Aanvallen op nationalisten in Denemarken en Duitsland

antifaaanslageddaschmidt2In het jaarverslag van EUROPOL werd het communistische netwerk ‘Antifa’ al één van de gevaarlijkste terroristische netwerken van Europa genoemd.  Zeker in Duitsland gaat er geen dag voorbij, of rechtse nationalisten worden aangevallen.  Telkens daarover berichten zou echt onmogelijk zijn, maar recent was er toch weer een kras voorbeeld.

Edda Schmidt is een kranige dame van 67 jaar die actief is in de vrouwenwerking van de NPD.  Elke maand schrijft ze trouw een rubriek in ‘Deutsche Stimme’, het blad van de Nationaaldemokraten in Duitsland.  Haar rubriek handelt over taal- en volkenkunde, en dan vooral de achtergrond van de talrijke Duitssprekende bevolkingsgroepen die overal ter wereld terug te vinden zijn.

Onlangs werd een aanval uitgevoerd op haar woning.  De aanvallers gooiden de dubbele beglazing aan scherven met stenen, en spoten ‘alarteAFA’ op haar garagepoort.  De aanval kwam er nadat op het proces tegen de moordenaarsbende ‘NSU’, die bestond uit door de staat betaalde infiltranten in de neonazi-scène, volkomen ten onrechte was beweerd dat Schmidt de moordenaars kende – wat nep bleek te zijn.

antifaaanslageddasmidt4 antifaaanslageddaschmidt3

antifaaanslageddaschmidt1

De bedoeling van dit soort terreuraanvallen op privéwoningen in Duitsland is mensen bang maken, opdat ze niet meer zouden kandideren op een NPD-lijst.  Die tactiek is succesvol:  vele burgers durven niet aan politiek doen door deze dreiging.  Maar diegenen die, zoals Edda Schmidt, wél besluiten te kandideren voor NPD blijken bijzonder gemotiveerd, moedig en vastberaden.  ‘Mijn tekst voor Deutsche Stimme werd ook na de aanslag keurig op tijd binnengebracht voor publicatie’, laat Schmidt weten.  ‘ Ik laat me door dit geweld niet intimideren en ik doe verder, omdat ik gelijk heb en niets te verbergen heb.’

De communisten van Antifa slaan niet enkel in Duitsland toe.  In Denemarken namen ze zopas de auto onder handen van Daniël Carlsen, een jonge nationalist.  Hij postte deze foto op Facebook.

antifaaanslagdanielcarlsen

 

2 comments

  1. De politiek-correcte SELECTIEVE “verdraagzaamheid”(sic) , waar PoCo’s zo graag over raaskallen, houdt op waar anderman’s denkwijzen niet meer volledig congrueren met het politiek-correcte vermeende Eigen Gauchistisch Groot Gelijk. De voorbeelden zijn legio en AFF is er de volmaakte incarnatie van.

  2. Dit is op oogenhand herblogden reageerde:
    Eigen schuld, dikke bult als je geen Hebreeuws en Arabisch leert. De Hel is eeuwig, de Hel is eeuwig, de Hel is eeuwig…

Comments are closed.