pegidadresden5000012012014De traditionele partijen in Duitsland en de leugenmedia slaan stilaan tilt: alle pogingen om de volksbeweging PEGIDA, die al weken betoogt tegen de islamisering van Europa, te stoppen blijken vruchteloos.  Gisterenavond ging een massa van meer dan 50.000 Duitsers de straat op, met als hoogtepunt de 40.000 vaderlandslievende burgers in Dresden.  De opkomst in Dresden verdubbelde daarmee!

De traditionele partijen zijn radeloos.  Gemeente-arbeiders worden betaald om tegen te betogen, vrijgestelden van partijen en vakbonden mobiliseren, de gesubsidieerde antifa-knokploegen slaan deelnemers in elkaar, blokkades maken een vreedzame optocht vaak onmogelijk, het licht van gebouwen wordt gedoofd om de deelnemers te ontmoedigen, gesubsidieerde cultuurtempels hangen beledigingen op, alle traditionele partijen veroordelen de betogers als ‘nazi’s’, ministers en zelfs Angela Merkel belasteren de vrijheidslievenden, via scholen en de leugenmedia wordt onophoudelijk hetze gevoerd: niets helpt.  De Duitse burgers blijven steeds massaler naar PEDIGA komen, met de verpletterende slogan tegen links: ‘wir sind das volk’.

De politieke gevolgen van de marsen zijn nu al enorm.  De verstikkende deken van multicultureel en politiek-correct denken, die Duitsland al een halve eeuw verstikt, is weggeblazen.  Terwijl de CDU zichzelf de afgrond inrijdt, door PEGIDA samen met links te verketteren, roept de nieuwe partij AfD op tot respect voor de betogers.  Daarmee tekent zich een Brits scenario af, waar de Conservatieve Partij intussen door een centrum-rechts UKIP in de vernieling gereden is.

Laten we even genieten van de beelden uit Dresden:

Intussen groeit ook de aanhang van PEGIDA-Vlaanderen, een steungroep die gestart werd op facebook.

De groep heeft momenteel bijna 4000 volgers en doet vandaag een oproep naar ongebonden woordvoerders; tegelijk wordt gevraagd of er genoeg interesse is voor een eerste mogelijke straatactie op maandag 26 januari in Antwerpen, aan het Franse Consulaat. Het ziet ernaar uit dat de respons van de Vlamingen zal bepalen of er ook in Vlaanderen PEGIDA-demonstraties komen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

10 reacties op “Massa van 50.000 PEGIDA-Duitsers op straat, ook PEGIDA-Vlaanderen misschien de straat op”

 1. Ik zal er niet zijn. Heeft totaal geen zin. Wat niet gelukt is via de politiek kan nooit meer recht getrokken worden door een betoging van een paar misnoegden. Ik vrees daarbij dat de organisatoren in de hoek zitten van “marginaal rechts”. En daar win je nooit zieltjes mee.

 2. Iedereen die een VLAAMS Vlaanderen als legaat aan zijn (klein)kinderen wil nalaten, dus één ZONDER Sharia en clitoridectomy voor onze (klein)dochters, kan niet anders dan PRO-Pegida zijn. Politiek-correct gehersenspoelde Dhimmi’s bevuilen ons EigenVolks nest door negationisme te plegen i.v.m. het mohamedaans principe der “TAQIYYA” !

 3. Ik sta voor 100% achter dit initiatief, jammer dat alles langs Facebook moet gebeuren…

 4. Frederik Van der Linden

  Hartverwarmend !

 5. Dirk Van Onckelen

  Proberen gaat mee, zeggen ze in Antwerpen :-). Niet vroeger dan 21.00 uur graag, dan kan ik erbij zijn :-)

 6. rond welk uur ? kwestie voor verlof in te schrijven

 7. Willem Goossens

  Wat het VL. belang reeds vele jaren zegt wordt stilaan bewaarheid, De mensen zijn het kots beu om zich als vreemden in eigen land te voelen, als men zou weten wat door die zieke rode en groene geesten dwaalt om deze protesten te verbieden zou men er schrik van krijgen. Met het verenigen van een soort Europa dat alleen gecreëerd werd om verbrande politici die hun volk jaren bedrogen en verraden hebben toch nog hun zelf te kunnen bedanken met een misdadige vette verloning om daar wetjes te stemmen zoals het verbieden van de gloeilamp en het afschaffen van de democratie en vrije mening uiting. kan men stellen dat de Europese creatie oubolliger als het vroeger Europa, ze houden gewoon geen rekening met hun volk dat de massale binnenstroom van moslims waarvan men niet weet met welke bedoelingen sommigen naar hier komen, willen deze een nieuw leven opbouwen, waarvan echter weinig te merken is, want ze vertikken het zich aan te passen , erger nog ze eisen dat wij ons aanpassen aan hun islamitische normen die absurd en gevaarlijk zijn. Dat de doorsnee Vlaming zal meestappen in de protesten daar twijfel ik aan, de meesten laten anderen de kastanjes uit het vuur halen. het wordt hoog tijd na al die aanslagen dat de moslim liefhebbers hun ogen gaan open gaan, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen zal een dramatisch verloop hebben als men nu niet ingrijpt, Moet men nu iedere moslim buiten gooien, Neen!! beginnen met een immigratie stop, en al wat vreemd is of zich anti westers gedraagt en zij die een misdrijf pleegde eruit gooien.

 8. mireille demonie

  wij zullen er zijn!!!!!!

 9. zeker doen in Vlaanderen,wij zullen er zijn.

 10. Hier doen ze het in hun broek enkel op de sociale media grote praat verder NIKS !!

Trending

%d