlijke organisatie VVB-Revolte, het blad van Voorpost? Mij zal je op een linkse sporenherdenking alleszins niet zien, ik ga liever naar die in Antwerpen. En het beste zou nog zijn, dat elke Vlaming in de eerste plaats de sporenviering in zijn eigen stad of gemeente bijwoont. (Normaal ga ik steeds naar die in Sint-Niklaas, maar met rooie Nelly Maes als eregaste ga ik een jaartje overslaan.) Aan iedereen een fijne feestdag gewenst!

 5. En toch, en toch… gaan wij, samen mét overtuigde Vlaamsgezinden, tot gedreven minnaars van een zelfstandige Vlaamse republiek toe, overmorgen naar ANTWERPEN, in het hol van de genderneutrale leeuw als het ware. Wie nog?….

Trending

%d