I Can't SpeakEr is iets vreemd aan de gang in Antwerpen. Om enigszins begrijpelijke redenen werd de PEGIDA Vlaanderen-betoging door de burgemeester verboden. Het is te zeggen, ze werd voor aanstaande maandag niet toegelaten wegens het terreurniveau. Door diezelfde dreiging uit islamitische hoek werd dan maar ineens de anti-PEGIDA van de PVDA verboden. Maar de vriendjes van de PVDA mogen wél betogen… op zondag, een dag voor de PEGIDA-betoging.

We stellen dus vast dat een terreurdreiging niet geldt in het weekeinde. Of wat moeten we ons daarbij voorstellen? De Kif Kif-betoging ten voordele van de Palestijnen en in samenwerking met onder andere Movement X van Abou Jahjah zal ongestoord plaatsvinden in het centrum van de Stad. De reden van de politie: “Daarvoor zijn minder manschappen nodig.” Tevens zei men aan de telefoon dat er “nog andere redenen waren,” maar daar wilden ze “niet dieper op ingaan.”

Steun PEGIDA Vlaanderen. Klik hier.

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken, maar redeneer even mee: PEGIDA kondigt als eerste een vreedzame betoging aan. Vervolgens kondigt extreem-links een tegenbetoging aan en omdat extreem-links een gewelddadig imago heeft (wat niet kan ontkend worden) zoekt de Antwerpse burgemeester een reden om confrontaties te vermijden. Vervolgens verbiedt hij dan maar beide betogingen.

Klinkt dit niet logischer dan de zogenaamde reden dat er geen politiemanschappen genoeg zouden zijn wegens terreurdreigingsniveau 3? Temeer omdat er zondag, de dag voordien en dus evenzeer tijdens het verhoogde terreurniveau, plots wél manschappen genoeg zouden zijn om Jahjah en zijn 40 rovers in de gaten te houden.

Ondertussen kregen we de volgende verontrustende foto binnen via een Tweet van Wim Van Osselaer, Antwerps gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang. Islamisering in de praktijk, uiteraard op uw kosten:

Tweet Wim Van Osselaer, VB gemeenteraadslid Antwerpen: "Vlaamse kinderen met hoofd op grond in moskee Mouslimine die niet erkend werd door veto staatsveiligheid."
Tweet Wim Van Osselaer, VB gemeenteraadslid Antwerpen: “Vlaamse kinderen met hoofd op grond in moskee Mouslimine die niet erkend werd door veto staatsveiligheid.”

Sowieso zal PEGIDA maandag meteen een nieuwe datum voorstellen, hoogstwaarschijnlijk de eerstvolgende maandag na de afgelaste betoging. Als De Wever en de Antwerpse politiecommissaris denken het enthousiasme van ruim 7000 PEGIDA-volgers op Facebook de kop te kunnen indrukken door dit soort spelletjes te spelen, dan denken ze beter nog maar eens twee keer na. Het tegendeel zou weleens waar kunnen zijn.

O ja, op maandagavond vindt de commissie veiligheid plaats van de Antwerpse gemeenteraad. Deze is toegankelijk voor het publiek. We geven het maar mee ter info, moest je toevallig een trip naar Antwerpen gepland hebben.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “PEGIDA-manifestatie maandag verboden, Abou Jahjah en Co zondag wél op straat!”

 1. Doet me griezelig denken aan de jaren 30. Het hoogtepunt van de struisvogelpolitiek.

 2. ALS die bende extremisten uitschot wel mogen betogen, betaal ik geen lidgeld meer aan N-VA

 3. Zolang de idioten blijven stemmen op volksverraders gaat er bitter weinig veranderen.

  CDV, VLD, GROEN, PVDA, NVA en al de rest zijn allemaal hetzelfde. De verpakking mag dan wat verschillen, maar vanbinnen zit hetzelfde dodelijke vergif.

  Wij hebben nood aan een Vlaamse Gouden Dageraad!
  Hoog tijd voor echte verandering!

 4. Waarom slaat PEGIDA het democratisch basis rechtenschendend verbod (vrijheid van vreedzaam betogen)? Als er geen politie genoeg is om hen tegen het rood gespuis te beschermen, zou er dan toch plots, als ij mirakel, wel genoeg politie zijn om de vreedzame betogers uiteen te ranselen en aan te houden? Inderdaad: NVA = Nieuwe Vlaamse Volksverraders!

 5. Neen het gepeupelmoet geen angst hebben, als een school directeur Brussel mijd, wordt hij gek verklaard, maar zelf durven de ware daders van deze chaos nog amper buiten komen zonder bescherming van leger en politie,

 6. Typisch voor PoCo’s dergelijke politiek-correcte TWEEZAKKERIJ !

 7. moet maar eens horen bij het stad is er een dienst samenleven, die subsidies aan marokkaanse dorpen geeft om daar ze te leren lezen etc… zodat ze ginder zouden blijven *kuchkuch*

  1. Bernd van kwikbergen

   Tim, vind je dat dan geen goed initiatief? Dat houdt mensen daar. Dat is ook goed voor die landen. Zo houden ze hun eigen mensen, vooral jongeren, in Marokko. Ik zou denken dat dat net is wat velen op dit forum het liefste willen.

 8. Met zijn allen naar de gemeenteraad ,Bartje hoopt misschien op moslimstemmetjes Voor zijn
  Nieuwe Verraders Alliantie !

Trending

%d bloggers liken dit: