Manifestatie Voorpost tegen anti-blank geweld in Zuid-Afrika

20150530_DH_VP_BoerenZA_0001Vandaag werd er door de nationalistische actiegroep Voorpost aandacht gevraagd voor wat men zelf omschrijft als ‘de genocide op de blanke Boeren in Zuid-Afrika’. Dit omdat er in Zuid-Afrika al jaren een zeer onveilige leefsituatie heerst en in het bijzonder blanken hiervan het slachtoffer zijn. Men hield daarom in Den Haag een manifestatie om aandacht vragen voor het lot van de Boeren en dat het racistisch geweld voor de organisatie onaanvaardbaar is.

Bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag was ook Rechts Actueel aanwezig, er was aldaar een staande demonstratie georganiseerd vlak voor het middaguur. Een aantal activisten hadden zich verzameld om deze boodschap kracht bij te zetten. Er waren vlaggen aanwezig en een tweetal borden met daarop slachtoffers van moorden, daarnaast hield actieleider Florens van der Kooi een toespraak, die de aandacht trok van geïnteresseerde Hagenezen.

Rechts Actueel kon de actieleider van Voorpost Nederland enkele vragen stellen;

Voorpost heeft een lange traditie met kritiek richting de ANC, dat na de apartheid het land mocht besturen, eerder in 2012 voerde de organisatie al actie bij de onthulling van een standbeeld van Nelson Mandela, toevallig ook in Den Haag. Bij het overlijden van Nelson Mandela liet de organisatie fijntjes weten, dat sinds de voorman van het ANC in 1994 is vrijgekomen al meer dan 4.000 blanke Boeren zijn vermoord. En daarbij nog eens honderdduizenden zijn geëmigreerd.

De kritieken van Voorpost zijn niet uit de lucht gegrepen, in 2012 liet Dr. Gregory Stanton, de President van Genocide Watch aan de wereld weten dat er in Zuid-Afrika een met het overheidsbeleid verweven programma is om de Afrikaners uit te roeien. Eerder deze week werd er ook al door politicus Martin Bosma in zijn boek Minderheid in eigen land, gewezen op het rampzalige lot dat de Afrikaners staat te wachten en de ellende die ze momenteel ondergaan.

20150530_DH_VP_BoerenZA_0002

2 comments

  1. Ook bij ons krijgt anti-blank racisme/discriminatie totaal geen aandacht ! Al ooit eens enigerlei jurisprudentie gelezen over autochtonofoob racisme/discriminatie ? Kennelijk wordt minstens de perceptie gewekt dat het politiek-correct ontaard Systeem zich in 1001 politiek-correcte bochten wil wringen om toch maar geen relevante rechtspraak ter zake te doen geboren worden conform het PoCo-adagium ; “andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” ! Nochtans is het bij autochtonen, die louter al door hun numerieke meerderheid, het hoogste volume aan belastingen afgeperst wordt ; kennelijk om flagrant discriminatoir door het xenofiele PoCo-Systeem achteruitgestoken te worden !

  2. Much too late now for the MURDERED Whites NOW!! YOU should have thought about it when EVERYBODY Hated the whites for “apartheid” and all the venom in the “anti apartheid” Can you see the reason NOW for apartheid??

Comments are closed.