PEGIDA mars in Dresden verboden door politie

De PEGIDA mars in Dresden van morgenavond is verboden vanwege een acute terreurdreiging tegen de voorgenomen demonstratie en tegen de organisator,  Lutz Bachmann. De PEGIDA marsen brengen elke maandagavond tienduizenden mensen de straat op in diverse steden om te protesteren tegen de islamisering van het Avondland.

De acute islamitische terreurdreiging komt nog eens bovenop de oproep van de Duitse ‘anti’fascisten om ‘de totale oorlog’ te voeren tegen PEGIDA deelnemers. Al wekenlang vinden er na de mars in Dresden aanvallen plaats van de extreem linkse straatmilitanten van de communistische en socialistische partijen op deelnemers aan de PEGIDA. Ondanks dit geweld bleef het deelnemersaantal groeien.

Wat het verbod in Dresden inhoudt voor de marsen in de andere steden is nu nog onbekend. De geplande mars van Pro Patria tegen islamfundamentalisme in Nederland gaat vooralsnog door op 28 februari. PEGIDA Vlaanderen komt maandag na overleg met de vrijwilligers en politie met meer informatie naar buiten.

wirsind

5 comments

  1. Elk middel is goed om het protest te stoppen voor de linkse meute, en dan roepen ze moord en brand voor de vrije mening. hier kruipen ze stilaan terug uit hun schulp , het leger mag ons dagelijks leven niet beïnvloeden gruwelde Tobback op hun rode meting, terwijl zij en ook de groenen juist de schuld dragen dat het zo ver is kunnen komen, in de morgen schrijft een waarschijnlijk door drugs benevelde gek, hoe moet de familie ocharmen van de dode jongens zich voelen als men spreekt van het vernietigen van een terreur cel in Verviers, van hun zoon of broer, hoe moeten zij zich voelen schrijft hij vol overgave en compassie, ik ben er verdomd zeker van dat zij moeten geweten hebben waar hun uitschot mee bezig was, in Nederland pakken sommige extremen reeds de benen wetende dat er waarschijnlijk linken kunnen gelegd worden naar hun snode plannen, voor mij mag het leger voorgoed de straten beheersen, het geeft een goed en veilig gevoel, ook al beseffen de politici met een streng lijfwachten achter hun doorzeten kont , niet eens hoe de burgers zich terecht onveilig voelen, een school annuleerde terecht hun uitstap naar Brussel, de bierlip Gatz vond dat oerdom van die school, ik raad mijn kinderen en hun kinderen aan om niet op plaatsen te komen waar veel volk loopt, en zeker Antwerpen en Brussel te mijden. wil de school van mijn kleinkinderen toch een uitstap wagen dan blijven ze gewoon thuis, Mijn dankbaarheid aan de para’s ten spijt, betrouw ok het zaakje niet, er is maar een oplossing en daar blijf ik bij, al wat hier parasiteert (ze kopen verdomd met OCMW geld of dopgeld oorlogswapens) en vreemd gekleed rond loopt moet eruit. Het Vlaams belang roept dat al lang naar dovemans oren die aan de bevolking hun kloten vagen, ik krijg begot warempel een islam fobie.

  2. Het ZOU om “veiligheidsredenen” zijn , mogelijk werd er gedreigd met muzelmanse terreur .

  3. Waarschijnlijk komt de ANTIFA-oproep uit een jeugdig gestoord brein , doordat het bij deze beweging zeer gemakkelijk is één-hersencelligen tot hun voetvolk te maken. Hun gewelddadige betoging van donderdag in Leipzig met 600 fascistische antifa-leden, met het enkele doel zoveel als mogelijk te beschadigen en politie-mensen in elkaar te slaan, leverde slechts 3 aanhoudingen op . De masochistische politiediensten waren zeer tevreden met de schade en de pak rammel dat ze van de “Vertegenwoordigers” van het Duitse volk hadden gekregen. Dit is ook de reden dat het de Pediga-wandelingen, die hen geen bevrediging kan schenken wil afgeschaft zien. Merkel heeft beloofd dat zij, in passende tenue, enkele erotische zweepslagen zal uitdelen.

  4. Het is gewoon Angela die van de Parijse opportuniteit gebruikt maakt om de voor haar bedreigende volksbeweging te elimineren. Stel je voor: een “democratische” Staat die niet bekwaam is of ronduit weigert de (democratische) vrijheden van samenkomst en demonstratie te handhaven. Moest het om een moslimbetoging gaan, de halve politiemacht van de Bundesreublik zou worden gemobilisserd om die (w?)vreedzame betogers te beschermen tegen het autochtone terrorisme. En dit terwijl er 17 officieel erkende terroristische moslimorganisaties bestaan,, waarvan minstens een half dozijn in Duitsland actief zijn. Begrijpe wie kan, maar, helaas, ik niet (waarschijnlijk te dom?). Maar ja, Duitsland is een land waarmee de moslims gelukkig en tevreden zijn. Als burger onderworpen aan het europees kapitalistisch neoliberalisme, wie zich, als niet-moslim aan deze situatie persoonlijk verrijkent en wat de werkelijke “raison d’État” is voor die onbegrijpelijke actieve medewerking en ondersteuning aan de islamisering van Europa? Uieindelijk zie maar één oplossing: “Aux armes, citoyens, ça ira!”.

  5. Daar gaan we weer. De fascisten van links en uit de moslimhoek werken weer prima samen om de vrijheid van spreken te onderdrukken. Zo gaat dat al 40 jaar en nog steeds werken de laffe en bange overheden er aan mee.

Comments are closed.