jihadJe zal het al wel hebben zien verschijnen de afgelopen weken, de bewering dat er slechts een klein percentage (sommigen spreken over 2%, andere zelfs over amper 0,7%) van de aanslagen op Europese bodem door islamisten gepleegd werden. Links pakt er graag mee uit, alsof het de slachtoffers daarmee terug zou brengen. Maar niets is minder waar.  Het percentage is, alweer, gelogen.

De cijfers waarmee men op het internet uitpakt zijn een verzinsel van een revolutionair-socialistische groepering in Groot-Brittannië, die streeft ‘naar de omverwerping van het kapitalisme door de werkende klasse’. Dit clubje, dat luistert naar de naam Counterfire, bracht een vervalste grafiek in omloop waarbij geen rekening gehouden werd met de reële cijfers.

Het doel is duidelijk: terrorisme en de islam hebben niets, maar dan ook totaal niets met elkaar te maken, dat moeten we stilaan gaan geloven (en als je dat ontkent ben je een racist, fascist en zaai je haat).

De echte cijfers vertellen echter een ander verhaal. Europol, de officiële Europese instantie, ziet islamitisch geïnspireerd terrorisme namelijk wél als een grote bedreiging voor vele Europese landen.

Geen 2 of 0,7% - zoals de linsmenschen beweren - van de terroristische daden op Europese bodem werden geïnspireerd door de islam, maar wel heel wat meer.
Geen 2 of 0,7% – zoals de linsmenschen beweren – van de terroristische daden op Europese bodem werden geïnspireerd door de islam, maar wel heel wat meer.

Ook een grafiek van The Economist toont een geloofwaardiger beeld van de daders en de motieven van terroristische aanslagen. Hier is een overzicht van alle aanslagen op Europese bodem sinds 2001:

grafiek terrorisme europa

Het percentage is zo eenvoudig te berekenen:  van de 23 dodelijke terreuraanvallen in Europa zijn er 7 van islamistische origine, dus al minstens 30%.  Belangrijker is echter uiteraard de tol van de aanslag, en dus het aantal dodelijke slachtoffers: er zijn volgens deze grafiek van The Economist sinds 2001 401 dodelijke slachtoffers van terreur gevallen in Europa, en daarvan zijn islamisten verantwoordelijk voor liefst 275 doden.   Dat is 68,5%.

Het vreemde is dat de Marxistische leugenaars van Counterfire beweren dat zij hun cijfers halen uit een Europol-rapport, terwijl Europol zelf geen weet heeft van die bewuste cijfers. Of hoe links probeert een mistgordijn op te trekken rond de actualiteit door cijfers te vervalsen en de islamisering en zijn uitwassen onder de mat te vegen.

Het is anders ook eens ontnuchterend voor sommigen om de cijfers van links-extremisme uit hetzelfde Europol-rapport onder ogen te nemen De cijfers over extreem-rechtse gelijkaardige daden waren zo laag dat een grafiek zelfs niet eens mogelijk was…

"Ze zijn zo lief meneer!" Links en geweld, het blijft een 'mooi' huwelijk.
“Ze zijn zo lief meneer!” Links en geweld, het blijft een ‘mooi’ huwelijk.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Slechts 2% van de aanslagen in Europa islamitisch geïnspireerd? 68,5% terreurdoden door moslimterreur!”

  1. Politiek-correcte rekenkunde geschiedt blijkbaar middels een telraam met tal van ontbrekende bollekens.

  2. Heden 19 jan. , in een gauchistisch gazetje argumenteert een reporter van de sossenrode propagandatoeter S.R.T. zelfs dat we niet van “moslim terrorisme” mogen spreken maar van “terrorisme” uit respect voor “de nabestaande der gedode jongens”(sic) . Ja die mohamedaanse terroristen die in Verviers afgeknald werden, zijn plots middels gauchistische alchemie omgegoocheld tot ..”gedode jongens”(sic) !!!!! GE MOET HET LEZEN OM HET TE KUNNEN GELOVEN . PoCo desinformatie propaganda “duiding”(sic) verlegt de grenzen der journalistieke schunnigheid ! Recent hebben die PoCo-pipo’s en pipa’s nog geluld over “Vrijheid van Meningsuiting” en blatend ;” je suis Charlie” !

    1. Waar is dat verschenen?

      1. Ik heb het gisteren ge E-mailed !

Trending

%d