pallieterke3De Debatclub nodigt u graag uit voor een bijkomende activiteit. Op woensdag 10 juni, vanavond dus,  zal een speciale, feestelijke avond ingericht worden in het kader van 70 jaar ‘t Pallieterke.

Karl Van Camp (Hoofdredacteur ‘t Pallieterke) en Frans-Jos Verdoodt (Historicus, Archief en Documentatiecentrum voor het Vlaams Nationalisme) zullen door moderator Lawrence Urbain aan de tand gevoeld worden over de rol van de Vlaams-radicale pers.

Waarom zijn de media doorgaans links en Belgicistisch ingesteld? Wat is de taak van een Vlaamsgezind en satirisch weekblad als ‘t Pallieterke anno 2015? Een kijk in het verleden en een mijmering over de toekomst…

Afspraak: woensdag 10 juni om 20u00 in Hotel De Basiliek (Trooststraat 22, Edegem). Inkom: 5 euro (studenten en bezoekers die het laatste Pallieterke meebrengen: 3 euro)

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: