street partyIn een deze week uitgekomen rapport Serious Case Review, van het Oxfordshire Safeguarding Children Board, over seksueel misbruik van kinderen in de Engelse stad Oxfordshire, komen de nodige bizarre zaken naar voren die direct het gevolg lijken te zijn van de politieke correctheid en het project van de multiculturele samenleving. Tenminste 370 meisjes zijn er het slachtoffer geworden van seksueel misbruik over een periode van 16 jaar. De daders hebben een islamitische achtergrond, de slachtoffers zijn bijna allemaal Engelse meisjes.

Het rapport is een gevolg van een eerdere veroordeling van zeven man, ook wederom allemaal met een islamitische achtergrond, voor een serie seksuele misdrijven begaan tegen zes zwakke, blanke meisjes. In het vorige jaar verscheen ook al een dik document met daarbij uitgebreide media aandacht, toen over een andere Engelse stad, namelijk Rotherham. Beide zaken tonen grote overeenkomsten met elkaar, het model van handelen lijkt door de daders doorheen het hele land te zijn gebruikt.

Naast Rotherham en Oxfordshire, zijn ook nog de steden Rochdale, Derby, Bristol al voorbijgekomen in onderzoeken. Het valt op in het bewuste rapport dat de instituties totaal hebben gefaald in het aanpakken van deze problemen. De grove mishandelingen zo blijkt, waren heel vaak bekend en toch werd er helemaal niets gedaan. Nog erger; zelfs de slachtoffers kregen vaak de schuld. Het hoofd van de onderzoekscommissie Maggie Blyth noemt de misdaden samengevat “onbeschrijfelijk ernstig”

Zes daders vanuit Oxford
Bron: express.co.uk

Verder valt nog te lezen dat de vakmensen de meisjes de schuld gaven, de politie en de sociale diensten waren van mening dat het om moeilijke meisjes ging die vanwege de eigen handelingen in moeilijkheden kwamen. Ondanks de ernstige bevindingen van het 114 bladzijden tellende onderzoeksrapport, is geen enkele persoon bestraft of ontslagen vanwege het falen om de kinderen te beschermen.

In het rapport wordt ook gevraagd aan de regering om te laten onderzoeken waarom de uitvoerders van het specifieke type van kindermisbruik over het algemeen van Pakistaanse of moslim achtergrond zijn. Dat lijkt me een uitstekend idee, maar in de dolle politieke correctheid van een land als Groot-Brittannië gaat dit natuurlijk nooit gebeuren. Voor de goede verstaander gaf één van de misbruikte meisjes in het rapport zelf al het antwoord hierop.

“Hij zei me dat ik hem dit liet doen omdat ik zondig was, niet een echte gelovige en dat hij me dit niet zou aandoen wanneer ik een moslim was”.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Wederom racistisch misbruikschandaal, nu in Engelse stad Oxfordshire”

  1. Ik zou wel willen zeggen wat ik wil doen met die verkrachters en hun links-liberale fans, maar ik vrees dat dat illegaal is.

  2. Autochtonofoob racisme lijkt ook HIER te blijven hangen in de mazen van het politiek-correct censuurnet !

Trending

%d