Paper Dolls 2Net nu Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Liesbeth Homans (N-VA) – ongetwijfeld per ongeluk en dan nog op aansturen van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken – een communautaire actie poogt te ondernemen door in te grijpen tegen het anti-Vlaamse bestuur in Linkebeek, laat ze zich van haar meest naïeve en kruiperige kant zien: er moeten ‘geslachtsneutrale’ wc’s komen.

U leest het goed: wc’s voor mensen die niet weten of ze nu man of vrouw zijn… Deze waanzin komt er uiteraard niet van vandaag op morgen. Bij vacatures van de Vlaamse overheid gebruikt men zo ook bijvoorbeeld niet langer de bekende uitdrukking ‘m/v’. Dat men überhaupt de energie en tijd vindt om zich met dit soort onnozelheden bezig te houden verbaast ons keer op keer.

Heel de gender-discussie is sowieso een idiotie om van omver te vallen. Voel u man, vrouw, homo, tweeslachtig, krokodil, tafelpoot of wat dan ook, maar hou op met rechten op te eisen die je sowieso al hebt. We hebben immers allemaal recht op leven (behalve de slachtoffers van abortus uiteraard), op onderwijs, op sociale zekerheid, op samenwonen en zo meer. Een aparte wc voor mensen die niet weten wat ze zijn is dan ook idioot en onnodig.

Maar goed, de Vlaamse regering vindt dat er tijd en werk (en belastingsgeld) moet gestoken worden in aparte wc’s voor transgenders want “Voor transgenders betekenen die toiletten een meerwaarde in hun proces van verandering én in hun welbevinden op de werkvloer,” aldus Homans van de N-VA. Moest het satire zijn, we zouden er smakelijk mee lachen, maar het is dus bittere ernst.

Met dit soort van initiatieven vrezen we dat deze regering eveneens gaat zwichten in de Zwarte Piet-dsicussie en andere non-thema’s die geen kat interesseren. Enkel lobbygroepen van bepaalde minderheden winnen hierbij. Die minderheden echter verliezen, want zij krijgen (letterlijk!) een nieuw etiket opgekleefd, dat enkel en alleen nog maar door gebruik te maken van die nieuwe wc’s keer op keer bevestigd zal worden. Enige discretie zal ver te zoeken zijn.

Maar goed, we besluiten met een zin uit het Knack-artikel hieromtrent dat de situatie goed omschrijft (al zal het rode blad het niet zo bedoeld hebben): “Het initiatief past volgens de minister is een streven van de Vlaamse regering om geslachtsneutraal te worden.” Inderdaad, de Vlaamse regering heeft stilaan geen ballen meer aan zijn lijf en mist eveneens alle vrouwelijke charmes. Proficiat N-VA en Co om zichzelf stierlijk belachelijk te maken! Hopelijk komt er tenminste één partij naar buiten met een degelijk tegenstandpunt terzake.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “[OPINIE] Geslachtsneutrale wc’s? De waanzin ver voorbij!”

 1. Let wel, op de geslachtsneutrale-WC mag men noch zitten (zoals de vrouwen) noch er voor staan (zoals de mannen). Vermits het in de politiek-correcte dus OMGEKEERDE wereld geldt, zal de onzijdige persoon verzocht worden met beide handen op bril de steunen en zich dan hals-over-kop rechtop te zetten, de broek of de rok dient dan over het hoofd te zakken zodat men niet in de lach schiet bij het plegen van zijn/haar/onzijdig gevoeg. De PoCo-Kuisheidspolitie zal komen inspecteren of er geen mannelijk noch vrouwelijke persoon op dergelijke porceleinen troon zit ; enkel onzijdige mensen mogen er acrobatisch(zie hoger) gebruik van maken of er zich luidruchtig komen vermeien na overmatig drankgebruik door zich oraal te ledigen van het genutte geestrijk vocht. Ook onzijdigen kijken wel al eens te diep in het glas, dat is hun democratisch recht , daarbij willen wij niet discrimineren op basis van onzijdig WC-bezoek wij gunnen immers HET mens dezelfde rechten als DE mens, zeker weten ! Ik vind wel dat er een politiek-correcte Liga voor de Rechten van HET mens dient te komen, uitraard ruim voozien van gender-neutrale WC’s, ha ja !

 2. Het BLIJFT een discriminatie tegenover bissexuele, eenogige, diabetische, roodharige , corpulente, doofstomme, schele mensen. Wie door AL deze eigenschappen tegelijk getroffen is door het blinde fatum, waarom krijgt DIE geen aparate WC ? Pure en onversneden politiek-correcte ” DISCRIMINATIE op basis van vanalles-en-nog-wat ” DAT is het !

 3. […] [OPINIE] Geslachtsneutrale wc’s? De waanzin ver voorbij! […]

 4. Ratteke Maurice

  Moet daar dan ook een tampon trekker in staan in die nieuwe toiletten??

 5. Willem Goossens

  Misschien heeft de heks van de kemmelenberg zelf nood aan zulke Wc’s. heeft NVA niets meer in de aanbieding? O jawel meer subsidies voor moskeeën , terroristen in scholen andere gaan opjutten voor een reisje naar Syrië . respect voor de koran volgens NVA het boek waarmee IS in de hand gruweldaden verricht, vrouwen verkopen als seks slavin, koppen afsnijd, mensen levend verbranden of verzuipen., het staat regelmatig in de dagelijkse pulp .ge krijgt er tegenwoordig zelfs een stripverhaal van suske en wiske bij. Ik bezie het zo, de VU werd zwaar vernederd door de overloop naar het Vl. Blok en andere partijen indertijd, de VU dat toen al de Belgische kaart trok liep leeg, zelfs door meer van naam te veranderen dan van onderbroek kon hun niet meer baten. groot gemaakt door de vis noch vlees partij de CVP, nemen ze vandaag gewoon wraak. het positieve is: als de Vlamingen eindelijk wakker worden en vaststellen dat ze geen poot meer mogen verkeerd zetten en hun zakken leeg gehaald zijn , dat ze terug naar de kiesdrempel gecapituleerd worden en hopelijk zullen verdwijnen.

 6. Marc ROUSSEAUX

  Ik ben een man en eis aan mijn geslacht aangepaste WCs, zoniet acht ik mij gediscrimineerd en mijn mensenrechten geschonden en zal ik mij tot het gerecht wenden. Ten andere, wie zal die geldversilling allemaal, in deze tijden van strenge besparing, allemaal betalen? De volgende eis zal natuurlijk zijn dat ook alle huurwoningen met zulke toiletten moeten zijn uitgerust! Goed nieuws voor de fabrikanten dus.

 7. Heeft N-VA nu echt niets meer in de aanbieding? Ja, misschien nog een “tour de france”.

 8. mireille demonie

  kan manneke pis eigenlijk nog wel ???????????,,voor wat staat dat ventje nu eigenlijk hetero?? van origine, of weer niet ?????Er zijn geen zekerheden meer in dit vermaledijde land !!!!!

 9. Ratteke Maurice

  En waar moet ik dan mijn LUL hangen???????

  Zeker wissen Hee

 10. Nederlander1965

  In het Verenigd Koninkrijk heeft men deze gekte al langer
  http://www.nu.nl/opmerkelijk/3234603/britse-toiletten-geslachtsneutraal-gemaakt.html

Trending

%d bloggers liken dit: