emimLe Camp des Saints (1972), de profetische roman van Jean Raspail, wordt door de realiteit ingehaald. De aanhoudende conflicten in Noord-Afrika en het Midden-Oosten (Syrië en Irak) wegen zwaar op de Europese landen. De clandestiene instroom steeg met maar liefst 153%.

Dat zijn geen statistieken van een duister racistisch clubje, wel van Frontex, het Europees Agentschap dat de buitengrenzen van de EU moet bewaken. Volgens de cijfers van Frontex zouden er in 2014 230.901 personen de EU-grenzen illegaal zijn binnengedrongen. Van juli tot september 2014 waren er dat 110.000, driemaal zoveel als bij het piekmoment tijdens de ‘Arabische Lente’ in 2011.

Afbeelding van Le Fifgaro.
Afbeelding van Le Fifgaro.

Alle EU landen samen hebben in 2014 112.362 illegalen de toegang tot hun grondgebied (op papier) ontzegd (-13%) en 157.324 (-2%) personen werden naar hun landen van herkomst gerepatrieerd. Met 409.136 ‘gekende’ illegalen bereikte men een nieuw historisch record. De asielaanvragen – zo’n 471.101 – stegen met 38%! En daarmee is de kous niet af. Op korte termijn verwacht Frontex nog 140.000 migranten uit Syrië en Egypte.

Er was ook een beetje goed nieuws: het aantal gearresteerde mensensmokkelaars steeg van 7.137 naar 9.376 (+31%). Die kerels – die tot 1.500 euro vragen om een gelukzoeker over te zetten – kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden. Die aangehaalde cijfers zijn hallucinant, dat spreekt voor zich. Maar wellicht zijn er nog veel meer illegalen dan wat die cijfers weergeven. Elke dag komen in de EU veel meer vreemdelingen aan dan dat er weggaan!

Cécile Kyenge wil andersdenkenden in de gevangenis.
Cécile Kyenge wil andersdenkenden in de gevangenis.

Intussen heeft het Europees Parlement de socialiste Cécile Kyenge, een Italiaanse van Congolese afkomst, aangeduid als rapporteur over de “Resolutie van het Europees Parlement van 17 december 2014 over de situatie in het Middellandse Zeegebied en de noodzaak van een holistische EU-aanpak van migratie: 2014/2907 RSP”. Het dametje, zelf Italië illegaal binnengedrongen, komt uit een gezin van 38 kinderen, geboren uit de 4 vrouwen van papa. De zwarte politica wil partijen die zich tegen immigratie verzetten, laten verbieden. De dame, die ooit met bananen werd verwelkomd, vindt zelfs dat politici die tot die partijen behoren de bak in moeten. Terzijde: ze droomt dagelijks van een zwarte Italiaanse president!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “De illegale migratie in beeld: ze blijven maar komen!”

  1. Er geldt toch sinds 1974 ononderbroken een nooit later herroepen “Immigratiestop”, met democratische meerderheid gestemd. Waarom wordt die niet consequent toegepast ?

  2. Jean Marie TYTECA

    In de beginjaren zeventig heb ik het groot genoegen gehad om met de intellectuelen uit het toenmalig Zaïre kennis te maken. Ik kreeg zelfs het voorstel om “maitre du port de Kinshasa” te worden door de toenmalige burgemeester, maar mijn echtgenote zag het niet zitten. Tijdens de vele ontmoetingen met Congolese medestudenten en hun entourage heb ik zelden iemand gevonden die naast de kunst van het profitariaat ook een IQ had om onze humaniora te doorlopen. Ik onderschrijf dit met mijn eigen naam, onder eigen verantwoordelijkheid.

Trending

%d bloggers liken dit: