Pamflet-owtbHet Vlaams Belang mag dan wel electoraal gekrompen zijn tot een kleinere partij, stil zitten doet het niet. De verjonging – met als sluitstuk het voorzitterschap van Tom Van Grieken – en enkele rake debatten op de televisie leidden alvast tot een groei in de jongste peiling vanvan 5,8 naar 7,4 procent. Vandaag pakt VB Antwerpen uit met een nieuwe remigratie-campagne.

De rechtsnationale partij heeft de kans genomen om zich te herbronnen. Van Grieken lijkt op het eerste gezicht de snaren gelijk te hebben kunnen stellen, zodat een gezond evenwicht werd gevonden tussen de oudere generatie en de jeugd binnen de partij. Hout vasthouden, maar het ziet ernaar uit dat de rust is teruggekeerd, zodat aan politiek doen weer prioriteit krijgt.

Het jongste initiatief van Vlaams Belang Antwerpen is een remigratie-campagne voor ‘radicale’ moslims. De titel ‘Oost west, thuis best’ laat alvast niet veel aan de verbeelding over. “Moslims die zich hier niet thuis voelen, die vinden dat de Vlaamse samenleving decadent en immoreel is; die vinden dat hier de sharia moet ingevoerd worden, kunnen maar beter terugkeren naar hun land van herkomst. Antwerpen zal en kan nooit een islamitische stad worden.”

Voor radicale moslims is er geen plaats in Vlaanderen, aldus het Vlaams Belang. Terugkeer naar de landen van herkomst is de enige optie.
Voor radicale moslims is er geen plaats in Vlaanderen, aldus het Vlaams Belang. Terugkeer naar de landen van herkomst is de enige optie.

De partij loot 10 ‘terugkeertickets’ uit de poel radicale moslims die enkele quizvragen correct weten te beantwoorden: “Het Vlaams Belang Antwerpen biedt terugkeertickets aan voor wie verlangt naar het islamitisch kalifaat. De jihadisten, salafisten en moslimextremisten zijn we immers liever kwijt dan rijk,” aldus de partij. Er is wel één voorwaarde aan verbonden: “terugkeren is niet mogelijk.

Deze keer geen ondoordacht islam-gebash, maar een duidelijk antwoord gericht aan diegene die bewust onze maatschappij verzieken. De geviseerden zijn de fans en de aanhangers van IS, Boko Haram, Sharia4Belgium, Al Qaida, enzovoorts. In de campagnefolder wordt door het VB voor de volledigheid de Rotterdamse socialistische burgemeester Ahmed Aboutaleb geciteerd: “Voor wie onze samenleving verdorven vindt, is er slechts één antwoord: rot toch op!” Mooi zo!

Pamflet owtb

Pamflet owtb2

Pamflet owtb3

Pamflet owtb4

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Vlaams Belang start remigratie-campagne”

  1. Zou dit echt als laxatief kunnen werken tegen de tsunami diarree multikaktureel débacle ?

  2. Het OCMW Snoepkraam sluiten zou een verder “incentive” kunnen zijn !

  3. Ik heb alle kwisvragen juist opgelost , mag ik nu mijn gewonnen ticket aan een buurman geven aub ?

  4. Ik heb alle vragen juist beantwoord maar ik zou toch liever hier blijven in ONS land !

Trending

%d bloggers liken dit: