pegidasneerstemaandagIn Sint-Niklaas zijn de Vlamingen de aanhoudende golf van ISIS-barbarij, en de oprukkende islamisering van ons land, grondig beu.  Een week geleden werd dan ook bescheiden via Facebook opgeroepen tot een protestactie voor de Sint-Nicolaaskerk onder het motto: ‘Dit is ons land’.

Gisterenavond betoogden 50 mensen ervoor als Vlamingen baas te blijven in eigen land; tegen de islamterreur; en met de duidelijke boodschap aan al wie onze manier van leven niet aanstaat: ‘opkrassen’.  De actie werd zo een onverwacht succes.  De linkse fans van ISIS, voor de gelegenheid onder de vakbonds-mantelorganisatie ‘hart boven hard’, verzamelden van hun kant voor meer immigratie en dus meer islamterreur op het nabijgelegen Regentieplein.

De moslims die arrogant voorbijreden in hun patserige BMW’s en Mercedessen waren duidelijk zeer geïrriteerd door de wapperende leeuwenvlaggen, de luid gezongen Vlaamse liederen en de anti-ISIS-boodschap die hen duidelijk niet beviel.  Reden te meer om volgende week zeker terug te komen, want meteen werd opgeroepen tot een volgende actie volgende maandag.  Bedoeling is het aantal te verdubbelen: ‘Dat kan, als iedereen volgende week terugkomt en iemand meebrengt’, aldus initiatiefnemer Hugo Pieters.

Het initiatief werd meteen ook opgepikt door de nationale PEGIDA-pagina op Facebook, die zijn bijna 8000 volgers het voorstel doet om het initiatief te herhalen in de centrumsteden van Vlaanderen, volgende week maandag om 20 uur.  Dat alles in aanloop naar de grote manifestatie van PEGIDA-Vlaanderen op 2 maart om 20 uur in Antwerpen.

Foto’s met dank aan www.foto-kalender-fokus.com

pegidasneerstemaandag

pegidasn2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Vijftig mensen betogen tegen islamisering in Sint-Niklaas, volgende maandag opnieuw actie”

  1. Maar ik wil met dit bericht een tip geven aan de plaatselijke Politie, Zouden ze niet beter eens de papieren van die dure Mercedessen en BMW’s controleren om te kijken hoeveel er wel echt in orde zijn en een verzekering hebben?? Echt een tip voor de Politie , zeker weten.

  2. Zoals bij elke Pegida betoging: nauwelijks jeugd of dames te bekennen, en bij de tegenbetogingen vooral jeugd en vrouwen.

    1. Ik zie er toch wel wat jeugd tussen staan hoor. En bij de Duitse Pegida betogingen is er zeker en vast jeugd te bekennen, en vrouwen. Echter is het wel een feit dat de tegenbetogingen niet gedragen worden door alle generaties van de bevolking en slechts vaak de naïeve jeugd kan bereiken die nog op de schoolbanken zitten waar de multicultuur hard gepromoot wordt en de culturele diversiteit hard wordt tegengegaan. (de culturele diversiteit van de wereld natuurlijk, want de autochtone culturen en verschillende volksgebruiken moeten van het socialisme en de liberale geesten natuurlijk plaats maken voor die ene, grote, grijze multiculturele brij).

Trending

%d bloggers liken dit: