Sisters4Sharia achter Blokkendoos-hetze?

bdHet Blokkendoos-verhaal is in eerste instantie goed afgelopen. De lerares die werd beticht van aanranding van een aantal kleine kindjes van haar klasje in een school op het Antwerpse Kiel, is over de hele lijn vrijgesproken. Maar wat zijn de gevolgen van deze gebeurtenissen en wie is er schuldig aan?

Ondertussen is het al bijna twee jaar geleden dat een 24-jarige lerares werd beschuldigd van het bepotelen van enkele van haar leerlingen. De aanklagers waren allen moslims en de school werd dagenlang belegerd door hysterische moslima’s. De situatie liep zodanig uit de hand, dat door de Stad Antwerpen beslist werd de school een week vroeger te sluiten.

Nu blijkt dat de eerste aanklaagster, Najat Mejdoubi, een ‘Sharia Sister’ zou zijn (geweest). Simpel gezegd: Sisters4Sharia is de vrouwentak van het officieel opgedoekte Sharia4Belgium. De vrouwtjes kwamen op hetzelfde adres samen als de mannen en werden aldaar Salafistisch gehersenspoeld. Volgens speculaties die de ronde gaan zou het hele Blokkendoos-incident een opgezette hetze geweest zijn om de ganse Antwerpse moslimgemeenschap tegen de niet-moslims in het gareel te krijgen.

Dat dat mislukt is mag ondertussen wel duidelijk zijn, maar toch zijn de gevolgen niet min. Nadat de school in eerste instantie door toedoen van de overmatig protesterende moslima’s een week vroeger de deuren sloot, werd ook nog eens de naam van de school volledig veranderd. De Blokkendoos heet voortaan ‘Creatopia’.

De school telde vervolgens in september een kleine 30 leerlingen minder, waarvan men “de oorzaak van de niet-vernieuwing van inschrijving niet kent”. Maar het ergste van al is het jobverlies van de lerares in kwestie. Zij is nu wel goed terecht gekomen en heeft nieuw werk gevonden, maar ze had uiteraard veel liever in De Blokkendoos blijven werken.

De enige schuldige in dit verhaal is de politieke correctheid. Die leidt tot beslissingen die de rechtstaat ver voorbijgaan.
De enige schuldige in dit verhaal is de politieke correctheid. Die leidt tot beslissingen die de rechtstaat ver voorbijgaan.

De vraag is natuurlijk wie de schuldigen zijn in dit hele verhaal? Want kan het zomaar dat door wat geroep en getier aan een schoolpoort én de school vroeger sluit, én de naam van de school veranderd én bovendien de geviseerde lerares haar werk verliest? Uiteraard kan zoiets niet! Althans toch niet in een maatschappij waar er politieke correctheid de norm is.

In een normale maatschappij, waar de dingen bij naam genoemd mogen worden en waar het containerbegrip ‘racisme’ naar de vuilbak wordt verwezen in de huidige betekenis(sen) die eraan wordt gegeven, zou het geen uur duren vooraleer de kippen zonder kop door de politie weggeleid worden van de bewuste school.

De grote schuldige is de angst om voor racisme beschuldigd te worden en daar bijgevolg het beleid op af te stemmen. De politieke correctheid heeft met andere woorden in juni 2013 een zware tol geëist. Het huidige Antwerpse schepencollege, en in het bijzonder het kabinet van de Schepen van Onderwijs, is de grote schuldige, want het is niet omdat een bepaalde minderheid in de Stad het hardst kan roepen, dat je daarom maatregelen moet treffen, die de rechtstaat ver voorbij gaan!

Met andere woorden, De Wever mag dan al roepen dat racisme relatief is en dat bepaalde bevolkingsgroepen aanleiding geven tot bepaalde vormen van racisme, het helpt geen zier vooruit wanneer je zelf plooit voor de grillen van diezelfde bevolkingsgroepen. En enkel dàt is wat er twee jaar geleden zich in Antwerpen heeft afgespeeld. Niets anders.

2 comments

  1. “Al loopt de (TAQIYYA laster) leugen nog zo snel, de (autochtone) waarheid achterhaalt ze wel”

  2. Op you tube is de relevante video vindbaar bij ZOEKEN ; “de Blokkedoos” , die luide video, met die krijsende allochtone moslima’s en hun mohameds . Tel eens het aantal vrouwen met hoofddoekje of beter gezegd, het zal gemakkelijker zijn die te tellen ZONDER hoofddoekje. Zou een lasterlijke aantijging nopens vermeende “pedofilie” ook even vlot gaan met een ander soort hoofddeksel op ; een sombrero, een tropenhelm, een buishoed, een bolhoed, een grijze duivenmelkersklak of een Prins Carnaval-muts ? Misschien kan één of andere LINKSoloog-socioloog dat eens onderzoeken.

Comments are closed.