le penIn Nanterre speelde zich gisteren een vreemde scène af.  Nadat hij door Marine Le Pen en het FN-partijbestuur geschorst werd, trok Jean-Marie Le Pen naar de rechtbank in Nanterre om daar zijn  schorsing aan te vechten.

Toen Jean-Marie Le Pen het gerechtsgebouw betrad werd een politieman aangevallen en verwond aan de arm door een krijsende journaliste.  Op de beelden is te zien, hoe ze daarna door agenten wordt afgezonderd voor ondervraging.  De schuimbekkende roodgroene journalisten zetten daarop de aanval op de agenten in, en worden natuurlijk door de politie teruggedreven.

Hoe valt zo’n gekke toestand te verklaren?  Een Franse nationalist zegt ons: ‘In een ver vervlogen verleden waren er deontologische regels die zegden dat journalisten hun taak niet mogen verwarren met die van propagandist, maar daar hebben de overwegend linkse journalisten lak aan.  Dus moet er heibel zijn zodra er een Le Pen in beeld komt, om bij de bevolking de indruk te kunnen wekken: zie je wel, met die mannen is het altijd kabaal.’

 

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Journalisten schoppen keet rond Jean-Marie Le Pen in Nanterre”

 1. Willem, het is lang geleden, ik dacht ’76-’77 en welke betoging weet ik ook niet meer, er waren er zoveel in die tijd, ik weet wel nog dat het aan het Rogierplein was, misschien voor verdere inlichtingen vragen aan Jean-Marie Tyteca hierboven.

  1. Jean Marie TYTECA

   ’76 was het jaar dat ik de VU afdeling Nieuwpoort (samen gesticht met mijn vader en enkele nu NVA-profiteurs) achter mij liet. In de beginne zat ik o.a. in het rijksonderwijs KTA Ieper, maar mijn anti-syndicalisme brak mij zuur op. In die periode was ik goed bevriend met Bob Van Loo , maar geen zwaar agressieve (wel defensieve) betogingen heb ik meegemaakt- vergaderingen in de “Malegijs en Ijzerbedevaart-. Martine Tanghe werd luidop uitgewuifd door haar uiterst linkse vrienden toen zij, begin jaren ’80 met een klein zeiljacht met 3 opvarenden (2mannen) van uit Nieuwpoort naar haar links gedachtegoed vertrok. Helaas heeft de natuur de onnozelen gespaard van rampspoed.

 2. Jean Marie TYTECA

  Beste Werner, naar Cuba, waar zij dacht te worden ontvangen met open armen. Ze was ontstemd toen Fidel haar niet binnenliet.

 3. Het groen-linkse racaille wil overal de indruk wekken dat er heibel is, zodra er een rechtse figuur in beeld komt. Tijd om er eens de nadruk op te leggen dat er altijd heibel is, zodra er een of meerdere groen-linkse poco’s in de buurt zijn. Zij haten alles wat rechts is met een “viscerale” haat die zelfs tot moord en doodslag lijdt. Theo Van Gogh en Pim Fortuyn bijvoorbeeld. En ondertussen brullen ze voortdurend dat rechtse figuren anderen haten. Zoiets als een inbreker die luidkeels begint te roepen: “Houdt de dief!”

 4. Marleen Leonard

  Urbanus zou zingen: De wereld is om zeep; er gebeuren rare dingen om mij heen

 5. Of je ‘t gelooft of niet, iets gelijkaardigs heb ik meegemaakt met, jawel, Martine Tanghe. Tijdens een ‘Vlaamse’ betoging in Brussel, stond ze te schelden met het gebruikelijke linkse jargon zoals ‘fascisten’ enz , tot er enkele VMO’ers dat niet pikten en haar een trap onder haar kont gaven en haar zonnebril die op de grond gevallen was, kapot stampten. Ze was zo erg onder de indruk, een linkse journalist mag toch alles?, dat ze met haar partner vertrokken is nadien voor een zeilreis naar Zuid-Amerika……

  1. Willem Goossens

   Ik heb aan veel betogingen meegedaan, maar ik heb nooit een VMO ,er communiste en fan van de CCC Martine tanghe een trap onder haar kont zien geven, kan je wat duidelijker zijn wanneer was dat en welke betoging voor wat en welk jaar.

Trending

%d bloggers liken dit: