banneroproep30062015De anti-islamiseringsbeweging PEGIDA trekt vanavond in Vlaanderen opnieuw de straat op.  Om 20 uur wordt er verzameld op het Hendrik Conscienceplein in Antwerpen voor een statische manifestatie, die door burgemeester Bart De Wever deze keer toegelaten werd.

Voor PEGIDA is het noodzakelijk dat er na de aanslag in Frankrijk, waarbij een man onthoofd werd, en de aanslag in Tunesië, waarbij 38 Europesen werden omgebracht, opnieuw een manifestatie komt.  ‘Zowel de manier waarop de media zo snel mogelijk overgaan tot de orde van de dag, als de wijze waarop gelogen wordt ‘dat het niets met de islam te maken heeft’ verdienen een antwoord’, zo klinkt het.  ‘Het heeft alles met de islam te maken, we zijn geschokt, en we eisen een keiharde reactie van onze overheid.  Alle moskeeën waar haat gepredikt wordt moeten dicht, net als in Tunesië;  alle teruggekeerde Syriëmisdadigers moeten de cel in, in afwachting van een proces wegens moord;  en alle propaganda voor ramadan, suikerfeest, offerfeest en andere vreemde onzin via scholen en media moet ophouden.  De wereld is niet van iedereen: Vlaanderen is van de Vlamingen.’

Na wat interne strubbelingen staan nu alle neuzen weer in dezelfde richting.  Woordvoerder van PEGIDA Vlaanderen is nu Kristof De Smet uit Heist.  Er werden intussen via Facebook meer dan 100 aanwezigen aangemeld, en PEGIDA hoopt vanavond een 150 tot 200 mensen te mobiliseren.  ‘ Zelfs met dat aantal bereiken we ons doel al’, zo is te horen.  ‘ De linkse mediahetze en de agressiviteit van de moslims is in dit land al zo groot, dat zelfs 100 mensen die openlijk uitkomen voor een vaderlandslievende en dus anti-islamitische overtuiging voor hen al een enorme doorn in het oog is.’

banneroproep30062015

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “PEGIDA de straat op tegen moslimterreur na aanslagen Frankrijk en Tunesië”

  1. willem Goossen

    PEGIDA is een begin, de massa zal pas wakker worden als ze met de neus op de feiten gedrukt worden.

  2. Theo van Ewald

    Succes mannen (en vrouwen)!

  3. Deze is herblogd op>>> https://nl4nl.wordpress.com/2015/06/30/pegida-de-straat-op-tegen-moslimterreur-na-aanslagen-frankrijk-en-tunesie/
    Erg goede actie. Ik snap niet dat zoiets in Nederland georganiseerd kan worden. Het lijkt er wel op dat wij Nederlanders alles klakkeloos slikken.

Trending

%d bloggers liken dit: