Martin Bosma (PVV) rekent af met 20 jaar ANC-schande

DSC07812In de Tweede Kamer, het parlement van Nederland, heeft Kamerlid Martin Bosma (PVV) gisteren zijn langverwachte boek over het ANC en Zuid-Afrika voorgesteld.  Voor Bosma is er geen discussie: apartheid was onaanvaardbaar, maar dat debat is gevoerd en afgesloten.  In het boek ‘Minderheid in eigen land’ rekent hij echter af met links Nederland, dat het communistische ANC eerst gesteund heeft in de zwarte burgeroorlog tegen de conservatieve beweging Inkatha, waarbij 20.000 doden vielen;  en dat daarna het ANC steunde in een rampzalig en racistisch beleid dat steeds meer leidt tot het in elkaar storten van Zuid-Afrika.  Wist u dat men meerdere uren per dag zonder electriciteit zit, dat er 500 mensen per jaar overlijden door marteling in politiecellen (ten tijde van de apartheid 2), dat er naar schatting 55.000 verkrachtingen per jaar zijn, dat er onder de apartheid 17 rassenwetten waren en nu onder het ANC 114, om de blanken te benadelen?

Het boek werd ingeleid door Geert Wilders.  Het kan besteld worden via http://www.bol.com, of op bestelling via alle boekhandels in Vlaanderen.  Wellicht is het binnenkort ook te krijgen via ‘t Pallieterke.  Mooi symbolisch gebaar: Bosma stelde zijn boek voor naast een portert van Paul Krüger, de legendarische generaal die het Afrikanervolk leidde in de vrijheidsoorlogen tegen de Britten, en die destijds in Den Haag als een held door tienduizenden Nederlanders begroet werd.

DSC07825 DSC07818 DSC07814 DSC07811 DSC07810

3 comments

Comments are closed.