Iedere dag islamterrorisme in 2015, maar rechts verzet wordt hard aangepakt

boeikesDe wereld wordt bestookt met haatboodschappen en -daden vanuit de islamitische wereld. De moordaanslagen in Parijs, arrestaties in Verviers en elders in ons land, ‘stoere’ praat op de sociale media, … noem maar op. Je zou denken dat er dan collectief iets ondernomen wordt, maar helaas. Het tegendeel is waar.

Het gezond verstand zegt ons dat we de moslims niet over één en dezelfde kam mogen scheren. En dat is natuurlijk correct. Zelfs wanneer vaststaat dat slechts één boek, de koran genaamd, als leidraad wordt gebruikt om op welke manier ook de islam te belijden, kan men er niet omheen dat moeder Fatima, die zeven kinderen moet grootbrengen, niet diegene is die met de kalasjnikov in de hand de jihad predikt, laat staan uitvoert. Er is niemand die dat beweert.

Maar dat wil niet betekenen dat we plots nog sterker dan voorheen de Mohammedanen moeten omarmen. Het fabeltje van massale kansarmoede onder de vreemdelingen is al lang achterhaald. Racisme op de werkvloer of in de maatschappij in het algemeen zijn eveneens overroepen beweringen. Vlaanderen is geen achtergesteld gebied, met andere woorden, wie kansen wil, die kan ze grijpen. Dat het in tijden van crisis wat moeilijker gaat, telt voor eenieder in onze maatschappij (of denk je dat het als voormalig VB-medewerker bijvoorbeeld makkelijk werk zoeken is?).

Maar dat de leidinggevende en gerechtelijke machten de rollen omdraaien, is onbegrijpelijk. Terwijl teruggekeerde jihadstrijders vrij mogen rondlopen in België, worden rechtse verzetslieden veroordeeld. Terwijl de islamisten een poging doen om meer bloed aan hun handen te hebben dan de linkse tirannen van het socialisme, worden verenigingen die kritiek hebben op die islamisten geviseerd door onze ‘staatsleiders’.

In Vlaanderen heeft de Voorpostleider de bonen gefret voor enkele onschuldige spandoeken en erna (door onbekenden) aangebrachte – en even onschuldige! – slogans in de buurt van een moskee. In Leiden krijgt Identitair Verzet (IdV) de volle laag, vanwege het tijdelijk bezetten van een werf waar een moskee komt. (Een vraaggesprek met IdV is in de maak)

Maar niet getreurd, de overheid zal er alles aan doen om deze islamisten, zowel in Nederland als in Vlaanderen, geen strobreed in de weg te leggen. Voorpost en Identitair Verzet daarentegen mogen zich aan een repressie van jewelste verwachten. Lieve lezers, dit is Europa anno 2015. Er ging geen dag voorbij, of islamisten haalden op gruwelijke wijze de media, maar rechts verzet? Dat moet de kop ingedrukt worden! Hoe sneller hoe liever. Iets zegt me trouwens dat een bepaalde Vlaamse en rechtse partij hier garen uit kan spinnen. In Nederland is de PVV ondertussen de grootste in een recente peiling…

3 comments

  1. Symptomatisch voor de politiek-correcte TWEEZAKKERIJ van het ontaard PoCo-Systeem

  2. Het PoCo-virus is even erg als het HIV-virus, eens besmet, voor altijd besmet en het zal alleen nog maar verergeren.

  3. als alle hoofden in dezelfde richting staan dan moet er toch iets gebeuren wij zijn alvast bereid INTEGRE NAVIGO geen zee te diep !!!!!!!!!!mijn koers is zuiver

Comments are closed.