Moordpartijen Frankrijk, Tunesië en Koeweit: Niets van doen met de islam?

isisDat is wat eenieder zou denken, wanneer de eerste reacties van de Nederlandse regering voorbij komen. Met haar Orwelliaanse propaganda, opgevouwen en uitgedost in knappe volzinnen komen ze naar het publiek toe. Ze spreekt van aanslagen en terrorisme en keurig wordt hierin elke verwijzing weggelaten naar de beweegredenen van de personen die de aanslagen pleegden. Dat is natuurlijk heel knap en ook vooral heel zorgwekkend voor de inwoners van Nederland.

Aanslagen waren er de afgelopen week in drie landen. In Frankrijk werd een man onthoofd, in Tunesië werden 39 mensen gedood, en in Koeweit kwamen 24 mensen om. De daders zelf geven aan dat men in naam van de islam overgaat tot moorden. In Frankrijk riepen de daders dat ze namens de Islamitische Staat handelden en zwaaiden met de vlag van de organisatie. Dat lijken toch wel duidelijk signalen van de islam-in-actie deel zoveel.

Dit alles is gericht tegen de ongelovigen, hiertoe wordt in de Koran toe opgeroepen, dus dat is wellicht wel een verklaring voor het geweld. Zo zien we in dit boek o.a. ook de volgende Vers 9:5.

Andersgelovigen zonder berouw moeten gedood worden, bekeerlingen mogen blijven leven

Maar voor de hoogste politici in Nederland hoeft de oorzaak van het geweld niet genoemd te worden. Met zulke bestuurders hebben we geen eens meer vijanden nodig, zou je wellicht denken. De Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders liet weten;

De aanslag in Frankrijk eerder op de dag is ‘misselijkmakend en luguber’. Volgens de minister moeten we ons zich niet laten intimideren door dit soort bruut geweld en moet de internationale gemeenschap pal voor onze vrijheid en onze democratische normen en waarden blijven staan. ‘Dat deden we na de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs, na de aanslag op een synagoge in Kopenhagen en ook na de eerdere aanslag in Tunesië dit jaar.’

Vicepremier Lodewijk Asscher:

En dan Minister-president Mark Rutte:

4 comments

  1. Iedere westerling die in een ISlamitisch land wordt afgeslacht krijgt wat die verdient: de dood van een multiculteralist, de dood van een volksverrader. Je hebt daar als westerling namelijk niets te zoeken en had na zoveel jaren van ISlamitisch moord en doodslag beter kunnen weten. Je (westerse) ziel in ruil voor een goedkope vakantie. Hoe goedkoop!

  2. 9:5, ook gekend als het “vers van het zwaard” luidt: “Als de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de heidenen waar ge hen aantreft, grijpt hen en lokt hen in hinderlagen”. Die heilige maanden verwijzen naar de traditie in het oude Arabië om tijdens de bedevaartsmaanden geen oorlog te voeren. Een van de vele krijgsconventies die Mohammed later feestelijk aan zijn laars zou lappen. Er staan nog veel meer verzen in de koran die oproepen tot geweld tegen khufar:”Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12], “Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.” [2:193, herhaald in 8:39], “Zij die geloven, strijden op de weg van Allah, maar de ongelovigen strijden op de weg van de afgod. Bestrijdt dus de handlangers van Satan.” [4:76] Verder ook nog 2:190-191, 3:20, 4:84, 4:89, 5:33, 2:193, 8:60, 8:65, 9:14, 9:29, 9:41

  3. De gruwelijke bladzijde is in de media weeral vlug omgedraaid, de eerste onthoofding heeft plaats gevonden op Europees grondgebied , ik vraag mij af waarom ze dat monster niet onmiddellijk dood geschoten hebben, verdachten worden opgevolgd kraaien de verantwoordelijken, waarom gooien al deze afval niet gewoon buiten, weg uit Europa voor ze hun gruwel kunnen uitvoeren., dan moeten ze niet meer in ‘t oog gehouden worden.hoog tijd dat de grenzen potdicht gemaakt worden, ach het wordt misschien een gewoonte en moeten wij er leren mee leven, wanneer rolt hier ten lande de eerste kop .Al wie hier extreem, schrikwekkend , provocerend rondloopt, gooi gans hun achterban met klikken en klakken retour naar hun vredevolle moslim land.. maar een politieker met ballen aan zijn lijf moet blijkbaar nog geboren worden, maar wij en onze kinderen zijn de mogelijke slachtoffers , ik hou telkens mijn hart vast als een van hen naar de massa evenementen gaat,

  4. We zitten hier in Nederland inmiddels met 1 miljoen moslims waarvan 50% sympathiseert met IS. Klaar zijn we er mee……

Comments are closed.