guenAbbès Guenned wordt stilaan een BC, een bekende crimineel! De gewezen echtgenoot van Laurette Onkelinx, fractieleider van de Franstalige socialisten in de Kamer en voorzitster van de Brusselse PS-federatie, komt de laatste tijd bijzonder veel in het nieuws.

Herinner u het internationale aanhoudingsmandaat (voor drugshandel en georganiseerde misdaad) dat tegen de man werd uitgevaardigd. Tot tweemaal toe werd hij aan de luchthaven opgepakt, eerst in Zaventem (1997) en nog eens in het Turkse Izmir (1998).

Onlangs kwam hij, in 2014, al in opspraak toen bleek dat hij – door toedoen van zijn (h)ex – tot regeringscommissaris bij de Brusselse vervoersmaatschappij (MIVB) werd aangesteld. Voor 2 à 3 vergaderingen per jaar ontvangt de man daarvoor een maandsalaris om ‘u’ tegen te zeggen. Voorheen werd hij op het kabinet van zijn Laurette, toen minister van Justitie, al tot verantwoordelijke ‘voor de multiculturele samenleving’ gepromoveerd. 

Il faut le faire: een drugsdealer, aangeworven door FOD justitie, die verantwoordelijk is voor de relatie met criminele vreemdelingen.

Maar de (PS) duvelszak is nooit gevuld! Nu blijkt dat de ULB, de Franstalige vleugel van de Vrije Universiteit Brussel, een luxueus appartement ter zijner beschikking stelt. Normaal worden die appartementen toegewezen aan buitenlandse gastprofessoren en ‘verdienstelijke’ studenten. Voor wie Brussel een beetje kent weet dat de buurt waar de man zijn ‘stulpje’ betrekt – de Tervurenlaan in Woluwe – niet voor iedere beurs is weggelegd. Appartementen met een maandelijkse huurprijs van 2.500 à 4.000 euro zijn er schering en inslag.

Tervurenlaan 227 in Woluwe (foto’s en info http://lepeuple.be)
Tervurenlaan 227 in Woluwe (foto’s en info http://lepeuple.be)

Dat dit allemaal kan bewijst nogmaals dat dit land doorrot is. Ethiek en moraliteit staan niet meer in het woordenboek van de Wetstraat. Herinner u de uitspraak van Elio Di Rupo: «J’en ai marre des parvenus. Il n’y a pas de place pour les parvenus au Parti socialiste!” Daar is weinig van in huis gekomen. De ‘verdienstelijke’ student zal in zijn vuistje lachen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: