AZC-Alert flyerHet platform AZC-Alert heeft een manifest (zie PDF) uitgebracht dat is toegespitst op de massale instroom van asielzoekers in Nederland. Dit manifest is voor het grote publiek geschreven en men wil hiermee de bestaande pro-immigratie redeneringen weerleggen, die worden aangehaald om ook het huidige asielbeleid te rechtvaardigen. Omdat men met regelmaat kritieken en verwijten krijgt toegeworpen, is er besloten om deze in een kort schrijfsel te gaan weerleggen.

Dit platform is een bundeling van actiecomités van ontevreden burgers, die zich verzetten tegen de massale plaatsingen van AZC’s in Nederland. Want ook dit jaar heeft de regering besloten om weer de grenzen open te gooien voor eenieder die zich kan voordoen als een asielzoeker. Algemeen is bekend dat in deze wereld voornamelijk West-Europese landen mensen opnemen, die vaak door zelfs buurlanden in de regio worden geweigerd.

Eerder legde ik al enkele vragen voor aan vertegenwoordiger van het platform over de vele geweldsincidenten die zich in de Nederlandse asielzoekerscentra afspelen. In het manifest wil men verwijten richting het platform weerleggen en vragen rondom asielopvang beantwoorden. Dit onder de kop; Onze argumenten tegen de wildgroei aan AZC’s en het huidige asielbeleid.

Men gaat dus in op verwijten dat er angst zou zijn voor het onbekende of dat deze mensen nergens anders heen zouden kunnen gaan. Of dat grote aantallen asielzoekers helemaal niet voor problemen zouden zorgen en waarom een lokaal gemeentebestuur zo graag AZC’s opent in de eigen gemeenschap. Tevens verzet men zich tegen de werkwijze van het Centraal Opvang Asielzoekers een overheidsorganisatie, waarvan bekend is dat die met miljoenen gemeenschapsgeld strooit.

Om nog maar eens de hoofdpunten op te sommen waarom men liever ziet dat asielzoekers in de regio worden opgevangen;

• Zo kunnen er bijvoorbeeld veel meer mensen voor hetzelfde geld geholpen worden.
• Kwetsbare achtergebleven vluchtelingen krijgen dezelfde hulp.
• Geen duizenden doden meer door de gevaarlijke reis.
• Mensensmokkelaars en hun walgelijke praktijken worden buitenspel gezet.
• Vluchtelingen kunnen als gezin in de eigen taal en cultuurregio worden opgevangen.
• Einde aan het steeds weer binnenhalen van cultuurconflicten.
• Geen verborgen kosten meer die de opvang in Nederland met zich meebrengt.
• Alle kosten transparant en volledig uit het budget voor ontwikkelingshulp

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “AZC-Alert brengt manifest uit tegen de asielindustrie”

  1. Marc ROUSSEAUX

    Wat heeft al dat gelul en gelal met die manifesten en protesten en oproepen en onderzoeken en verklaringen voor belang en nut. Iets DOEN moet men, geen maatregelen op papier zetten, maarmaatregelen NEMEN en UITVOEREN!!! Alleen dat kan oplossingen brengen; een doe-cultuur in plaats van een praatcultuur.

Trending

%d bloggers liken dit: