Aanleiding marsverbod PEGIDA Dresden was vals, Antifa verdient 25 euro per uur aan anti-PEGIDA

Terwijl in Vlaanderen de eerste Pegida-manifestatie gepland staat op 23 februari, zit er bij de oorspronkelijke Pegida in Duitsland, meer bepaald in Dresden, een (blond) haar in de boter. Ondertussen duiken stilaan bewijzen op dat de terreurdreiging waardoor Dresden een mars afgelastte vals was. En Antifa? Die verdienen lekker bij door tegen te betogen…

wsdv

Dresden

Nadat Lutz Bachmann zijn plaats moest afstaan als leider van de – nog steeds groeiende – beweging die ijvert voor een leefbare Europese maatschappij, omdat van hem een foto opdook waarin hij de draak stak met Hitler (en dus niet verheerlijkte met zijn imitatie) nadat het boek ‘Er ist wieder da‘ uitkwam, verscheen Kathrin Oertel op de voorgrond.

Bachmann en Oertel, beiden voormalige woordvoerders van PEGIDA.
Lutz Bachmann en Kathrin Oertel, beiden voormalige woordvoerders van PEGIDA.

Deze dame stapte echter, samen met andere leden van het organiserend comité, op, naar eigen zeggen “omdat Bachmann zich teveel bleef bemoeien”. Ze gaat nu ‘spontaan’ een nieuwe beweging in het leven roepen die meer de focus zou leggen op het democratische gehalte van Europa, dan wel de problematiek omtrent de overvloed aan asielzoekers in Duitsland.

In de wandelgangen wordt echter gefluisterd dat Oertel een financieel aanbod heeft gekregen vanuit CDU-hoek. Deze partij is niet toevallig de thuisbasis van Duitslands Grote Smurf, Angela Merkel. Zij is al sinds het ontstaan van Pegida fel tegenstander van deze burgerbeweging en probeerde op allerlei bedenkelijke manieren de opmars te dwarsbomen.

Terreurdreiging vals?

Eén van die pogingen zou weleens een valse terreurmelding kunnen zijn. In de Duitse krant de Kölner Stadt-Anzeiger staat zwart op wit dat de terreurdreiging bewust overdreven was om de manifestatie in Dresden te kunnen verbieden. “Saksen heeft het een beetje opgeblazen,” citeert de krant een bron “uit regeringskringen”.

“Op deze basis zeg je geen demonstratie af,” aldus een “hoge veiligheidsfunctionaris”. Dit was een “ongelukkige beslissing” die ertoe leidt “dat je speelbal wordt van jihadisten”, zo zegt hij nog. En toch nam de stad Dresden deze drastische beslissing, gebaseerd op een regelrechte leugen. Niet toevallig is de Saksische minister van Binnenlandse Zaken, Markus Ulbig, een partijgenoot van Frau Merkel.

Antifa verdient centje bij

Maar dat is nog lang niet alles. Er waren al geruchten dat mensen die tegen Pegida zouden betogen betaald zouden worden. Geruchten moet men natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen, maar wanneer Antifa zélf op Twitter aankondigt dat er wat te verdienen valt, wie zijn wij dan om er nog langer aan te twijfelen?

“Wie ook niet naar #noWKR kan vliegen, is van harte uitgenodigd om zich bij het protest tegen Legida te voegen en zo 25 euro per uur te verdienen,” zo lieten ze de wereld weten. Deze #noWKR gaat over de gewelddadige acties van (extreem-)links tegen het jaarlijkse Academiebal van de Burschenchaften (traditionele studenten met pet en lint) in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Bejaarden in kostuum, vrouwen in galakledij, jonge studenten, … antifa spaart die dag niemand. Wie ze kunnen toetakelen, zullen ze toetakelen. En dat omdat deze heren en dames op een stijlvolle manier hun beentjes wensen te strekken.

Met andere woorden, verzuurde linksmenschen die niet de kans hebben om te gaan rellen tegen de politie en de Burschenchaften in Wenen, kunnen 25 euro belastinggeld per uur gaan opstrijken in Leipzich. Het enige dat ze moeten doen is de vrije meningsuiting aanvallen, liefst met glazen flessen en traangas. Doen ze het niet in Wenen, dan is er dus nu de kans om het op het thuisfront te doen. Tegen betaling.

antifaveelverdieners

Wat nu?

Het mag duidelijk zijn dat Pegida het de komende weken zwaar te verduren gaat krijgen. De druk vanuit de media en de politiek is immens en met collaborateurs vanuit (extreem-)linkse kleuterhoek en agents provocateurs, aangestuurd door de overheid, zullen sterke leidersfiguren de boel moeten zien recht te houden.

Hopelijk heeft deze bijna nooit eerder vertoonde hetze van de Duitse overheid tegen haar eigen burgers niet al te veel invloed op de motivatie van zowel de Duitse als de overige Europese Pegida-aanhangers en -manifestaties. Men mag immers een mening proberen te onderdrukken, maar daarmee lossen de fundamentele problemen in de maatschappij, veroorzaakt door migranten en linkse en liberale politici zich nog niet op. Integendeel!

Wij zijn  het volk!

3 comments

  1. Autochtonofobie en nestbevuilend “weg-met-ons, autochtonen” liggen kennelijk aan de basis van het PoCo-protest.

Comments are closed.