20150524_Dutchdefenseleague_demo fVandaag hield de Dutch Defense League (DDL) een demonstratie tegen de islamisering van onze cultuur te Rotterdam. De demonstratie werd omringd door politie aanwezigheid en werd bezocht door een dertigtal mensen, waarbij ook personen van buitenlandse organisaties, zoals de Polisch Defence League en de Identitäre Aktion. Er werden een drietal toespraken gehouden en daarna liepen de demonstranten, met vlaggen en spandoeken en o.a. de slagzin ‘geen djihad in onze straat’ een stuk door het centrum van Rotterdam.

Op de trappen van het Schielandshuis, aan de Pim Fortuynplaats, begon iets over tweeën de demonstratie. Via de megafoon werden de aanwezigen toegesproken, die niet in de getale waren gekomen, zoals eerder wellicht was gehoopt op basis van de aanmeldingen op facebook. Woordvoerder van de DDL, Raffie Chohan, begon als eerste spreker en lichtte de standpunten van de organisatie toe, noemde een aantal citaten uit de Koran en wist met de politieke moorden in Nederland te duidden dat vanuit de islam en andere extremen veel gevaar uitgaat.

Rechts Actueel sprak met Raffie Chohan van de DDL;

De activiste Melanie Dittmer van Identitäre Aktion en DÜGIDA sprak in het Engels en liet weten dat het, in Duitsland vandaag de dag, niet meer zo vanzelfsprekend is dat men vrij kan spreken. Ze had in Düsseldorf bij een toespraak over ‘salafistenzwijnen’ gesproken en dat was bij de politie in het verkeerde keelgat geschoten. Spreker liet weten naar Rotterdam te zijn gekomen om de gezamenlijke zaak te ondersteunen, omdat we in alle Europese landen dezelfde problemen hebben.

Dittmar hekelde de 1000 illegale immigranten die dagelijks Lampedusa binnenkomen en grotendeels van islamitische herkomst zijn en ons hun cultuur, taal en eetgewoonten opdringen. Volgens spreker gaat het niet langer om links of rechts en wil men ons tot eenheidsmens maken, die enkel consumeert, om zo de Europese ziel te breken. Om vervolgens op te roepen aan iedereen zich te organiseren en in te zetten voor onze waarden, cultuur en tradities.

De laatste spreker betrof Maria Eschert, die namens de webstek Infidels Deutschland een toespraak in het Duits hield. Ze liet horen dat haar thuisland een plaats wordt die steeds sneller vervreemd, waar zelfs verschillende groepen van buiten Europa elkaar daar te lijf gaan. Waar een fanatieke geloofsgemeenschap samen met volksverraders, elke samenhang tussen de islam en de IS afdoet als islamofobie en weigert de gevaren van de islam in te zien. Ook wist de spreker de enorme aantallen asielzoekers die Duitsland opvangt, vorige jaar 300.000 en dit jaar een half miljoen.

Daarbij wees Eschert nog op het geweld van migranten tegen Duitsers, dat in vijftien jaar zo tegen de 10.000 gevallen loopt en waar de media en de politiek de schuld hiervan op de bevolking zelf afschuift. Ze ziet in dat het in landen als Nederland, België en Scandinavië er niet anders aan toegaat, waar de inheemse bevolking ook het hoofd omlaag heeft hangen. Echter spreker ziet de opkomst van patriottistische bewegingen en volksstemmingen als hoopgevend.

Na de toespraken werd er nog door de binnenstad gelopen en was er ruimte om de boodschap van deze demonstratie te laten horen aan het vooral winkelende publiek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Demonstratie van de Dutch Defense League in Rotterdam rustig verlopen”

 1. Waarom een engelse naam, toch ook de taal der overheersers, gebruiken als we de Nederlandse identiteit willen verdedigen ?

 2. Demonstratie “Tegen Islamisering…” in Rotterdam

  Zondagmiddag 24 mei 2015 vanaf 14.00 uur op de Pim
  Fortuynplaats in Rotterdam was er de demonstratie:
  “Tegen de islamisering van onze cultuur en voor de
  vrijheid van meningsuiting.” Georganiseerd door Raffie
  Chohan van de Dutch Defense League. Eerst zouden er
  drie sprekers komen en dan zou ik mijn song over de
  sharia getiteld “Strijdlied” mogen voordragen en dan
  zouden we allemaal door de stad gaan lopen en
  demonstreren, vergezeld door een hele politiemacht.
  Theresa Geissler was ook aanwezig. Toen kwam er
  een politieman naar me toe en zei dat ik mijn Strijdlied
  niet mocht voordragen omdat er opruiende dingen
  tussen zaten. Zaterdagavond had de officier van justitie
  dat besloten. Zou ik wel mijn song gaan voordragen op
  het podium of voor PowNed tv dan zou de politie me
  oppakken en meenemen. En zou ik daarover willen
  klagen dan zou ik contact moeten opnemen met
  burgemeester Aboutaleb. Ik zei dat klagen bij
  Aboutaleb totaal geen zin heeft en dat ik wel bij
  hen zou klagen en wees op de demonstranten.

  Ondertussen werd Theresa geïnterviewd door PowNed
  en ze hield een heel betoog. Daarna werd ook ik
  geïnterviewd door PowNed met mijn schilderij van
  een moslima in boerka op mijn borst. En ik deed
  uitgebreid mijn verhaal. Toen gingen we demonstreren.
  Donderdagavond 28 mei om 21.00 uur op NPO 3 wordt
  het door PowNed uitgezonden. Kijken dus!!!

  Jack Terrible

 3. Ik denk dat veel mensen niet hebben durven komen. Omdat ze bij andere demonstratie.s tegen de islam en voor de PVV waren weggeslagen werden door onze eigen (MP Militaire politie) en door de drukte van he Pinksteren omdat ze naar het strand willen

  1. ben bezig met een handtekeningactie voor de PVV op FB en gewoon op het internet. dit voor alleen pvvers.

 4. mireille demonie

  toch bedroevend hoe weinig volk er was opgekomen , en dat voor een stad als rotterdam maar voor een decadente gay-parade kan je op de koppen lopen vreemd als je weet dat dit ook tegen de islam is !!!!!!!!

 5. Marc ROUSSEAUX

  Aleluja! Alejula! Aleluja! Alweer een protestactie tegen de islamisering van Europa rustig verlopen!!! Alweer een formidabele, onoverkoomlijke democratische muur tegen de immer voortschrijdende islamisering opgetrokken. Nog een paar van zulke demonstratie en de islamisingsbeweging in Europa is voorgoed en definitief een halt toegeroepen! Oenen, dommeriken, decadente verdwaasdeb, (ik zal mij achteraf met veel spijt poiltiek correct wel verontschuldigen en zeggen dat die woorden niet als beledigingen te beschouwen zijn maar als een uiting van mijn recht op vrije meningsuiting) , kom toch tot uw verstand! Wanneer zal er ooit iets ONDERNOMEN worden, iets GEDAAN worden? Met spandoeken en redevoeringen zal men er nooit komen! Alleen met vastberaden ACTIE! Het gaat tenslotte om ONS land, ONS volk, ONS geloof, ONZE cultuur, ONZE identiteit. Voor de Vlamingen; “Schild ende vriend, sla dood!” (Hendrik Conscience). Voor de Walen: “Aux armes, citoyens! ” (Marseillaise).

Trending

%d bloggers liken dit: