stopislamiseringU hebt zo stilaan wel uw bekomst van al de rotzooi die dezer dagen door de islam over deze wereld wordt uitgestort?  Uw politici denken er duidelijk helemaal anders over.  Zij willen dat er integendeel in Vlaanderen nog méér islam komt, want ze gebruiken uw belastinggeld om de verdere uitbouw van de islam te helpen.  In 2014 kregen de moslims van CD&V, VLD en N-VA al bijna een miljoen euro belastinggeld, en dat bedrag blijft jaar na jaar stijgen.

In antwoord op een schriftelijke vraag van Vlaams parlementslid Chris Janssens (Vlaams Belang) deelde Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans de bedragen mee die de door de Vlaamse overheid erkende moskeeën in 2014 aan subsidies ontvingen. Uit het antwoord van de minister blijkt dat 24 erkende moskeeën in 2014 samen in totaal 898.528 euro subsidie ontvingen. Tegenover 2013 steeg het totale subsidiebedrag dat in Vlaanderen aan moskeeën werd toegekend met meer dan een derde (34,8%). Het bedrag van de moskeesubsidies blijkt inderdaad jaar na jaar te stijgen. In 2012 bedroeg dit 575.312 euro, in 2013 666.628 euro en nu dus al bijna 900.000 euro.

Per provincie bedraagt het aantal gesubsidieerde moskeeën: Limburg: 12; Antwerpen: 5; Oost-Vlaanderen: 5; Vlaams-Brabant: 2; West-Vlaanderen: 0.

De Top 5 van de moskeeën die het grootste subsidiebedrag ontvingen is:

geld1. Hicret Camii (Sint-Niklaas): 74.148 euro,

2. Tevhid Camii (Gent): 57.186 euro,

3. Yunus Emre (Genk): 56.232 euro,

4. Al Ihsaan (Leuven): 55.004 euro en

5. Mevlana Camii (Genk): 52.360 euro

Merk ook op dat, terwijl de katholieke scholen in Vlaanderen snel hun christelijke namen schrappen en vervangen door zaken als ‘droomballon’ of ‘de vlinder’, de moskeeën geen enkele Nederlandstalige naam gebruiken.  Wie zou er aan de winnende hand zijn, denk je?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Moslims ontvangen bijna 1 miljoen euro Vlaams belastinggeld”

 1. Een betere melkkoe als de Vlaming bestaat niet, hij draait zijn botten af, betaald trouw belastingen en absurde boeten, protesteert niet, is mak en laat alles over zich gaan, en als men dan oppert om een Vlaamse staat te maken, stemt de meerderheid nog steeds tegen, maar kom een Vlaamse staat met de verkeerde mensen aan boord zou ons nog verder uitkleden, ze beliegen en bedriegen ons zonder enig protest, eens verbrand trekken ze naar Europa om ons nog verder uit te kleden, ik denk (bij manier van spreken) als we uit Europa zouden stappen en een enclave van Rusland zouden worden, nog beter af zouden zijn.

 2. Islam is een plaag,.wereldwijd ! De pest is een lieverdje vergeleken bij eerst genoemde !

 3. Heb ook pas een herziening van Financien ontvangen. TE WEINIG (oeps) aangegeven!
  Ben reeds 8 maanden thuis met rugproblemen (+ operatie) en ga niet meer aan het werk.
  We betalen toch maar voor …

 4. Ok en waarom krijgen zij dat en wij niet en wie denkt der aan de kinderen???? Waarom denkt EUROPAVLAANDEREN want da is het altijd aan de vreemdelingen nooit aan eigen volk en nooit aan onze kinderen!!!!!

  Ons land gaat kapot en ze laten maar doen dit is schandalig we moeten NU iets doen!!!!!

 5. Betaal maar massa’s belasting, Dhimmi, lever maar in, werk maar langer tot uw 67…..PEGIDA moet !

 6. En in Engeland worden een aantal imams door de joodse gemeenschap betaald! Ze krijgen werkelijk steun uit de meest onverwachte hoeken, die moslims.

  1. je begint het te snappen…

 7. ECHT OM TE WENEN , meer kan ik niet zeggen wetende dat ze mijn pensioen gaan herzien omdat ik teveel zou ontvangen , nu nog misschien 650€ per maand?? ik heb meer dan 45 jaar voor deze rotsstaat belastingen betaald.

Trending

%d