sbmGrote consternatie in het Antwerpse district Merksem: er werd een zelfklever met ‘Stop islamisering’ gespot. Toegegeven, de locatie is een erg ongelukkige plek, maar de heisa errond is dat evenzeer. Alsof er geen andere prioriteiten zijn vandaag de dag.

Wekelijks wordt Europa opgeschrikt door aanslagen tegen de vrije meningsuiting en andere Europese waarden. De daders zijn telkens moslims en de inspiratie voor de aanslagen wordt door de daders vergoelijkt door één en hetzelfde boekje: de koran. Een andere gelijke deler is de nationaliteit van de daders: die van het land waar de aanslagen gepleegd werden.

Uiteraard luisteren de daders niet naar de namen François, Gerard, Lars, Michael, Francesco, enzovoorts. Neen, de daders hebben Maghrebijns klinkende namen. Nog een gemeenschappelijke deler is de jongste vakantieplek van deze heren: Syrië. Het kan ook een andere plek zijn waar ze door IS werden opgeleid, maar het weze duidelijk dat Europa in oorlog is met deze ‘jongeren’, die jarenlang op handen werden gedragen door progressief links.

Evenredig met het uiteenspatten van de multiculturele utopie wordt door de media en de progressief linkse partijen gefocust op het vermeende racisme. Campagnes pro-islam en tegen (rechts-)extremisme volgen elkaar perfect georchestreerd op, opiniemakers blazen de loftrompet over de ‘gematigde’ islam en bagatellen worden opgeblazen tot ongeziene proporties. Zo ook vandaag weer.

SAVE-bord verongelukte jongen besmeurd met anti-islamsticker” kopt Gazet Van Antwerpen deze middag op hun webstek. Los van het feit dat SAVE-borden met rust gelaten moeten worden, omwille van de sentimentele waarden die eraan verbonden zijn, hebben we bedenkingen bij dit verhaal.

Als het klopt dat één of andere onverlaat op het SAVE-bord van een overleden knaap van 23, die toevallig een vreemde naam heeft, een zelfklever heeft gekleefd omwille van die vreemde naam, dan verwerpen wij dat met klem, dat staat. Het hele verhaal doet ons echter denken aan het krijt-verhaal op de gevel van een journalist, wiens vrouw een Afrikaanse is, of het verhaal van de koppels uit Sint-Niklaas die niet wilde gehuwd worden door de Afrikaan Van Bellingen en waar geen spoor van terug te vinden is.

Dat sp.a en Groen op de kar springen om deze “daad van racisme” aan te klagen én het feit dat de media hier aandacht aan besteden op dit niveau, doet geen goed aan de geloofwaardigheid van het hele verhaal. Het klinkt te georchestreerd om waar te zijn met andere woorden. Maar goed, eenieder die het verhaal wil geloven mag dat natuurlijk van ons, maar enige gereserveerdheid bij dit soort opgeklopte verhalen is wel aan de orde. Zeker in tijden waar de islam een grotere bedreiging vormt voor onze Europese waarden dan ‘extreem-rechts’. Alsof dat ooit anders zou zijn trouwens.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Sp.a en Groen zwaar geschokt door… zelfklevertje”

  1. Dat GvA, Gazet van de LINKSE Oever, al jaren geleden gekaapt door het Belang van Limburg, zo’n politiek-correct danig verschoten islamofiele berichtgeving afscheidt ,hoeft niet te verbazen daar mohamedanen vaak “rood” stemmen in afwachting van hun eigen partij. De heel LAGE opLAGE (eigenlijk AFlage) van GvA hoeft dan ook niet te verbazen in een Vlaanderen dat LINKS links laat liggen. Een Aanbod dat niet aan de Vraag voldoet verschraalt immers. Wie zou er nu nog een atelier van houten klompen oprichten als de markt lederen of kunststof schoeisel vraagt ?????

  2. doet mij ster denken aan die georkestreerde hetze met die trouwkoppels te st niklaas !!!!!! vreemd ,waar blijven ze het halen !!!!!!!k

  3. Met 23 ben je geen kind meer. Als voor iedere verkeersdode een bord moet worden geplaatst zien we niets meer van het land.

  4. Dat een joodse jongen gemolesteerd werd en anderen bedreigd en beledigd worden, daar geven de groene en rode communisten geen commentaar op, maar zouden ze hun lelijke toeter ook zo laten toeteren als het een bord zou zijn van een autochtoon . ik denk het niet, het CVGK laat ondertussen ook haar waar gelaat zien, van hun kl… maken als het over nep racisme gaat tegen een islamiet, maar omgekeerd bloed hun dikke neus als een jood gemolesteerd wordt . afschaffen deze ondemocratisch smeerlapperij dat in leven geroepen werd tegen het Vlaams Belang die al jaren voorspelt heeft wat vandaag mogen beleven in hun rood groene multicultureel paradijs dat ons opgedrongen werd . Nog weigeren de linkse moon shakers toe te geven dat het met sommige van hun vrindjes uit de hand aan ‘t lopen is, ze geven weinig commentaar over wat hun beschermelingen gaan uitvreten in de paradijselijke Islamitische staat, die medeplichtig zijn of zich daad werkelijk schuldig maken aan koppen afsnijden mensen levend verbranden vrouwen verkrachten en tot slavernij dwingen.,alleen hun groen rode stinkende adem komt uit hun bek. voor de rest geven ze weinig commentaar op de daden van hun pampis . Maar klacht gaan neerleggen voor een onnozel stickertje daar springen ze voor uit hun bokkenpoten. Maar wat wil je , hun groen bestuur bestaat zelf uit aangelanden. Als besluit; blijf van zaken af die verdriet en ellende uitstralen, ook dat is voor niks nodig, en zelfs kleinzielig en laf. genoeg stof voor de rode en groene gekken om van een mug een olifant te maken, er zal op de rode zender weer geklets en opgegooid worden en gezopen achter de schermen over dit voorval.. wie weet hebben ze de sticker er niet zelf opgeplakt om in de belangstelling te staan, dat is ook een mogelijkheid. wat de wekelijkheid wel eerder zal benaderen zeker.

  5. Zelfde hypocriete gebalk over ‘n donkergepygmenteerde medeburger die niet op de parijse metro mocht van ‘n paar engelse hooligans. Let wel, voor mij hoeft er niemand uit de metro geduwd te worden, maar ik heb al andere filmkes gezien, ook op de metro, waar een bende zwart ongeregeld, mensen in elkaar klopt en besteelt, zonder dat iemand tussen komt en de
    leugenmedia even hypocriet de andere kant opkijkt !

  6. Ze zullen het nooit leren en zeker nooit toegeven onze progressieve landgenoten. Een van de basispijlers van hun wereldbeeld is dat “extreem rechts” (extreem links bestaat niet volgens hen) het grote gevaar is voor een moderne samenleving gebaseerd op de ons bekende waarden (weliswaar niet altijd toegepast) van verdraagzaamheid en veel vrijheden, ook van meningsuiting. (tiens zou dat ook tellen voor het Vl.B.?). Iets wat onze Islamitische buren dus niet kunnen of willen verdragen. Hun antwoord is grof geweld, onverdraagzaamheid en terrorisme. Als ze het niet zelf uitvoeren nemen ze er in elk geval bijna nooit afstand van. En desondanks zullen de multicullers en progressisten blijven volhouden dat het slechts enkelingen zijn, met psychische problemen uiteraard, slachtoffers van discriminatie en racisme. De progressieve uil wil dus niet zien, en kaars en bril zijn nutteloos. Met als gevold dat hun geloofwaardigheid onder nul is gezakt. Ooit gehoord van de Franse spreuk die zegt dat: “le ridicule ne tue pas”? Maar je blijft wel een belachelijk figuur.

Trending

%d