Moslimvoetballer van Daknam weigert handdruk aan Vlaamse vrouwelijke scheidsrechter

spelerdaknamweigerthanddrukvrouwelijkerefIslamisering, wat is dat, vragen sommigen?  Het volstaat om vandaag uw ogen open te houden.  Op Facebook verscheen een status van een verontwaardigde vrouwelijke scheidsrechter, die meldde dat een mannelijke voetballer van de ploeg Daknam in Lokeren, Oost-Vlaanderen haar bij een match van dit weekeinde weigerde een hand te geven.  ‘Vanwege mijn geloof’, zo klonk het.

U mag zelf raden welk geloof dat is…  Hopelijk dient de betrokkene nu een klacht in, want het weigeren van een handdruk aan iemand omdat die persoon een vrouw is, is volgens ons een misdrijf op basis van de antidiscriminatiewet.

Die praktijk blijkt ook hoegenaamd niet zo zeldzaam, want op de status van de vrouwelijke scheidsrechter volgt meteen deze status van een andere vrouwelijke scheidsrechter, die bevestigt dat zij dat ook al meegemaakt heeft:

daknamreactieookmeegemaakt

Vlamingen mogen dit soort zaken niet meer laten passeren op basis van overwegingen als ‘ge moet daarboven staan’ of ‘de ploeg heeft zich geëxcuseerd’; men moet integendeel doen datgene wat wij doen als we een misdrijf zien of meemaken, namelijk klacht indienen, vragen dat er vervolgd wordt en een schadevergoeding eisen.  Want vandaag weigert men een hand, morgen eist men halal-eten op zijn werk, en een maand later staat men met een mes in Syrië mensen de keel af te snijden.  Dat is helaas geen fantasie, maar de realiteit.  De strijd tegen moslimradicalen begint dus bij jezelf: op je werk, op straat, op school, én op het voetbalveld.  Onze rechten en vrijheden zijn NIET voor discussie vatbaar.

UPDATE: We vernemen dat het ging om een volwassen speler van in de 20, die speelt bij de reserveploeg.  Geen puberstreekje dus…

spelerdaknamweigerthanddrukvrouwelijkeref

 

13 comments

  1. En wij, Dhimmi, zouden WEL maar “verdraagzaam”(sic) moeten blijven zeker ?

  2. De wet op racisme is hier in Belgie alleen toepasselijk op ons , omgekeerd zal men nooit een medeburger van andere origine veroordelen voor racisme. Het centrum van racisme zal je zelfs nog niet te woord staan als Belg , enkel de mensen waarin hier sprake van is. Dit heb ik uit eigen ervaring meegemaakt – één woord ervoor een schande.

  3. WEERAL een schoolvoorbeeld van vermeende multikulti “verrijking”(sic) !

  4. Niet alleen Moslims, ook fundamentalistische joden weigeren vrouwen een hand te geven.

  5. Het wordt eindelijk eens tijd, dat ze onze wetten en gewoontes respecteren en naleven, inplaats ons die van hen op te dringen! Het heeft nu al lang genoeg geduurd geloof ik!

  6. Gelijk een rode kaart geven zulke idioten zijn ze snel klaar met voetballen!!!

  7. De oorsprong van de handdruk ligt ergens in de Middeleeuwen: ridders kwamen met open hand naar de ontvangende Heer, om te laten zien dat ze ongewapend waren. Bij een nog hartelijker handdruk wordt zelfs ook de linkerhand geopend aangeboden en bovenop de samengevoegde handen gelegd. De betekenis is klaar en duidelijk: wij komen in vrede, en bieden U vriendschap aan, duidelijk te zien aan de geopende hand: wij zijn ongewapend. Een handdruk weigeren is dan ook een regelrechte belediging aan de persoon die wel de open hand aanbiedt. Ik hoef me in mijn eigen land niet aan te passen aan gebruiken uit andere regios. Als ik naar een islamitisch land ga zal ik ook mijn open hand niet aanbieden, maar de beleefdheidsformule toepassen die ginds gebruikelijk is. In deze contreien is de handdruk de gebruikelijke beleefdheidsformule, en het weigeren ervan een belediging.

    1. Ik ben dezelfde mening toegedaan, maar een Moslim weigert een vrouw een hand te geven omdat deze ondergeschikt is aan de man! Wat het allemaal nog erger maakt natuurlijk!

  8. Wegens mijn geloof mogen er geen Moskeeën in mijn stad gebouwd worden.

Comments are closed.