GASboetenaamloosOnlangs manifesteerde PEGIDA vreedzaam en verenigd in Antwerpen een eerste keer tegen moslimterreur, tegen islamisering en voor het behoud van onze waarden en tradities.  Alhoewel Abu Jahjah, die graag met een kalasjnikov-geweer poseert, enkele dagen eerder ongestoord mocht betogen, stuurde N-VA-voorzitter en burgemeester Bart De Wever op PEGIDA een agressieve politiemacht af.

Als een tweede fase van de repressie vuurt hij nu liefst 227 GAS-boetes af, aan 65 euro per stuk.  PEGIDA-voorzitter Rudy Van Nespen zou zelfs 350 euro moeten ophoesten.  Alles samen wil de ‘Vlaamsnationale voorman’ dus 15.000 euro uit de zakken van brave Vlamingen halen.

Of dat zal lukken is nog maar de vraag, want PEGIDA roept op zich totaal te verzetten tegen deze inperking van de vrije meningsuiting.

PEGIDA verspreidt een model van bezwaarschrift, dat je hier vindt en kan downloaden:  Bezwaarschrifttegengasboete

Al wie een GAS-boete krijgt moet dit document afdrukken, ondertekenen en AANGETEKEND opsturen naar:  Sanctionerend ambtenaar, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen.

In het bezwaarschrift maken de advocaten van PEGIDA gehakt van de GAS-boete.  Verkeerde PV’s, onduidelijke vaststellingen, niet-gepubliceerde besluiten van de gemeenteraad, ontoegankelijke websites:  het leest als een stevig blunderboek.  Meer fundamenteel is de vaststelling dat de politie van Antwerpen beweert dat die 227 mensen ‘bestuurlijk aangehouden’ werden, maar dat PEGIDA zegt dat de voorschriften van de Politiewet daarbij genegeerd werden.  De aanhoudingen werden aldus onwettig – en dus ook de gevolgen die men eraan wil verbinden, zoals de GAS-boetes.

Een zaak is duidelijk: een echt debat met de PEGIDA’s durft men niet aan, want een mondelinge verdediging is enkel mogelijk bij een GAS-boete boven de… 65 euro.  Het vooruitzicht van 227 boze PEGIDA-aanhangers in het stadhuis zag men blijkbaar niet zitten.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “De Wever eist 15000 euro GAS-boetes van PEGIDA: model bezwaar beschikbaar”

 1. Het kan geen kwaad om de bezwaartekst na te lezen. Enkele eenvoudige fouten zoals een komma voor “en”, een “k” waar een “c” hoort te staan en een enkele d/t fout onder punt 6 op pagina 3 (“ik beboet wordt” -> “ik beboet word”) dienen verbeterd te worden.

  Verder mag men niet vergeten (zoals in de brief gevraagd wordt) de persoonsgegevens en het kenmerk toe te voegen.
  Ook de namen verschillen, er zijn meerdere personen die zich met het schrijven en versturen van deze brieven bezig gehouden hebben.
  Nog leuker zou zijn mocht de stad Antwerpen in tussentijd wel de nodige documentatie op zijn website zetten. “achter ‘t gat” Telt niet maar wat zou de corrupte rechtbank ervan zeggen?

 2. Omdat het “levensgevaarlijk” was om de “gevaarlijke buurt” van het Conscience plein te betreden wegens de aldaar door IS geplaatste landmijnen, die BDW met de opbrengst van deze GAS boetes gaat laten ontmijnen ?????

 3. Ik was er niet bij, maar die Pegida manifestatie gaat de geschiedenis in. Binnen 100 jaar spreken ze nog over die mensen die er iets voor wilden “doen”, die enkelen die niet LAF hun hoofd in de grond staken !!! BRAVO manifestanten !

 4. Marc ROUSSEAUX

  Een mogelijke oplossing zou zijn: maak het die volksverrader zo lastig mogelijk. (KNIP) Echter, in plaats daarvan kan men het zijn helpers zo moeilijk mogelijk maken:
  – dien 227 persoonlijke bezwaren in, die dan 227 keer persoonlijk moeten beantwoord worden (met geargumenteerde verantwoording);
  – BETAAL NIET, onder geen enkel beding, zodat uiteindelijk de rechtbanken met 227 gedingen te maken krijgen;
  – eis persoonlijk door de rechter in uwiddelen tot verdediging te worden gehoord;
  – de enige mogelijkheid van de rechtbanken om aan die overlast te ontsnappen is die 227 dosiers te laten verjaren;
  – wacht rustig die verjaring af met de troostende gedachte dat het de stad Antwerpen een veelvoud zal kosten van de boete.

 5. Ratteke Maurice

  EN ALLES ZONDER EEN WOORD ” LATIJN ” echt straf man ik zal iets in Latijn toevoegen.

  ” propitius stulti vitia non sciunt quid faciunt “

  1. LAUS STULTIAE BARTI DEWEVERI ?

 6. mireille demonie

  de kracht van verraad hij mag er fier op zijn men zou nog gaan verlangen naar de ps en di rupo die kwam er tenminste nog voor uit !!!!!!!!!!!

 7. Schande!

 8. Haha, grappenmaker Dewever maakt zich “onsterfelijk” belachelijk.

Trending

%d