Gelekte nota: N-VA koopt dure elektronica over van Vlaams Belang

kopiersNet nu Bart De Wever in het oog van de politiek correcte storm verzeild is geraakt, lekte deze voormiddag aan onze redactie een nota uit waarin de overdracht van enkele dure elektronische apparaten van het Vlaams Belang naar de N-VA beschreven staan. We contacteerden meteen de N-VA’er die de documenten ondertekende voor meer uitleg.

We lazen dat ondermeer enkele kopieertoestellen en laptops door de N-VA werden overgekocht van het VB. “Dat klopt, het Vlaams Belang is naarstig bezig met haar oorlogskas aan te vullen en deze overdracht heeft hen toch weer enkele tienduizenden euro’s opgeleverd.

Zijn die kopieertoestellen dan niet stilaan versleten en waarom koopt de N-VA überhaupt tweedehands toestellen? “De reden hiervoor is niet technisch. Onze Staatssecretaris voor Asiel en Migratie was het beu om steeds opnieuw Vlaams Belang-voorstellen te herschrijven. In deze dure kopieertoestellen staan de meeste wetsvoorstellen en amendementen die het VB indiende – en dus afdrukte – nog in het intern geheugen van de toestellen. Zo hoeft het personeel van Francken enkel maar uit te pluizen welke opgeslagen documenten relevant zijn en dus bruikbaar.

En wat dan met de laptops? “Ten eerste weten we dat de informaticadienst die jaren onder leiding stond van de erg bekwame informaticus Anke Van dermeersch het materiaal erg goed onderhouden heeft. Maar uiteraard is de technische kant ook hier weer verwaarloosbaar als je de praktische kant van deze koop bekijkt. Onze specialisten hebben namelijk uit de laptops het volledige email-bestand van het Vlaams Belang weten te vissen.

En hiermee willen jullie VB’ers aanschrijven om te kiezen voor de N-VA… “Neen, maar het komt er wel ongeveer op neer.” Hoezo? “Wel, nu zijn we in staat om ook eens mails te versturen naar échte Vlaams-nationalisten…

2 comments

  1. Ik kon niet meer recht van “t lachen. Wat een enorme grap zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De huidige Vlaamse strijders kennen er wat van .

  2. En blijkbaar heeft de NVA ook vier kisten haring gekocht!!!

Comments are closed.