NATION en de ‘dakloze’: punker valt aan met stoelen en bakstenen, NATION verdedigde zich

nationEerder berichtten we al dat gisteren omstreeks 12 uur een actie werd gehouden door NATION en Vlaanderen Identitair tegen het gedogen van honderden illegalen in de straten van Brussel.  De actie verliep volkomen vreedzaam en werd omstreeks 13 uur in alle rust ontbonden.  Wie wil weten hoe de volkomen vreedzame actie verliep kan hier onze beelden zien.

Enkele uren later, zo vernemen wij, gingen de poppen dan toch aan het dansen.  Een getuige zegt ons: ‘Aanhangers van extreem-links zakten af naar het Luxemburgplein en gingen rondhangen, op zoek naar NATION-leden.  Die vonden ze op een terras.  Na wat mondelinge dreigementen werd de aanval geopend: een grote, struise man, type ‘punker’, van vreemde origine, gooide eerst met stoelen vanop een terras, en  kwam dan met een baksteen op de leden van NATION af en maakte aanstalten ermee te gooien.  NATION moest zich dus verdedigen.    De aanvaller bleef gewond achter.’

Aangezien er die dag verschillende acties en betogingen geweest waren was de politie nog in de buurt en snel ter plaatse.  Die arresteerde de NATION-mensen.  Na verhoor werden zij meteen vrijgelaten, wat erop wijst, dat hun stelling van wettige zelfverdediging volkomen terecht en geloofwaardig is.  De aankondiging, dat zij zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden, wordt door NATION met vertrouwen begroet: ‘dan zal daar blijken’, zo klinkt het, ‘dat onze mensen zich na een volkomen geweldloos verlopen actie enkel verdedigden tegen een nodeloze aanval.’

Op vele websites wordt momenteel het valse verhaal gebracht, als zouden ‘extreemrechtse militanten een dakloze hebben in elkaar getrapt’;  dat is manifest gelogen, maar zal allicht de komende dagen overal herkauwd worden.  Geloof de leugenmedia niet!  Beelden van een vechtpartij zijn zelden fraai, maar wie enkel de beelden van het gevecht laat zien en niet van de oorzaak (in dit geval de aanval met stoelen en een baksteen), toont de werkelijkheid niet.

In Brussel is het een vaste gewoonte geworden van extreem-links, om waar mogelijk de mensen van NATION met grof geweld aan te vallen.  Het gebeurde onlangs nog, op 1 mei, toen een groepje van amper 6 NATION-mensen werd aangevallen: HIER zijn de beelden. 

2 comments

  1. Hoe AFF de feiten ALWEER politiek-correct verdraait is op hun webstek te lezen. Objectief-correctheid is de antipode van PoCo.

  2. Een dakloze dat zeven dagen werkonbekwaam is. Dat is meer dan onderbetaald zijn.

Comments are closed.