Illegalen vallen blanke man aan in Brussel: NATION roept op tot verzet volgende maandag

luxemburgplein illegalenHet wordt door onze media vakkundig verzwegen, maar al vele maanden zorgen illegale vreemdelingen zowat elke maandag voor overlast in het hartje van Brussel. Met honderden hangen ze rond in de buurt van Wetstraat en Belliardstraat, blokkeren kruispunten, vernielen straatmeubilair en negeren zowat elke regel. Op bevel van de PS-dictatuur in Brussel moet de politie lijdzaam toekijken.

Gisteren trokken de illegalen naar het Luxemburgplein, aan het Europees parlement. Een Franstalige blanke man kon het niet meer aanzien, ging midden de groep staan en deelde de illegalen mee, dat ze beter naar hun eigen land konden terugkeren. Vrije meningsuiting is dat, van een Europese  man op zijn eigen continent, maar zoveel beschaving kennen de illegalen niet: zij gebruikten dan ook meteen geweld, brachten de man slagen en schoppen toe, en bekogelden hem met al wat ze in handen kregen.

Op dat ogenblik besloot een vijftal militanten van NATION niet lijdzaam toe te kijken, en de man te hulp te komen. Ook zij werden aangevallen, maar sloegen stevig van zich af, konden de illegalen tijdelijk terugdrijven en zo de man ontzetten. Op Twitter verschenen beelden, die via deze link te bekijken zijn:

http://www.brusselnieuws.be/nl/nieuws/extreemrechtse-betogers-clashen-met-sans-papiers-op-luxemburgplein

De aanwezige politie deed niets, en liet de illegalen rustig begaan; niemand van deze criminelen werd aangehouden.

NATION is ten zeerste verontwaardigd en roept alle belastingbetalende burgers op, om volgende maandag 1 juni vanaf 12 uur naar het Luxemburgplein te komen, de geldige identiteitskaart op zak. Als de illegalen opduiken, wordt opgeroepen de politie luid maar duidelijk aan haar plicht te herinneren: elke illegaal is een crimineel, want overtreedt met opzet onze wetten op verblijf, en moet dus opgepakt worden.  Als de politie zou optreden tegen de blanken burgers in hun eigen land, die toepassing van de wet vragen, dan wordt opgeroepen de eigen identiteitskaart duidelijk in de lucht te steken, als symbool van belastingbetalende burgers die vragen de wet toe te passen voor iedereen. De actie krijgt de steun van Vlaanderen Identitair.

3 comments

Comments are closed.