fbidbJadikale Jejoen kreeg gisteren 40 maandjes cel voorgeschoteld. Op voorwaarden mag hij uiteraard vrijblijven, tenslotte was het maar een sloeberke dat misleid werd door de lieve woordjes van de Fouad. Diezelfde Fouad Belkacem kijkt tegen een residentieel verblijf aan in Casa Justitia van (amper) 12 jaar. Het zal hem leren! Daarna zal hij echter wel een brave jongen zijn geworden. Zo gaat dat met die radicale moslims, die veranderen in de cel in engeltjes. Of toch niet?

Voor een blogje dat begint met A en eindigt met F mag nu de redelijkheid de bovenhand krijgen op de emoties. Dan denk je: ze hebben het licht gezien! Maar neen, het zijn – uiteraard – weer de Vlamingen die nu redelijk moeten worden. Volgens de linkse genieën is nu alle gevaar geweken nu de Sharia4Belgium-terroristen in de cel zitten. Het moet fijn zijn om zo goedgelovig het leven te doorworstelen, maar de realiteit doet ons iets anders vermoeden.

De dreiging tegen Aalst Carnaval: een grap. De terreurdreiging in Antwerpen: een grap. De anti-terreuractie in Verviers: een grap. De moorden op Charlie Hebdo-redacteurs: grapjes. En ga zo maar even door. Neen, dat islamterrorisme is maar om te lachen. Waar we ons natuurlijk wél druk om moeten maken? Graffiti gericht tegen de moslimgemeenschap. Want verf is natuurlijk dodelijker dan kogels.

Misschien moet de grens tussen Nederland en Vlaanderen maar terug gecontroleerd worden, want de import van marihuana piekt volgens ons weer en dat heeft een (extra) impact op de schrijfsels van dat blogje.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Belkacem en Co veroordeeld. Links blogje: “gevaar is nu geweken, Vlamingen moeten terug redelijk worden””

  1. Ik las vandaag net in de Dagelijkse Standaard (Nl) dat IS dreigt België op zijn grondvesten te zullen laten daveren als Belkacem niet wordt vrij gelaten. Ik stel dus voor hem met een valscherm te droppen boven Syrië / Irak. Dan is hij vrij en draaien wij niet meer op voor de kosten …

  2. A.F.F. = Allochtonen Fanatici Fanclub !

Trending

%d bloggers liken dit: