pegida DresdenGisteren kwam in een aantal Europese landen PEGIDA op straat. De traditionele maandagavondbetogingen voor een betere en vreedzamere maatschappij in Europa blijven standvastig aanhouden en breiden uit naar verschillende landen. Uiteraard pakken de (linkse) media graag uit met cijfertjes van voor- en tegenstanders. Men vergeet echter een aantal zaken te vermelden.

Op meer dan 10 plaatsen in Duitsland kwam PEGIDA gisteren op straat. Dresden deed het afgelopen zondag. Ook op 2 plaatsen in Noorwegen en in Denemarken kwamen bezorgde burgers bijeen om hun ongenoegen te uiten over een aantal zaken die de maatschappij verzieken. In Engeland, Frankrijk, Nederland en Vlaanderen staan manifestaties gepland in de nabije toekomst.

De Leugenmedia in Vlaanderen en elders pakken graag uit met de cijfers. Het is immers zo dat de ‘verdraagzamen’ steeds met een pak meer zijn dan de PEGIDA-manifestanten. Maar dat is ook niet moeilijk. Wat is er trouwens verdraagzaam aan iemands mening te willen verbieden? Waar zijn de Charlie’s, de verdedigers van de vrije meningsuiting, plots heen?

Het is gemakkelijker te berusten en de massa te volgen dan in te gaan tegen wantoestanden, veroorzaakt door de (linkse) overheden. Een gratis concert? Uiteraard trekt dat veel volk! En die muzikanten? Die denken aan hun carrière, of dacht je dat een Tom Barman destijds écht begaan was met Antwerpen toen de gratis concerten werden gehouden in Vlaanderen na de dodelijke raid van Van Temse, die eveneens door heel de rechtse beweging werd veroordeeld?

pegidagisteren

De massa doorziet de politieke spelletjes niet die schuilgaan achter ‘vreedzame’ wakes en protesten. Zo’n zaken gebeuren nooit, maar dan ook echt nooit spontaan, net zomin dat revoluties spontane volksopstanden zijn. De Belgische Omwenteling was politiek gestuurd net als de Oktoberrevolutie in Rusland. Alles gebeurt met een reden en een (in de meeste gevallen) verborgen agenda.

Anderzijds zijn het de PEGIDA-aanhangers die risico’s nemen. Zij zijn de echte helden in dit verhaal. Als ze al niet moeten vrezen voor rondvliegend glas en wolken traangas uit de vreedzame rangen, moeten ze in veel gevallen vrezen voor hun job. De maatschappij an sich spreekt zich niet negatief uit over PEGIDA, het is een minderheid van linkselingen die liever een verval ziet van de maatschappij, met alle gevolgen van dien. Geruggesteund door de media en de politiek-correcte partijen, met allerlei valse voorwendselen, weten ze een hoop naïeve ‘tegenbetogers’ op straat te krijgen.

Met andere woorden is het beter om met 500 overtuigden de straat op gaan, dan als een kudde koeien de machtshebbers op hun wenken te bedienen. Links en overheid hand in hand tegen PEGIDA, o tempora, o mores! Een vraagje trouwens: uit welke hoek kwam gisterenavond weeral (wééral!) het geweld? Alvast niet uit die van PEGIDA. PEGIDA is met andere woorden volledig legitiem én noodzakelijk. QED.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Naïeve massa, overheid en extreem-links hand in hand tegen PEGIDA”

  1. mireille demonie

    komt straks de harde strijd , wij zijn bereid !!!

  2. PEGIDA ijvert voor een EUROPEES Europa als legaat na te laten aan onze nazaten en dus GEEN kalifaat-kolonie van Saudie-Arabie met Sharia, clitoridectomy, ongelijke rechten tussen de geslachten en verbod op varkensvlees met een pint erbij ! De zelotische ijver voor vermeende “verdraagzaamheid”(sic) der tegenbetogers is in feite PERMISSIVITEIT , die zich bovendien nog gewelddadig uit tegenover politie en PEGIDA-adepten !

  3. mireille demonie

    de kracht van de luipaard ligt in de vrees voor hem !!!!! maar de kortzichtige gaat met ieder stap te ver

Trending

%d