5 comments

 1. Ja er is nieuws te melden. Na alle fratsen van de NVA, het uitkleden van de burgers die met heimelijke pest belastingen rond de oren geslagen worden. van een partij die ooit Vlaanderen verrader heeft onder de naam VU, deze partij kan men tegenwoordig de pest van Vlaanderen noemen. ik hoop grondig, als Vlaams nationalist, nadat ze het Vlaams belang kapot gemaakt hebben ter glorie van den Belgiek, dat de Socialisten eerlang terug aan de macht mogen komen, erger dan met de NVA kan niet meer.

 2. Dat is dan een anti-blank racistische “plaasmoord” voorkomen !

 3. Geachte Redactie,

  Zou het niet mogelijk zijn om ons in het vervolg derfelijke quatsch te besparen? Iedereen ziet toch dat de foto een geënsceneerde stuio-opname is, un staat alles te suggeren behalve een overvalsituatie! Stond de fotograaf misscien geduldig te wachten tot na dagen en uren eindelijk de overvallers kwamen opdagen? En waarom Zuid-Afrika? Overal in Afrika en ook er buiten doen dergelijke situaties voor waarbij een vrouw haar haard verdedigt. Ten andere, de dame op de foto draagt helemaal al niet de doorgaanse kledij van de Afrikaanse Voerin. Als ervaringsdeskundige ben ik er van overtuigd dat de Boerin hoogstwaarschijnlijk met een geweer zal hebben geschoten en niet met een automatisch pistool. En waarom wordt de huidskleur van de vrouw wel vermeld en niet die van de overvallers? Kon het niet zo: “Vrouw schiet op zwarte overvaller”? Of heel eenvoudig “Vrouw schiet op overvaller”? Bang voor de gevolgen van het schenden van de “privacy” en de “mensenrechten” van de misdadigers? Bang om een kat een kat te noemen en te zeggen dat de overvallers negertuig waren (en zijn)? Bang om van racisme te worden beschuldigd?

  Is er dan echt geen rechts actueler nieuws te melden? Bijvoorbeeld het laatste nieuws over het politieke verraad en geknoei van de N-BA (De Nieuwe-BelgischeAlliantie, een partij Vlaanderen onwaardig) of een rechtse commentaar over de recente dood van een oude vrouw in Brussel tengevolge van een overval door “jongeren”, hoewel iimmers edereen weet dat met die “jongeren” minderjarige Marrokaanse crimineleeltjes worden bedoeld. Kwestie van een politieke correctheid waarin een allochtoon geen allochtoon mag worden genoemd?

  Ik zal het volkomen begrijpen mocht ge, Geachte Redactie, mocht ge, hetgeen te verwachten is, beslissen mijn reactie niet te plaatsen. Wees gerust, ik blijf uw website bezoeken want “Meine Ehre heiszt Treue”, Trouw aan Vlaanderen!

  Gelieve er akte van te willen nemen dat ik bovenstaande heb geschreven gebruik makend van, en mensenrechtelijk beschermd door, de sacrosancte Vrijheid van Meningsuiting.

  Hoogachtend.

  1. Waarde Marc Rousseaux,
   zou het niet mogelijk zijn om in het vervolg uw tekst eerst eens na te lezen vooraleer u uw reactie plaatst om ons, in het vervolg “derfelijke” quatsch te besparen?

   Iedereen, behalve uzelf, ziet toch dat de foto geen opname is van ‘n fotograaf maar wel ‘n uitknipsel uit de video van de bewakingscamera…

   En wat bedoelt u met uw nonsens over de kledij van een “Afrikaanse Voerin”? Hoe denkt u dat een vrouw ‘s nachts in het huidige Zuid-Afrika moet gekleed zijn om aan uw normen te voldoen? Trouwens, waar in het bericht of in de video-opname wordt er vermeld dat de vrouw in kwestie ‘n boerin is??

   En als “ervaringsdeskundige” meent u stellig dat de vrouw met ‘n geweer moet geschoten hebben. Waarin u deskundig is, weet ik niet. In inbraken misschien? Wel weet ik waarin u zeker NIET ervaringsdeskundig is, n.l. in zaken wat het huidige Zuid-Afrika betreft

   Verder is uw trouw aan Vlaanderen zeker te waarderen, alleen vraag ik mij af of deze trouw wel in het Duits moet uitgedrukt worden?

 4. Gelukkig waren ze gewapend. Anders was dit weer uitgedraaid om moord en verkrachting. Het handelsmerk van de meeste van dit soort. Laat ons hopen dat de Zuid Afrikaanse justitie iets beter functioneert dan de Belgische, anders worden die mensen nog vervolgd voor verboden wapendracht en onnodig geweld.

Comments are closed.