DSC07825Zoals u via Rechts Actueel hebt vernomen is er een interessant boek uitgekomen van de Nederlandse politicus Martin Bosma. Die rekent in zijn boek ‘Minderheid in eigen land’ af met links Nederland en het communistische ANC. Hierbij schrijft hij ook kritisch over Nelson Mandela, dat is uiteraard tegen het zere been van vele Gutmenschen, waarbij een aantal onder hen als dollen om zich heen slaan op de sociale media.

Het kan natuurlijk ook anders, zoals het bericht op onze webstek als liet zien, maar een ander voorbeeld is de kritische beschrijving van de journalist Wierd Duk over het boek, of het verslag van de boekpresentatie via de webstek Nieuwe Realist. Maar niet iedereen is zo ruimdenkend in Nederland.

Mijn top vijf via twitter;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Boek Martin Bosma leidt tot hysterische reacties: de top vijf”

  1. Dat Nelson Mandela een terrorist was in zijn jeugd en dat hij nadien door de politiek-correct ontaarde roedel als “held” werd verafgood, toont NOGmaals onweerlegbaar aan dat politiek-correctheid pathologisch is.

  2. nou Herr/ Shri Martin Bosma, wij geven jou 100,0001 procent gelijk om zo een boek neer te blaffen in DOMlinks Nederland. Stel je eens voor joh, nederland in 2033: 90 procent van de hele randstad is verkleurd, overal zie je mixen, hindoestaantjes, onbeschaafde indiers, hindoeachtigen met leuke kleurtjes, afro achtige hypermixen, en last but not least: de moslim achtigen zwaaien dan de scepter en zij onderdrukken alles wat er niet islamitisch uitziet. Gezellige tijd zal het worden he miauwt Wieroe nu, kom dewanand wij pakken alvast onze koffers en krassen op naar switi sranang, waar de baka banas (gebakken bananen) gratis groeien tot diep in je keelgat.

  3. Marc ROUSSEAUX

    Is het soms echt waar dat de waarheid kwetst (en hoe juister hoe dieper en pijnlijker)? Het lijkt nu wel bewezen van ja!

Trending

%d bloggers liken dit: