Honderden miljoenen moslims steunen aanslag Charlie Hebdo – zegt linkse acteur Bill Maher

bill-maher-talk-show-host-entertainmentZoals we gisteren al schreven draaien de leugenmedia overuren om de terechte volkswoede na de islamitische slachtpartij bij Charlie Hebdo  met leugens en verzinsels tot bedaren te brengen.  Eén van de grootste leugens is dat een ‘meerderheid van moslims deze aanslag afkeurt’.  De waarheid is helaas dat een meerderheid van de moslims extremistisch is, en dat helaas enkel een minderheid gematigd is.  Die vervelende, maar daarom niet minder relevante waarheid bewezen we gisteren met screenshots van Facebookberichten van jonge moslims.  Ons bericht ging viraal en werd intussen tienduizenden keren bekeken.

In de reacties viel het meteen op dat linkse mensen niet inhoudelijk in debat durven gaan, maar proberen ons bericht af te doen als het werk van ‘slechte rechtsen’.

Daarom posten we hier graag de verklaring die in de VS werd afgelegd door een onverdacht linkse mens: de bekende komiek en acteur Bill Maher.  Ook in deze clip bevestigt hij dat hij een ‘liberal’ is, wat in de VS staat voor: zeer links.  ‘The liberals are my tribe’, zegt hij – hij spreekt dus voor en namens links in de VS.  En dan formuleert hij exact dezelfde waarheid als diegene die wij gisteren bewezen:  de grootste bedreiging voor de vrijheid gaat uit van de moslimwereld, voor massa’s moslims is een moord perfect aanvaardbaar als hun profeet beledigd wordt, en honderden miljoenen moslims in de wereld steunen voluit deze moordpartij bij Charlie Hebdo.

En nu is het wachten op de eerste linkse Vlaming die deze waarheid op dezelfde manier durft verwoorden…  Het is overigens de vraag waarom links deze waarheid niet durft of wil erkennen.  Want het erkennen van een probleem is de eerste stap naar een oplossing.

5 comments

  1. Wat Bill Maher zegt is juist. Ik heb ze in mijn geboortestad met eigen ogen zien dansen op straat. Dit wordt uiteraard politiek- en sociaalcorrect door de -o, zo objectieve – media doodgezwegen. En het belachelijk gelal dat dat geen moslims zijn en dit niet de Islam is: DAT is politieke desinformatie! De jongeren die ik met eigen ogen heb gezien, die bidden allemaal vijf keer per dag en gaan ‘s vrijdags trouw naar de moskee. Men beliegt ons wanneer men beweert dat dit geen moslims zijn en dat wat ze doen geen Islam is, maar letterlijk doen wat de Koran hen opdraagtt: DAT IS DE WARE ISLAM!

  2. Uit welke objectief-correcte, wetenschappelijke sociologische studie zonder enigerlei politiek-correcte manipulatie zou dan wel gebleken zijn “dat de meerderheid der moslims dit afkeurt” (sic) ? Het zou voorzeker door ons allen te verhopen zijn dat het inderdaad WEL zo zou wezen, maar ik sluit de mogelijkheid geenszins uit dat het om politiek-correcte mythologie zou gaan, gepromoot via één der “12 artikelen van het Geloof” maar dan in de versie der LINKSE Kerk. Welk percentage van de muzelmanse wereldbevolking (1.57 miljard) werd trouwens ter zake bevraagd , welk percentage der respondenten zou geen misleidend antwoord gegeven hebben , dat niet gedrenkt zou zijn in het mohamedaanse principe dat “TAQIYYA” heet en dat liegen omwille van “de leer” wil rechtvaardigen ? Allez, politiek-correcte struisvogels, steek uw voze koppen NOG wat dieper in het mohamedaanse Sahara zand vooraleer één der ISIS slachters ze zal komen afsnijden.

  3. Objectief-correct redenerende mensen zal dit niet verbazen. Gauchistisch journaille- schrijvelaars pogen ons vruchteloos politiek-correct te DESinformeren maar het gaat TOCH wel degelijk om een enorm en steenhard stuk dialectiek , een WIJ-ZIJ-VERHAAL waarop politiek-correcten zich de tanden zullen stukbijten, DAT staat als een (objectief-correcte) paal boven (politiek-correct) water !

Comments are closed.