Robert Ménard (1953-), burgemeester van het Zuid-Franse stadje Béziers, ligt in het oog van de storm. Ménard werd in 2014 burgemeester met de steun van het Front National. De man stamt uit een gezin van katholieke pieds noirs, kolonisten die in Algerije verbleven tot aan het einde van de Frans-Algerijnse oorlog in 1962. In de jaren ’70 van vorige eeuw was Ménard een links- en extreemlinks militant. In navolging van ‘Artsen zonder Grenzen’, richtte hij de ‘Reporters zonder Grenzen’ op.

Robert Menard
Robert Menard

Zijn links parcours is er één om ‘u’ tegen te zeggen. Hij leunde nauw aan bij het anarchistische en trotskistische gedachtegoed en militeerde voor LCR, la Ligue Communiste Révolutionaire. Later sluit hij zich aan bij de PS, of beter, bij de linkervleugel van die partij, CERES. Na de verkiezing (1981) van Mitterand neemt hij ontslag bij de socialisten, zogezegd omdat hij niet omkon met tafelspringers en opportunisten.

Nu, zoveel jaar later, heeft hij het politieke roer volledig omgegooid. Er is meer vreugde in de hemel om één bekeerling… Waarom ligt de ‘bekeerling’ dan in het oog van de storm? Wel, gewoon omdat de hij de waarheid durft te zeggen. Tijdens het tv-programma ‘Mots croisés’ van 4 mei verklaarde Ménard dat 64,6 % van de schoolgaande jeugd uit zijn stad moslims zijn. Hij voegde eraan toe: “dat zijn de cijfers van mijn administratie.”

Oh gruwel! Heel weldenkend Frankrijk stond op zijn achterste poten! Statistieken van moslims bijhouden bracht ons zowaar terug naar 1939, zo twitterde de zwarte Christiane Taubira, minister van Justitie. President François Hollande, op dat moment op bezoek in Saoedi-Arabië, liet weten dat statistieken bijhouden niet te verzoenen zijn met de republikeinse ‘waarden en normen’.

Wat zegt de wet daarover? Artikel 8-I van de wet van 6 januari: “Il est interdit de collecter ou de traiter des données à caractère personnel qui font apparaître, directement ou indirectement, les origines raciales ou ethniques, […] des personnes […]” (“Het is verboden gegevens te verzamelen of te verwerken van personen of groepen op basis van hun etnische afkomst”). Overtreders kunnen gestraft worden met een gevangenisstraf tot vijf jaar en een geldboete van € 300.000.

Daarmee kunnen we in de praktijk vaststellen wat die muilkorfwetten teweegbrengen! Over alles en nog wat worden statistieken bijgehouden, maar over vreemdelingen, neen dat mag niet. Het wordt slecht weer, schaf de weermannen af!

Uiteraard worden de socialisten en hun perverse aanhang niet graag op die feiten gewezen! De Fransen mogen immers niet weten hoe erg het gesteld is met de ‘aangroei’ van het ‘verrijkende’ deel van de bevolking. Zeker niet van personen met een woestijngodsdienst achtergrond.

Intussen werd een petitie gestart om Ménard te steunen. Deze werd al door een 85.000 personen getekend! We hebben er onze naam maar aan toegevoegd! Al baat het niet, het schaadt niet!

Petitie: http://www.bvoltaire.fr/document/petition-de-soutien-a-robert-menard,175263

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op ““Le maire a dit la vérité il doit être exécuté!” De waarheid mag niet gezegd worden!”

  1. In artikel 8-I staat alleen iets over ras en etnische afkomst, niet over godsdienst.

  2. Geen Free Speech in Frankrijk !

Trending

%d bloggers liken dit: