[VIDEO] Brussel: Politie begeleidt illegalen, blokkeert nationalisten mét papieren

20150601 blokkade nationalistenAl maanden schoppen illegale vreemdelingen zowat elke maandag keet in de omgeving van de Wetstraat in Brussel, daarbij geholpen door extreem-links.  Vorige week ging men zover om op het Luxemburgplein, aan het Europese parlement, een Franstalige man aan te vallen omdat hij de illegalen terecht vroeg terug te keren naar hun eigen land.  De man moest ontzet worden door vijf moedige militanten van het Waalse rechts-nationalistische NATION.

Vandaag besloten de nationalisten erover te waken dat deze schande zich niet zou herhalen.  Een twintigtal militanten van NATION en van diens Vlaamse partner Vlaanderen Identitair verzamelden op het Luxemburgplein, voor een wake voor de wettelijkheid.  Met succes: op het plein liet zich geen illegaal meer zien, en toen de illegalen en hun zowat 100 Franstalige extreemlinkse vrienden naar het Luxemburgplein wilden trekken werd hen dit door de Brusselse politie verboden.  Het Luxemburgplein werd dus vandaag opnieuw het plein van de legale, belastingbetalende, blanke en Europese  burgers, zoals het hoort.

De nationalisten besloten dan maar eens een wandelingetje te maken, de identiteitskaart in de hand, richting de illegalen, kwestie van de politie eraan te herinneren dat het hun taak is illegalen op te pakken.  Maar dat mocht van de burgemeester niet, en zo werd de absurde Belgische situatie treffend geïllustreerd: de nationalisten werden geblokkeerd, verboden verder te gaan, en bedreigd met arrestatie; de illegalen daarentegen mochten een totaal onaangevraagde betoging houden aan de Wetstraat, en werden daar door de politie beschermd.

20150601 illegalen brussel

Zo wordt elke maandag opnieuw in Brussel geïllustreerd hoe het er in dit land voorstaat:  de Vlaamse en Waalse burger moet zich aan elke regel houden of wordt zwaar bestraft en beboet, een illegale vreemdeling kan hier openlijk op straat keet schoppen en illegaal rondlopen en er wordt hem geen strobreed in de weg gelegd…

Geen wonder dat België de staat van het surrealisme is.

13 comments

 1. Zou illegaal verblijf dan geen “misdrijf” meer zijn volgens het Strafwetboek ? Waarom treedt de politie dan niet op tegen dergelijke MASSALE onmiskebare wetsovertreding ; “illegaal veblijf” ?

 2. ZELFS de dieren bakenen hun territorium af en verdedigen het tegen indringers UIT ZELFBEHOUD voor de Eigen Soort . De EigenVolkse Belastingbetalende Burger dokt ook af voor o.a. een Defensieapparaat , dus ook voor de Marine om indringers BUITEN te houden ! En wat doet OOK onze Belzeikse Marine in de Middelandse Zee ? Zij redt en sleurt “asielzoekers”(sic) BINNEN in plaats van ze met ALLE militaire middelen BUITEN te houden ! Australie weet WEL hoe het moet en handelt consequent om HUN Australie voor de Australiers te behouden ! Wij laten ONS Europa voor ONZE nazaten verkwanselen door een tsunami-diarree aan neger-immigratie, die onmogelijk als arbeidskrachten zullen kunnen opgeleid en geintegreerd worden wegens een TE groot verschil aan levensgewoonten ; hun primitieve Afrikaanse “KUL-tuur” is ONoverbrugbaar naar een milenia lange, hoogstaande Europese Cultuur toe. . Trouwens, waarom financieren wij met ONS belastingsgeld een Landmacht, die NIET haar kerntaak mag vervullen ; “Landsverdediging” tegen indringers en dus NIET op jacht mag gaan naar wie hier illegaal, dus visum-loos ronddwaalt ? Hoe groot moet de tumor der xenofiele politiek-correctheid NOG verder ontaarden alvorens het ganse Europese corpus ongeneesbaar aangetast wordt ? Onze kleinkinderen zullen ons TERECHT vervloeken ONDANKS de xenofiele, autochtonofobe PoCo-indoctrinatie die ze van overwegend gifGROEN onderwijzend personeel (“leerkrachten” in PoCo-batgoens) kokhalzend door de strot geramd krijgen. In ondergeschikte orde, overweeg maar eens de gifGROENe kolder der “dikke truien-dag” zever die onze (klein)kinderen jaarlijks bibberende, hoestend en snotterend moeten ondergaan, conform de ECO-fascistische catechismus der gifGROENe Kerk met hun afgodin ; “Opwarming der Aarde”, terwijl in China de industrie nog veel op steenkool blijft draaien ! De politiek-correcte verdwazing kent kennelijk geen grenzen om het Gezond Verstand te pogen hersenspoelen !

 3. Zolang de bewuste Vlaming, Waal, Nederlander, Europeaan enkel vanachter zijn PC met forse uitspraken blijft reageren, is onze Westerse wereld verder overgeleverd aan de barbarij. En met dank aan onze (?) leiders en moslim Obama.

 4. Beste Alfons, Onze “leiders” doen alles om ons land te verkwanselen aan de EU en de islam. Zo veel mogelijk gelukszoekers binnenhalen en dit zonder schroom. Ruim €26.000,- per asielzoeker per jaar kosten ze. Dus onze leiders doen meer als genoeg.

 5. Alle mensen en hun nazaten die het verkwanselen van onze landen op hun geweten hebben levenslang opsluiten en volledig kaalplukken of exporteren naar Irak zonder zakgeld !!!

 6. Bravo aan die gasten voor hun moed en hun tijd.Nu geloof niet dat die politiemensen niet denken zoals jullie…..wie is die tsunami niet beu ?

 7. We zien hier de gevolgen van de doorgeslagen verlichting, humanisme en het modernisme van de jaren 60 en 70. Daardoor is een neiging tot zelfvernietiging ontstaan alsmede een ongekende haat tegen onze eigen cultuur. Alles wat “eigen” is moet kapot en vervangen worden door de chaotische non-cultuur van Arabieren en Afrikanen.

  Europa heeft zich 1.300 jaar lang verzet tegen invallen van de islam. Met succes, maar ten koste van forse offers. In 1683 nog moest de heldhaftige Poolse koning Jan met zijn troepen opdraven om te voorkomen dat heel Europa aan de islam ten prooi viel.
  In de 19e eeuw wisten diverse Balkanlanden en Griekenland zich te ontdoen van eeuwen wrede islamitische bezetting.

  Je zou denken dat Europa waakzaam is na zoveel eeuwen strijd tegen de oprukkende islam. Maar neen, men gaat gewoon met de pootjes omhoog liggen en doet er alles aan om de islam
  te pleasen. En iedereen die zich daar tegen poogt te verzetten kan rekenen op harde aanpak van de autoriteiten en van de brutale immigranten en illegalen zelf.
  Langzaamaan veranderen de grote steden en steeds meer provinciesteden in de bekende Arabische en Afrikaanse chaotische steden, waarin criminaliteit, chaos en niksnutterij hoogtij vieren.

  We gaan ten onder aan ons eigen liberalisme en humanisme.

 8. Dit is niet alleen in België het geval. Ook bij ons in Nederland gaat het zo en vergeet Engeland en Duitsland niet, waar illegalen en moslims het eveneens voor het zeggen hebben.

  Europa zakt langzaam weg in een chaotisch moeras van illegaliteit, islam, Arabisering en Afrikanisering. En de leiders doen niets. Sterker nog : ze bevorderen deze ontwikkelingen zelfs.
  Net als ISIS wordt ook de grenzeloze brutaliteit van illegalen en andere anti-westerse smeerlappen niet aangepakt.

  Ik vrees voor onze kinderen en kleinkinderen.

  1. Onze leiders doen helemaal niks, laten de boel verrotten en ik vrees voor onze kinderen en kleinkinderen

   1. Leiding geven is wel wat anders dan alléén maar zakken vullen en vriendjespolitiek beoefenen, helaas !!!!

Comments are closed.