De Standaard-medewerker Abu Jahjah: ‘Joden moeten Israël uit met een koffer of in een doodskist’

jahjah-fdwSedert enkele weken is Abu Jahjah alweer de lieveling van links Vlaanderen en alle rood-groene media.  De kroon wordt gespannen door de krant De Standaard, waar vrije tribunes van verkozen parlementsleden van Vlaams Belang zonder discussie de vuilnisbak ingaan, maar de terroristenvriend elke week een bijdrage mag schrijven.  Hij wordt zowaar aangeduid als ‘burgerrechtenactivist’ of ‘auteur’ – waarbij een aanval op ons mooiste kinderfeest, dat van Sint en Piet, blijkbaar als positief wordt beschouwd, en het schrijven van kolder nu ook al literaire waarde heeft.

Het donkere kantje van Jahjah wordt daarbij vakkundig weggemoffeld.  Dat is opmerkelijk, want Jahjah heeft in discussies op Facebook al vaak laten zien wat hij écht over burger- en mensenrechten denkt.  In een discussie over Israël, die zopas weer opdook, besloot hij een tussenkomst met deze zin: ‘ I have onlu (sic) one phrase to all the Zionist invaders in Palestine:  la valise ou le cerceuil.‘ Vertaald: ‘ Ik heb maar één ding te zeggen aan al de zionistische invallers in Palestina:  de valies of de doodskist.’  Wat Jahjah daarmee bedoelt is, dat alle Joden die momenteel aanwezig zijn in het historische Palestina, Israël dus, invallers zijn; en dat zij moeten kiezen tussen twee oplossingen, hun valies pakken (en dus vertrekken) of uitgemoord worden.

Als het over Palestina-Israël gaat staan wij van Rechts Actueel zéér kritisch tegenover de daden van de Joodse staat Israël, en verdedigen wij dat er snel een tweestaten-oplossing moet komen met volledige onafhankelijkheid voor een Palestijnse staat en veiligheid voor de Joodse staat.  Maar wat hier relevant is, is dat een ingeweken allochtoon in ons land eist dat wij ons aan zijn grillen aanpassen en zelfs gaat betogen tegen de populairste politicus van Vlaanderen wegens vermeend ‘racisme’, maar tegelijk aan de Joden in Israël openlijk zegt dat zij daar moeten en mogen uitgemoord worden als ze niet vrijwillig vertrekken.  Is dat niet het toppunt van het grofste racisme, van aanzetten tot haat en geweld?  Stel u even voor dat Bart De Wever zou zeggen: ‘de Berbers mogen kiezen, de valies of de doodskist’…

Wat ons betreft wordt het hoog tijd dat Abu Jahjah het land wordt uitgezet als ongewenste vreemdeling.  En wie De Standaard nog koopt is een kieken.

jahjahjodenkofferofdoodskist

3 comments

  1. Nog een bewijs dat de multiculti meute nog minder verstand heeft dan een kleuter. Wie nu nog niet door had wat voor een type dit sujet is, die heeft dringend en langdurig psychiatrische hulp nodig. Maar nee, erger nog, zo een sujet krijgt om de haverklap vrije tribunes een rubrieken in “Vlaamse” kranten. Zelfs een kieken zou een dergelijk vod niet kopen, maar in Vlaanderen zijn er blijkbaar nogal wat inwoners die zelfs het kieken niveau niet bereiken.

  2. De nieuwe Rode Vaan , DE SCHANDAARD “vergeet”(sic) er politiek-correct iets over te publiceren.

  3. Zijn de uitlatingen van dit wezen echt geen aanzetting tot haat en geweld? Mocht ik, als Vlaming geboren autochtoon zo iets dergelijks in het openbaar over de Palestijnen zeggen; bvb. dat er maar één mogelijke oplossing is om het Joods-Palestijns conflict te beëindigen en die is dat ofwel alle Palestijnen vrijwillig hun valiezen pakken en met hun hele hebben en houden naar het midden van de Sinaï-woestijn verhuizen ofwel dat ze allemaal met hun voeten eerst er in een doodskist worden heengebracht, hoelang zou het duren voordat alle kranten (zeker de linkse) vol heilige verontwaardiging vol zouden staan met objectieve aanklachten tegen mijn racisme, mijn nazisme, mijn fascisme, mijn schendingen van de RvdM en ik onverwijld voor de rechter zou worden gesleurd om mij tot mijn verdiende zware boete te horen veroordelen? Doc lui, die eigenlijk niets anders zijn dan rust en orde verstorende politieke amateur-agitatoren , worden ongemoeid en on bestraft gelaten! Het lijkt erop dat Vrouwe Justitia haar blinddoek heeft verloren. De Rechtvaardigheid looft een rujke beloning ui aan wie hem terugbrengt.

Comments are closed.