VoorpaginaZoals bekend roept de volksbeweging voor onze vrijheid en tegen de islamisering, PEGIDA, op tot een eerste manifestatie op 26.01 in Antwerpen, om 20 uur op het Hendrik Conscienceplein.  Alhoewel het programma van PEGIDA bijzonder modern leest (voor vrouwenrechten, voor vrije meningsuiting, het recht voor eenieder (dus ook homo’s) om niet op straat lastig gevallen te worden, tegen religieus fanatisme) was links er toch als de kippen bij om een tegenbetoging aan te kondigen.  Die werd aangekondigd door een Ciska Hoet, zogezegd namens de ‘middenveldbeweging’ Hart boven Hard.

Zoals al in diverse media onthuld is die beweging ‘Hart boven Hard’ helemaal geen spontane middenveldbeweging, maar een mantelorganisatie opgericht door de drie vakbonden nog voor de verkiezingen waarin de N-VA de overwinning behaalde.  De bedoeling was, om na de verkiezingen de burgers onder de naam ‘hart boven hard’ te misleiden om actie te gaan voeren tegen N-VA, De Wever en co – met nauwelijks succes.

Maar de misleiding gaat deze keer nog een stapje verder.  Want Ciska Hoet is de ‘algemene coördinator’ van de linkse website ‘DeWereldMorgen’.  Die linkse club vindt geweld tegen andersdenkenden helemaal niet erg;  zo verscheen een oproep tot ontvoering tegen de Europese commissie en Jean-Luc Dehaene.  Maar wie even dieper graaft ontdekt ook dat achter DeWereldMorgen gewoon… de extreem-linkse stalinistische partij PVDA schuilgaat.  Dat is de partij die bv. op de voorpagina van haar blad Solidair steun betuigt aan de geschifte Noord-Koreaanse dictator Kim Il Sung.

Volgens de webstek van DeWereldMorgen zelf wordt hij gemaakt ‘in samenwerking met Getbasic’. Het gaat om een club met een eigen website http://www.getbacis.be. Bij het onderdeel ‘about’ kom je bijzonder weinig te weten, tenzij dat men zogezegd ijvert voor ‘de democratisering van de media’.

TiananmenBodies3-thumbOm subsidies te cashen moet een club echter rechtspersoonlijk hebben, en zo komen we gelukkig al wat meer te weten. Getbasic blijkt volgens de in 2003 gepubliceerde statuten de nieuwe naam te zijn van de vroegere VZW Aanzet, een extreem-linkse jeugdclub van de PVDA, jarenlang geleid door PVDA-militante Maggy Doumen. Maggy beleefde haar kortstondig moment van glorie toen ze in de Antwerpse provincieraad weigerde recht te staan toen daar in 1989 een minuut stilte werd gehouden voor de honderden jongeren die kort tevoren door Chinese tanks waren vermorzeld op het Tienanmen-plein in Peking (foto rechts). Het vermoorden van jongeren in China was volgens de PVDA immers perfect terecht.

Het nieuwe bestuur van de vzw met de nieuwe naam ‘Getbasic’ heeft een even knalrode PVDA-kleur als het oude. Bestuurder Renaat Willockx, overleden in 2008, was openlijk PVDA-lid. Herman Veulemans was PVDA-kandidaat in 2011. De onvermijdelijke ‘professor’ Jan Blommaert verklaarde in 2007 in het PVDA-blad Solidair: ‘ Laat me beginnen met de bottomline. Mijn vrouw en ik stemmen al jarenlang PVDA.’ Jos Hennes is actief bij de PVDA-uitgeverij EPO. En dan is er natuurlijk Han Soete, de zoon van Lieven Soete, de verantwoordelijke van het PVDA-cultuurcentrum… Vooraleer men allerlei duistere rechtse fichenbakken ziet: het Belgisch Staatsblad is openbaar, de statuten van de VZW ook en daarnaast is er ook nog Google.

Even samenvatten: de anti-PEGIDA-betoging wordt georganiseerd door Ciska Hoet van website Dewereldmorgen, die website is eigendom van VZW getbasis, en VZW Getbasic is stevig in handen van de PVDA, de vriendjes van rode moordenaars in Peking, Cuba en bv. ook terreurgroep Lichtend Pad in Peru.

Wie op 26.01 dus met de PVDA en ‘hart boven hard’ op straat gaat weet meteen waarvoor hij betoogt:  voor een extreem-links, stalinistisch samenlevingsmodel waarin vrije meningsuiting, bijvoorbeeld over de islamisering, gewoon verboden is.  De geschikte manier waarop met vrije meningsuiting moet omgegaan worden is, volgens de PVDA, het vermorzelen van andersdenkenden met tanks.

Noot: uiteraard moet u ons niet geloven. Op de extreem-linkse anarchistische webstek van indymedia Oost-Vlaanderen kon u dit lezen in een artikel over de geldstromen naar DeWereldMorgen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Anti-PEGIDA-betoging ‘Hart boven hard’ is PVDA-initiatief”

  1. Wij zullen er zijn op het Concience plein punt .

  2. Toch maar eigenaardig hoor, waren het niet de rode broeders die ons altijd voorhielden, dat godsdienst “opium voor het volk” was ??? Als je ziet hoe ze nu het vuur uit hun sloffen lopen om een achterlijke woestijngodsdienst ter wille te zijn …En dan nog iets, gaan ze na afloop, met hun bruine aanhang, weer oude mensen op straat dood kloppen, zoals indertijd het lot was van de 92 jaar oude L.Hannes ???

    1. Ja maar die islamofilie is kennelijk louter en alleen uit machiavellistisch electoraal opportunisme ; stemmen ronselen naar de toekomst toe ; gauchistisch ronselen van kiesvee.

Trending

%d