Dimitri en Jejoen willen even weg? We sommen de mogelijkheden even voor hen op!

lolMafketel Dimitri Bontinck liet het volgende optekenen in de media: Bontinck eist inmiddels een nieuwe identiteit en een nieuw adres in het buitenland.En dat ze ons daar levenslang financieren”, oppert hij. “Het hoeft niet ver te zijn, in Parijs kan ik al perfect over de straat lopen zonder herkend te worden, en Jejoen ook.” Wel, wij willen de man graag een handje toesteken bij het vinden naar een nieuwe identiteit én een kosteloos verblijf.

We lijsten voor u even de mogelijke opties op:

Residentie Leuven Centraal

 • Nieuwe identiteit: voor Dimitri zou dit mogelijks LovejBoy73 kunnen zijn, voor Jejoen raden we Sabjina aan
 • Adres: Geldenaaksevest 64, 3000 Leuven
 • Specificaties: “Er heerst een regime dat aangepast is aan een langdurig verblijf. De veroordeelden gasten kennen een opendeurregime.” Zo kan Dimitri nu en dan toch nog wat studerende of nog schoolgaande Fatima’s gaan bekoren.

leuven

Residentie Begijnenstraat

 • Nieuwe identiteit: voor Dimitri stellen we hier Snellen Eddy voor, Jejoen zal zich kunnen vinden in de naam SlongsDieVanOngsAllemoal
 • Adres: Begijnenstraat 42, 2000 Antwerpen
 • Specificaties: “De inrichting doet grotendeels dienst als een arresthuis en beschikt over een vrouwenafdeling en een psychiatrische afdeling.” Vooral dat laatste zal de twee heren kunnen bekoren

begi

Residentie Romantica

 • Nieuwe identiteit: Dimitri zou kunnen kiezen voor een ver-Kempenisering van zijn naam, namelijk ‘den Dumetrie’, Jejoen kan beter de naam Sebjina bezigen in dit onderkomen te midden van de prachtige Kempen
 • Adres: Steenweg op Wortel 12, 330 Merksplas
 • Specificaties: “De gevangenis van Merksplas deed vroeger dienst als landbouwkolonie, maar is nu een strafhuis met een halfopen regime. Zij bestaat uit acht paviljoenen.” Liefhebbers van een langdurig verblijf in een romantisch kader komen hier zeker aan hun trekken. Al dan niet door derden.

merks

Residentie Limburg

 • Nieuwe identiteit: Dimitri en Jejoen kunnen in dit geval hun eigen namen behouden. Hasselt ligt – net als Parijs – ver genoeg van Antwerpen om als onbekenden te kunnen rondlopen.
 • Adres: Zwarte-Brugstraat 43, 500 Hasselt
 • Specificaties: “Er is een vrouwenafdeling waar gedetineerde moeders met hun kind (tot drie jaar) kunnen verblijven.” Gelukkig dus voor alle Fatima’s die Dimitri (naar eigen zeggen) genegenheid gaven of van hem genegenheid ontvingen.

hass

Residentie Somers

 • Nieuwe identiteit: Dimitri kiest hier beter toch voor een totaal andere naam, maar tevens voor een ander uiterlijk. Een rastapruik zou een optie kunnen zijn. In Mechelen zitten namelijk hoogstwaarschijnlijk nog wat vroegere kennissen uit het nachtleven van Dimitri. Voor Jejoen blijven we Sabjina aanraden.
 • Adres: Liersesteenweg 22, 800 Mechelen
 • Specificaties: “De gevangenis heeft een stervormige structuur.” Net zoals de mond van Dimitri met andere woorden. Vergelijkingen met andere lichaamsplaatsen laten we achterwege. De residentie ligt vlak aan het centrum van Mechelen, dus om aandacht te zoeken hoeven beide heren niet al te ver te lopen.

mech

HET BETERE WERK

Luxe-residentie Lantin

 • lantin2Nieuwe identiteit: Aangezien beide kapoentjes hier in het buitenland zijn, is een nieuwe identiteit niet nodig. Anders zouden François en Sabjina wel passen, dachten we zo.
 • Adres: Rue des Aubépines, 4450 Lantin
 • Specificaties: “De residentie van Lantin is gebouwd naar Amerikaans en Duits model. Zij is de grootste inrichting van het land en is dan ook onverdeeld in afzonderlijke entiteiten: een arresthuis, een strafhuis, een vrouwenafdeling, een psychiatrische afdeling en een polikliniek. De residentie beschikt ook over een afdeling voor individuele bijzondere veiligheidsmaatregelen.” Het gemis van Antwerpen wordt hierdoor ruimschoots gecompenseerd.
 • Accommodaties: Toneel wordt er hoog in het vaandel gedragen. ‘West Side Story’ en ‘Een Beetje Gay Is Okay’, worden regelmatig opgevoerd. Ook maak je kans om met BK’s (Bekende Kapoentjes) te mogen resideren. Farid Le Fou is één van de vele namen die ons te binnen schiet. Tevens werden er tot voor kort helikoptervluchten aangeboden.

lantin

Luxe-kasteelresidentie St. Gillis

 • St-Gillis2Nieuwe identiteit: Hetzelfde voordeel als bij Luxe-Residentie Lantin, maar we blijven als tweede mogelijkheid toch voor François en Sabjina opteren.
 • Adres: Ducpétiauxlaan 106, 1060 Sint-Gillis
 • Specificaties: “Sinds 1884 is de stervormige residentie van Sint-Gillis een soort jeugdherberg. Toch verblijft hier ook een beperkt aantal veroordeelden kapoentjes. De gevangenis beschikt ook over een genees- en heelkundig centrum voor de verzorging van gedetineerden uit andere residenties.” Ontspanning middels stoeipartijen in de recreatieruimte zijn dus geen enkel probleem.
 • Accommodaties: De betere Wild Wild West-ervaringen kan je in deze residentie beleven. Joyriden met de BMW, waarbij passagiers via het open dak worden begeleid, was ooit een topattractie. Tegenwoordig is het echter wat in onbruik geraakt. Ondanks het kasteeluiterlijk van deze residentie weten we niet of er ridderspelen worden georganiseerd. Pages komen echter wél vlot aan hun trekken.

StGillis

Voor een uitgebreider overzicht van alle mogelijke residenties klikken Dimitri en Jejoen best hier.

4 comments

 1. die heeft wel veel noten op zijn zang terug naar Syrië en dar blijven

 2. Hopeloze familie. Beter doodzwijgen. Het IQ van Dimitri moet zo rond zijn leeftijd liggen. Het knopen van zijn veters moet al een zware taak zijn.

 3. Zouden vadeJ DimitJi en zoon JeJoen daaJ ook de letteJ “J” leJen schJijven ? Opdat JeJoen eindelijk een nojmale JeRoen zou kunnen wojden ?????

Comments are closed.