Na de massamoord door moslimterroristen bij Charlie Hebdo in Parijs draaien de leugenmedia overuren om de terechte volkswoede in de gewenste richting te manipuleren.  ‘Het heeft niks met islam te maken’, ‘de islam is vrede’, ‘de moslims zijn het slachtoffer’:  de belachelijke verzinsels en leugens vliegen ons om de oren.  Eén van de fundamentele leugens is, dat moslimextremisten maar ‘een kleine minderheid’ zouden vormen.

Pijnlijk voor de leugenaars is dat hun flauwekul keihard botst met de waarheid, die iedereen die wil vandaag kan vaststellen als hij één keer met jonge moslims praat of eens een blik werpt op de sociale media waar moslims elkaar ontmoeten.  De realiteit is: de overgrote meerderheid van de jonge moslims juicht de aanslag toe, want ‘ Charlie Hebdo heeft de profeet beledigd en dus is het terecht dat ze vermoord zijn.’  Hieronder volgt een kleine bloemlezing uit de Facebookpagina ‘like als je ook Marokkaan bent’, die zijn leden vroeg wat ze van de aanslag vonden.  (Klik op één van de afbeeldingen en je kan de ganse reeks zien door links of rechts te klikken.) 

De realiteit is dat er inderdaad gematigde moslims zijn, maar dat is een minderheid; en dat er extremistische moslims zijn, en dat is de meerderheid.  Dat is gebleken bij elke democratische stembusgang in Noord-Afrika (Algerije, Egypte, Tunesië), dat is gebleken bij de aanslagen van 9/11 in de VS (toen jonge moslims dansend feest vierden in de straten van Antwerpen, Ede, Gouda, Amsterdam en Brussel), dat is gebleken bij de verkiezing van de Moslimexecutieve (toen de moslims in België in meerderheid kozen voor fundamentalisten) en het blijkt vandaag uit de reacties van jonge moslims op de aanslagen.

De citaten met foto’s werden voor het eerst gepubliceerd op de Facebook fanpagina Tom Van Grieken.

De vloer van de redactielokalen van Charlie Hebdo bedekt met bloed na de islamitische terreuraanslag die 12 doden maakte.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

86 reacties op “Jonge moslims juichen aanslag op Charlie Hebdo massaal toe”

 1. Het ergste is dat deze pijnlijke gebeurtenissen konden voorkomen worden, er was een film “Fitna” gepromoot door Geert Wilders veel jaren geleden die gewaarschuwd heeft wat de gevolgen zouden zijn van de islamisering van Europa, de video was gecensureerd want die waarheden vielen niet in de smaak van zowel moslims als politiekers, dus niemand die ernaar wilde luisteren en nu het resultaat is dat Europa de pijnlijke gevolgen moet dragen. triestig!!

 2. En hier is wat tegengewicht: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150108_01463416

  Aan de schrijver van dit artikel: zoek wat nuancering op, zoniet ben je even polariserend als het kwaad dat je probeert te bestrijden, en daarmee help je niemand vooruit.

 3. Die recht-door-zee gaan alleszins, diegenen die het mohamedaanse principe der TAQIYYA huldigen en consequent toepassen zullen het uiteraard loochenen.

 4. Hallo mensen,
  Ik ben meredin en ben moslima. Na de laatste dagen wou ik toch is lezen wat er nou werkelijk in de koran staat. Tot mijn verbazing staat er in de koran ook echt dat je ongelovigen mag doden of verbranden. Iedereen op deze pagina is het niet eens met al die terroristen maar wat al die terroristen doen staat ook echt in de koran.

  Het doet mij pijn wat er in de koran staat want zo zie ik de islam niet. Ik zie de islam als een liefdevol geloof met respect voor alle mensen ongeacht het geloof of ras.

  Daarom hoop ik dat de koran net als alle andere boeken zich aan deze tijd aanpast. En dat wat er staat over ongelovige verbranden of doden weg gehaald word door iemand. Zo zal er misschien minder oorlogen en aanslagen zijn. Het lijkt mij toch dat iedereen dat wil.

  Het maakt mij niet uit wat iemand anders vind dit is mijn mening.

  Groetjes meredin

 5. Maar hoevelen zouden PRETENDEREN het niet toe te juichen, intentioneel misleidend, uit pure en onversneden TAQIYYA !

 6. ik hoop dat de politie hier ook iets van te horen krijgt anders zou het wel een kunnen dat er hier ook zo’n taferelen gaan afspelen, zoals de wever zegt ze mogen naar hier komen als ze het hen niet aanstaat mogen ze vertrekken ook ik begin er sterk over te twijfelen op een wapen te kopen om me te kunnen verdedigen in geval van nood

 7. Zeg wat jullie willen wat voorheen afwachtende geduldige gelatenheid van hun kant was ondanks heel vele red alerts is nu full blown no nonsense vorm van haat geworden en dit voelde je echt deze avond op straat

 8. de mensheid zal het nooit leren men blijft kijken naar het verleden. het verleden kunnen wij niet veranderen (de dood van 1 persoon meer dan 2000 jaar geleden omdat hij ergens anders in geloof , de kruistocht , ww2 , 11 september ,…. ) je kan zo blijven doorgaan . we mogen blij zijn dat wij op onstaan zijn op aarde het leven moet meer betekenen dan elkaar uit te moorden uit wraak , geloof ,… dacht toch dat de mens intelligenter geworden was dan te blijven hangen op holbewoner

 9. Als ze t zo fijn vinden droppen ze toch lekker een tering eind op. Geen zin in die mensen. Laat toch wel weer zien dat hun denken dat ze van alles kunnen maken. Maar als dit bij hun gebeurt, beginnen ze te janken. (KNIP)

 10. Ik hoop (in tegenstelling tot NV-A) dat de daders van deze aanslagen een religieuze begrafenis en een publiek graf krijgen, eens zien of er dan ook maar een minderheid van moslims opduikt bij de begrafenissen of dat er maar een klein aantal bloemen ligt bij de graven van de martelaars. Ik kijk er naar uit om dan de reactie eens te horen van de links politiek ‘correcten’.

 11. Toch ook vrijheid van meningsuiting om de reacties van mocro’s die dit toejuichen te veroordelen en gwn te zeggen kegel zulke mensen buiten. Wat op dit forum dus gezegd wordt maar in de praktijk heel moeilijk wordt.

 12. Dat de overgrote meerderheid der moslims deze laffe aanval zouden afkeuren is een leugen der politiekers. De grootste geestelijke leider der moslims AYatolli Koemeini van Iran heeft een fatwa uitgesproken over Salmon Rushdie : dwz. Iedere moslim MOET Salmon Rushdie doden ,als hij kan. Is dat de Islam of niet ?

 13. Geef ze allemaal nog n uitkering die teringleijers we hebben ze zelf binnen gehaald dus mogen we ze ook weer buurentrappen dat recht hebben we vind ik je bent te gast gedraag je daar ook naar

 14. Voordat je reageert, ga je misschien best zelf eens op deze Facebook pagina kijken. Ik zie nergens de reacties die hierboven beschreven worden. Stemmingmakerij?

  1. De reacties van hierboven zijn reacties op foto’s en berichten die de leden van ‘like als je ook Marrokaan bent’ op hun eigen profiel gepost/gereageerd hebben en dus ga je deze reacties inderdaad niet vinden op de pagina ‘like als je ook Marrokaan bent’.

 15. Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Er was geen hijab te bekennen in alle mensenmassa’s die opkwamen voor Hebdo. Er is maar 1 Islam en allen die het aanhangen vormen een bedreiging voor de rechtsstaat en ons allen.

  1. hoe ongelovelijk dom ben je? je bent er duidelijk van bewust dat ongeveer 90 procent van de doden die IS veroorzaakt heeft moslims zijn …

   1. Hoe stom ben JIJ om met je klachten over ISIS naar MIJ te komen. En als moslims ze zo erg vinden waarom zijn ze er dan niet tegen, ik heb ze alleen maar met ISIS vlaggen zien staan zwaaien en luidkeels schreeuwen om het bloed van Joden. Schorem en tuig is het.

   2. maar best ook dat ze elkaar afslachten en laat de rest met rust fuck mochamed fuck jezus en eender welk geloof !!!!!! want geloof is de grootste oorzaak tot geweld en moord
    en als ze hier niet kunnen lachen of een grap kunnen laten passeren ,laat ze dan fucking terug keren naar hun klote land en geloof!!!! maar wij zijn de racisten ????? wij moeten ons aanpassen aan hun wetten of wat ??????? dik in de kakker

 16. Ik! Ben niet moslim. Geloof niet in de kerk. Geloof wel dat er een voor ons onbegrijpelijke macht is die de natuurkrachten reguleert. Die aanslag! Bot weg dom! Het tegendeel zal geschieden. Als men iets wil betekenen doe het dan goed. Pak de industrie aan. En demobiliseer de toevoer van tekenmateriaal. En iedere aanslag opeisen.
  Nu zijn een paar mensen dood. En het pestgedrag gaat door. Hypocriet pestgedrag wat men aan de kinderen leert dit niet te doen. De grote mensenhumor banaliseerde dit door een krant. Er zal altijd een zijn die doorslaat. Zelf had ik ook zo iets. Doe iemands heilig geloof niet banaliseren. Laat hem zijn eigen geloof beleven. Maar dwing jou eigen geloof niemand op. Ieder mens is een eigen wereld. Men is op zoek naar buiten aards bestaan, maar kan niet eens omgaan met de eigen mensheid.

 17. Jonge moslims die de moordpartij in Parijs alleen maar toejuichen moeten ze allemaal terug sturen naar hun kut land waar ze vandaan komen in de koran staat letterlijk geschreven dat moslims geen/niemand doden en niemand verwonden heel politiek Den Haag heeft gewoon stront in zn ogen & Rutte moet gewoon heel snel oppleuren en de grenzen dicht gooien hou die rotte appels buiten de Nederlandse grenzen houden

 18. achterlijk dit soort mensen, ik ben zelf christelijk, maar als iemand God beledigt ga ik diegene toch ook niet vermoorden? ik kan best begrijpen dat ze het niet leuk vinden als er satirische cartoos gemaakt worden, maar dan nog, vermoorden? kom op zeg. door dit soort acties zorgen ze er alleen maar voor dat ze allemaal over 1 kam geschoren worden, terwijl er toch genoeg moslims zijn die dit soort dingen verafschuwen..

 19. De realiteit schrijven jullie van ‘Rechtsactueel’??
  Ik zal jullie vertellen wat de ECHTE realiteit is:
  Indonesië, het grootste moslimland ter wereld, anno 2015.
  Bij verkiezingen zijn het altijd de kandidaten met de grootste bek die de straat op gaan om toch maar vooral voor hún (fundamentalistische) partij te kiezen en staan de muren, bomen vol met hun wervende posters.
  En wat laat de uiteindelijke verkiezingsuitslag zien: geen enkele van die luidruchtige partijen heeft zelfs maar genoeg stemmen verzameld om zitting te kunnen nemen in de Indonesische Tweede Kamer.
  Kijk, en dát is de échte realiteit.

  1. De realiteit is helaas toch wel wat genuanceerder.
   http://www.mo.be/analyse/sharia-pluralisme-indonesi

   1. Nee hoor, er staat (in veel meer bewoordingen) precies wat ik schreef, nl dat de schreeuwers het in Indonesië nooit zullen winnen (zeg noóit: nooit!), en dat er altijd ruimte is voor dialoog.
    En wat laat die ‘nuance’ van u zien: dat er nog steeds geen schreeuwpartij – dat die daar overigens wel bestaan had ik ook al gemeld – deelneemt aan de regering.
    De Indonesiër is in wezen een bedachtzame aardling, die zélf al de nuance opzoekt, dit in weerwil van die (kleine minderheid) ongeduldige fanatiekelingen.

    1. In uw eerste reactie beweerde u dat de extremisten in Indonesië zelfs niet in het parlement vertegenwoordigd zijn. Nu lever ik u de bewijzen dat de extremisten in Indonesië wel degelijk massaal in het parlement vertegenwoordigd zijn, en zelfs prominent deelnemen aan presidentsverkiezingen; en nu komt u ermee af dat ze – nog – niet in de regering zitten. Dat is wel een enorm verschil. Feit is: ook in Indonesië zijn er vele honderden miljoenen moslims die vinden dat iemand die de zogezegde profeet tekent mag vermoord worden. Dat is het punt.

 20. Een politieagent was ook een moslim man dus het maakte die 2 niet uit wie er voor hun neus stond. Ik maak me erge zorgen omdat dit soort acties juist verdelingen veroorzaakt. Dat alle niet moslims en moslims tegen elkaar opgezet worden is juist wat IS wilt. En ik schaam me diep voor de mensen die zo kortzichtig zijn en zeggen dat alle moslims ons land uit moeten. De meerderheid is nederlander en hier geboren. En het is vreselijk schokkend hoe sommige jongeren hierop reageren. Maar om nu te zeggen dat de islam slecht is nee. Het zijn de strijders die naam van Allah misbruiken. Zoals andere mensen hier al zeggen dit staat niet in de Koran en een Jihad is een strijd die je met jezelf aan gaat zo staat dat in de Koran. Mijn kind is half Nederlands en half Marokaans zijn vader is Moslim en ons kind hebben we dingen bijgeleerd en uitgelegd. hoe moet dit dan als zelfs kinderen dan worden veroordeelt die hier geboren zijn, dat zich van geen kwaad bewust is die oerhollande roots heeft en het liefst hutspot eet… zeg mij dan hoe ik hem moet uitleggen dat het die onschuldige mensen hun eigen schuld is. Dat het normaal is dat landen worden overgenomen door onmenselijke uitzonderingen die kinderen en vrouwen verkrachten en moorden en hun land moeten ontvluchten omdat ze anders in een staat komen te wonen waar er geen mensen rechten bestaan en een avondklok geldt. Waar er zwaar gewapende mannen lopen om te zorgen dat ze leven zoals hem opgelegd worden. Die ook hun eigen vrijheid kwijt zijn. Die allemaal ook moslims zijn ???? En dan ga je mij zeggen dat dus alllllllleeeee aanhangers van de Islam hetzelfde denken….? Ook in india ?? Azie? Israel??? De arabische Emiraten? Amerika, Spanje… etc noem maar op alle mensen over de hele wereld???? Nee iedereen op deze aarde die menselijk is wilt een ‘Normaal’ vredig leven lijden. Rondkomen een baan en geliefde een gezin met je familie zijn en niwt op je 30 dood gaan aan een ziekte ongeluk vliegtuigramp of een aanslag… nee de mensen in Frankrijk waren op hun werk ze doen al jaren lang prenten tekenen en niet alleen van de profeet ook van hitler ook van de paus ook van alles en iedereen die ze maar kunnen bedenken.. zie je dan alle aanhanger vd paus iedereen dood maken???? Nee de 10 geboden zijn ook in de Koran bekent… Gij zult niet doden. En al helemaal niet uit de naam van in welke god men ook maar gelooft. Het zijn geen domme maar onwetende mensen die zeggen dat iedere Moslim hetzelfde is want kijk naar de mensen om je heen je klagenootjes waar je mee opgroeide je buurman of vrouw de casaiere in de supermarkt of de dokter of verpleger die je behandelt in het ziekenhuis als je daar tercht komt of de ambulance personeel laat je je dan liggen???? Nee Moslims zijn slecht he tot je op vakantie gaat naar de landen waar de meerdereheid Moslim is… en als ze je pizza of kebab bestelling klaar staan te maken of de bezorger die langs komt… kom op zeg gaan we nu echt ons laten vertellen wie we moeten zijn. Als we nu niet nadenken en samenwerken met alle mensen en opkomen voor een ieder die tegen extremisten, terroristen, IS en Al qaida is…. dan hebben zij straks hun zin…. wie beschermt jou dan straks als de 3e WO uitbreekt….Ik weet wel wie mij zal beschermen tegen die exremisten… de vader van ons kind die Marokaan die moslim die zal koste wat kost mij en ons kind beschermen…… die walgt namelijk van alles wat er in de wereld gebeurd als MENS

 21. Het gaat dus wel degelijk om dialectiek ; EEN WIJ-ZIJ-VERHAAL waarrond politiek-correct geïnfecteerden vruchteloos een camouflage net proberen te houden dat telkens weer door een objectief-correcte windstoot wordt weggeblazen !

 22. Tuurlijk moet je niet iedereen over een kant scheren maar kijk ook eens naar de “vind ik leuks” onder aan de opmerkingen dat zijn d’r een stuk meer dan 12! Ik vind het erg verontrustend allemaal

 23. ik wil niet alle moslims over een kant scheren maar de grenzen moeten echt gesloten worden!!! En iedereen die zo’n aanslag goedkeurd zou hier voor wettelijk vervolgd moeten kunnen worden met het gevolg het land uit te kunnen worden gezet!!! Het is gewoon echt tijd om de rotte appels ertussen uit te gaan plukken!!! Deze rotte appels zouden ook in ieder moslim land er tussen uit moeten worden geplukt en vervolgd moeten worden!!!

 24. DE GROOTSTE IDIOTEN LIEPEN MET BORDEN WAAR OP STOND IK BEN CHARLIE , ER ONTBRAK ECHTER NOG EEN WOORD NL EN EXTREEM ONNOZEL , EUROPA IS GEK GEWORDEN DEZE LINKSE IDIOTEN WERKEN GEWILLIG MEE MET HUN EIGEN ONDERGANG , HEEL VEEL MUSLIMS JUICHEN DE AANSLAGEN TOE MAAR DE LINKSE DWAAS WIL DAT NIET ZIEN , DE ONDERGANG VAN EUROPA , KWESTIE VAN TIJD , MET DANK AAN DE SMERIGE LINKSE VERRADER EN HUN ONNOZELE KIEZERS

 25. ik hoop dat ze allemaal een voor een dood gaan. of beter nog lekker terug sturen waar het vandaan komt,

 26. De geschiedenis staat bol van oorlogen en geweld,telkens opnieuw staat er een of ander invidu, land of organisatie op die denkt de waarheid in pacht te hebben en die te laten gelden op een meestal gewelddadige manier,nu is het het geloof die wordt opgevoerd als verechtvaardiging van de voorbije terreur,een pasklaar antwoord is er niet om dit in te dijken, racisme en radicalisering zijn nog altijd sterk aanwezig in onze moderne samenleving,maar het is aan de moslimgemeenschap zelf om het geweld te veroordelen en de radicalen uit hun gemeenschap te bannen.

 27. […] Rechts Actueel heeft de beelden ook te pakken gekregen maar zij gebruiken deze paar foto’s alvast om te veralgemenen. Volgens hen zijn namelijk de meerderheid van de moslims, al dan niet in ons land, meer geneigd naar de extremistische kant en bestaat er niet langer zoiets als de gematigde moslim. […]

 28. Dit zijn geen moslims. In de islam is doden de grootste zonde die je maar kan bedenken. Verdomd jammer en meesten hier nemen de hele groep en oordelen daardoor de echte moslims die tegen doden van mensen zijn. Ik snap enkele Marokkanen sowieso niet. Dit is gewoon ziek! Lees aub de koran ff goed door.

  1. ga je koran lezen waar ze hoort in je moskee in je land !!!!

 29. dan praten we hier over 12 van de weet ik niet hoeveel inwoners hier in nederland? kom op mensen.. Je kunt ze niet allemaal over 1 kam scheren

 30. Weinig neutraliteit in uw bericht, u kiest al een kant

 31. Ik waarschuw hier al vele jaren voor met het resultaat dat je uitgekaft wordt als Racist.
  Ben uiteindelijk Nederland ontvlucht omdat ik de bespotting van deze kamelen niet meer kon verdragen.

  Er is maar 1 oplossing, en zoals onze “moslim broeders” zeggen, de goeden moeten dan maar onder de slechten leiden.

  Houd ons land rein.

 32. Deze reacties zijn extreem. Een paar er van zullen hopelijk een vlaggetje voor de AIVD/BVD opwekken.

  Maar om nou te zeggen dat dit een grote mate van goedkeuring vanuit “De moslim” hoek bewijst?

  Als deze kinderen daar geweest waren tijdens deze aanslag en die lui liepen op hun af, zouden ze uit elke gat dat ze hadden lichaamsvloestoffen spuien. Behalve hun oren dan mischien.

  Daarnaast hadden die lui hun ook gewoon afgeknald net zoals die lichtgetinte politieman.

  De reacties zijn naief en wel door 3 redenen.

  Goedkeuring van geweld en moord wordt niet als positief ervaeren over het algemeen.

  De Islam spreekt boekdelen over het ontdergaan van belediging met betrekking tot het geloof en de noodzaak om dit tot het uiterste te accepteren. Deze jongens kennen de Koraan niet of nauwelijks.

  Deze aktie is waarschijnlijk meer beledigend voor Allah dan het beelden van zijn gelijkenis.

 33. Frank en Rob,
  Jullie zijn idioten, en jullie zouden handelingsonbekwaam moeten worden gesteld zodat jullie stemrecht wordt ingetrokken. Ik als overtuigde Vlaming weet ook dat zeker niet de meerderheid van 1.5 MILJARD moslims extremistisch is, want anders zouden er wat meer dan het tiental Islamitische terreuraanvallen zijn in Europa (lees het verslag van Interpol maar eens, waarin je zal zien dat ze Islamitische terreuraanvallen onder de 10% valt van het totaal).

 34. Oprotten met die lui!!! Er moet gerdiculiseerd worden!!! Het geloof brengt alleen maar onzin en ellende!

 35. WO 3 komt eraan! Alles terug doen en de grens er weer op

  1. MOOOOOOI ! alles ligt al klaar nederland opruimen KOM MAAR (KNIP)!!!

   We zijn rustig heel rustig ze denken dat we over ons heen laten lopen keer op keer, trust you fucking me !!! enough is enough ! (KNIP) !

 36. Gewoon ziek!

 37. deze lui mogen ze van mij oppakken waterboarden en afvoeren naar een 1 of ander varkenskalifaat. STA OP TEGEN LANDVERRADERS!!!

 38. dit is ziek, gewoon ziek !! Oppakken die gekken en evengoed laten afzien als de onschuldige slachtoffers.. Als jullie allemaal in je eigen land zouden blijven, ipv in andere landen jullie geloof komen opdringen, en mensen uitlachen en denken dat alles van jullie is en jullie alles mogen, welja niet moeilijk dat je als moslim dan geen respect krijgt? Ik spreek niet over alle moslims, maar gekken zoals deze, sorry, het land uitsturen, dat ze dan maar in hun eigen land gaan zeveren.. Niet in dat van een ander, waar ze nog het geluk hebben om van zoveel privileges te mogen genieten !! Vuile bastaards als deze, gewoon nekken ! En eens goed laten afzien, zien dat ze nog zo een groot bakkes trekken. Hoe kun je respect verwachten met zulke uitspraken en bedreigingen ? Rot toch allemaal effe op en laat ons christenen in ons belgenland met rust, en alle onschuldige mensen. Leer eerst respect hebben voor mensen, dan pas kan je respect krijgen.

  1. Wat een bevuiling van het EigenVolks nest !

 39. Ik reis vaak met regiotaxi en valys.Daar zitten ook regelmatig chauffers van Marokaanse afkomst op.En die zeggen allemaal dat er in de koran staat dat er geenonschuldige mensen vermoord mogen worden. Maar dat een bepaalde groep er een. eigen draai aan hebben gegeven

 40. Tja deze reacties ontstaan uit armoede deze patat jeugd moet gewoon terug naar hun land van herkomst daar zullen ze weer normen waarde leren en zien hoe je je leven moet leven.
  Het Westen heeft ze te veel luxe gebracht en dat is voor deze simpele zielen een nadeel gebleken.
  Maar gelukkig komt hoogmoed voor de val.

 41. Het is wat….alles tegen..lelijk en Dom…ik begrijp het wel

 42. volop op geert stemmen (KNIP) ik sta afgelopen week in een albert hein staan er 2 (KNIP) moslimpjes achter me gewoon hard op te zeggen dat joden smerig zijn (KNIP)

  1. ze zijn helemaal fucked up in hun hoofd die moslims,allemaal.
   zelfs zogenaamd schattig lijkende kindertjes zals jij omschrijft zijn al helemaal verknipt joh

  2. En als het andersom is dan is het zeker niet erg??

 43. (KNIP)! Aanpassen of oprotten! Ze mogen blij zijn wat ze hier allemaal hebben… hier worden er maar moskee’s gebouwd en worden buitenlanders burgermeester, worden de wetten aangepast, maar als je dat in hun land zou doen dan worden je poten eraf gehakt… de christenen en joden worden zwaar bedreigd en teruggedwongen en de islamisering blijft maar stijgen…

  1. Het is inderdaad waar dat allochtonen veel krijgen in dit land en dat ze daar niet altijd even dankbaar voor zijn. Maar je mag dit niet gaan veralgemenen! niet elke moslim is slecht, er zijn ook heel veel moslims die deze aanslagen niet goedkeuren en die zich wel integreren in onze maatschappij. Zij vinden dit net zo erg als wij en het is erg als je degene die wel moeite willen doen en zich wel aanpassen aan onze samenleving gaat viseren omdat er extremisten deze aanslagen pleegden. Ik keur deze aanslagen niet goed en ik vindt het heel erg voor de slachtoffers, maar niet enkel zij zijn het slachtoffer hier.

 44. Laat geen enkele syrie ganger meer binnen. Grenscontrole invoeren. Dubbele pas afschaffen. Pas op met de zgn vluchtelingen.

 45. Ik zie nergens staan dat al die jongens moslims zijn….?
  Waar moet ik naar kijken?
  Staat dat op hun voorhoofd ?

  1. Goed lezen en helder nadenken zou jou bij deze al een heel eind op weg helpen………..

 46. Frank Dekrijger

  “jongens die het Turkse leger in zijn gegaan om te strijden tegen Isis.”

  Het Turkse leger heeft nooit tegen ISIS gevochten. Ze hebben juist Al-Nusra geholpen om Kessab binnen te vallen.

  1. Als je iemand met een andere mening “domme slet” noemt, kan ik uw mening niet serieus nemen.

 47. Het Turkse leger vecht niet tegen ISIS. Het Turkse leger bezet het Europese land Cyprus om ervoor te zorgen dat daar de kerken worden afgebroken en vervangen door lelijke moskeeën. Droom lekker verder.

  1. (Rob Verreycken) Cypres is in tweeen gedeelt , Grieks gedeelte en een turks gedeelte ? Informeer eerst voor dat u wat zegt !

   Met vriendelijke groet,

   1. Cyprus maakt in zijn geheel deel uit van de Europese Unie. Het noordelijke deel wordt illegaal militair bezet door het Turkse leger, met daarin ook ‘Belgische’ Turken die op die manier deelnemen aan de illegale bezetting van een ander Europees land. De feitelijke tweedeling wordt door geen enkel beschaafd land of instelling ter wereld erkend. Maar heel de situatie geeft nog maar eens iets duidelijk aan: wat door moslims militair en illegaal wordt veroverd, wordt nooit vreedzaam en correct weer verlaten.

 48. deporteer deze haatbaarden.

 49. GATVERDAMME! Allemaal op één eilandje zetten, waar ze enkel zeewater kunnen drinken, kunnen verzuipen in de zee en elkaar in de (KNIP). Wellicht, niet alle moslims zijn terroristen, maar alle terroristen zijn massaal moslim!

 50. Namen staan erbij. Oppakken en terug sturen. Gevaar voor onze vrijheid van meningsuiting zijn deze onnozele zielen. Goed praten en ‘juichen’ dat 12 mensen zijn vermoord omdat ze grappen maken over een persoon die zelf nog pedofiel was en een paar honderd jaar geleden geleefd heeft. En daar zo agressief over worden. Is toch demonisch die hele gedachte van de bescherming van een één of andere Mohammed. Die man zal hier niets van mee krijgen en zal geen verschil proeven of mensen zo handelen of niet.
  Moslim = ok maar helaas gaat moslim niet gepaard met liefde zoals zij proberen te claimen. Moslim zijn gaat gepaard met agressie. En soms als er liefde in het spel zit zijn dat gewoon de oer natuur gevoelens van de mens zelf.

  1. Wat Charlie Hebdo doet is beledigen dat is niet meer uiting van hun meningen. De reactie van de extremisten is totaal niet goedgekeurd door de moslimgemeenschap. 12 doden is erg maar niet zoveel als wat de Europese en de VS hebben gedaan in de Midde-Oosten. Het is fout dat geef ik toe. Jullie zien de moslims toch ook niet iets slecht zegge over Jesus wrm doen jullie dit dan wel ?? Wrm hebben jullie geen respect voor onze profeet? Als iedereen zich zou bemoeie met hun eigen zou dit niet gebeurt zijn .

   1. Wellicht omdat er te veel gekke zijn die uit naam van jullie profeet mensen vermoorden. Respect opbrengen is dan nog moeilijk, ookal is het slechts een fractie van de moslims, zij verpesten het. Dus neem het hun kwalijk ipv alle niet-moslims

    1. Achterlijk volk

     Mensen, dit gaat NOOIT meer goed komen. Deze barbaarse achterlijke personen beseffen gewoon echt niet wat het leven inhoud. Als iemand iets zou zeggen over Jezus, wtf interesseert mij dat nu. Als dus iemand iets verkeerd zegt over het sprookjesfiguur Mohammed, dan geeft iemand anders dat het recht om te doden. Werkelijk, ik kan er gewoon niet bijkomen. Ik hoop dat de regeringen eens wakkergeschud zijn. Met dit achterlijk volk valt niet te praten. Ik ken genoeg moslimmensen die prima hun geloof beleiden en verder niemand een vlieg kwaad doen. Maar de extremisten, waar ik deze jongeren ook onder schaar zullen kei en keihard aangepakt moeten worden. Ben er echt helemaal klaar mee.

    2. En hoeveel mensen hebben de christenen dan wel niet vermoord in de naam van god tijdens de kruistochten? Denk je dat het alleen maar moslims zijn, hoeveel Palestijnen worden er nu niet vermoord door de Israëlische kolonisten bij de Gaza strook?

     1. dus fuck mochamed en jezus een geloof is voor debielen en brengt enkel geweld voort
      en als je dat niet kan aanvaarden stuur jezelf dan naar je eigen god

     2. Klopt. Maar dat zijn religieuze eikels toen die tijd. Dat had ook niets met geloof te maken, zoals zij zelf claimden dat het wel zo is, net als nu die terroristen dat doen in de naam van de islam. Maar het conflict tussen Gaza en Israël ligt veel complexer dan 90% van de mensen denken dat het is. Maar dat is weer een ander verhaal dan waar deze column om gaat,

   2. Dus als iemand je beledigt maak je die maar dood? Lekker barbaars. En de Islam is gelukkig niet het enige geloof waar de spot mee wordt gedreven. Net zoals met allerlei politici, etc.

    1. Ik sta wekelijks op de rommelmarkt en daar komen veel moslims, de meerderheid doet niks dan ons, blanke verkopers, beledigen en in hun taal staan uitschelden als ze hun zin niet krijgen. Moet ik hun dan ook doodschieten??? De individuen die zulke daden plegen of toejuichen en zich daarvoor verschuilen achter de een of andere profeet, zijn behoorlijk ziek in hun kop. Het is in europa zover gekomen dat moslims een kerk kunnen binnenvallen tijdens een middernachtmis en ‘schijtchristenen’ mogen roepen en hiervan wordt amper melding gemaakt in de media, dit mag niet want we zijn allemaal racisten, of we er iets van zeggen of niet maakt hierin geen verschil! En wat die vrijheid van meningsuiting betreft: we zijn hier in europa, niet in een of ander middeleeuws land. Onze werkloosheids- en invaliditeitsuitkeringen zijn goed genoeg, maar ze kunnen niet genoeg respect opbrengen om de rest ook met open armen te ontvangen. Ze zijn ALLEMAAL verwesterd, anders hadden ze geen sociale media, geen iphone, dikke auto etc… anti westen ok, kruip dan op een kameel en ga met stenen gooien! De europeanen zijn het zat om in een hoekje gedrukt en BELEDIGT te worden… Als je niet akkoord bent met de gebruiken en waarden van het land waar je woont, ga dan naar een land waar je dat wel bent. Maar het probleem is dat daar geen financieel vangnet is, geen voorkeursbehandeling en véél zwaardere straffen dan hier, daar moet je je plan trekken en zien te overleven, daar moet je sterk en moedig zijn… Toch vind ik het steeds opnieuw vreemd dat elke moslim die ik ooit gekend heb, en die hier geboren is, het steeds over mijn land heeft en dat dat land niet Belgie is.
     Waarom moeten wij ons aanpassen aan vreemden in ons eigen land?
     En als ze hun profeet willen wreken, laat ze dan elkaar uit de weg ruimen, ik kan me niet voorstellen dat er in welk geloof dan ook opgedragen wordt om te martelen en te moorden, wat de aanleiding daar ook voor kan zijn.
     Ze kunnen nooit sterven als martelaar, een dader kan nooit een martelaar zijn…

   3. De EU en de VS vechten nu in het Midden-Oosten omdat het volk daar onderdrukt wordt door de dreiging van een religieuze staat, oftewel een samenleving (oftewel dictatuur) in angst. Hoe zou jij het vinden als je in Nederland onderdrukt zou worden door een andere ideologie / religie, en dat je vrijheid ontnomen wordt.

    Dit is precies wat er nu gebeurt in het Midden-Oosten. Het volk heeft geen keuze om zijn eigen religie te volgen zoals hij of zij dat wil. Onschuldige mensen worden letterlijk geslacht alsof het vee is. Kinderen worden onthoofd en het op straat gegooid. Vrouwen worden maanden lang verkracht totdat ze fysiek en mentaal compleet gebroken zijn. Dit is slechts het topje van de ijsberg waartoe deze mensen in staat zijn, op gronde van een religie.

    Dit soort fanatisme is niet te beheersen. Ik neem aan dat het duidelijk is waarom dit dus ook een compleet andere situatie is dan wat er gebeurt is in Frankrijk; een democratie waar de vrijheid van meningsuiting geprezen wordt.

    Verder worden we allemaal wel eens beledigd, bewust of onbewust. In een open samenleving zoals het grootste deel van Europa dat kent is dat onvermijdelijk. Je mag respect vragen voor jouw mening als dit gevoelig ligt, echter kun je respect niet afdwingen. Om hiervoor geweld te gebruiken of zelfs terrorisme, is gewoon absoluut onmenselijk en walgelijk.

    Als jij waarde hecht aan de profeet, dan raad ik ten sterkste aan om beledigend gedrag te beantwoorden met verdraagzaamheid. Dit zal ongetwijfeld worden beantwoord met het respect wat je zo verlangd.

   4. nee wij houden onze “eigen” God zelf voor de gek… spotten is relativeren… het heeft niets met beledigen te maken

   5. Uw profeet is de mijne niet. De Mo is voor mij een criminele pedofiel en ik zie niet in waarom ik daar respect voor zou moeten hebben.

   6. Beste Ali,
    Ook over Jezus en God zijn cartoons gemaakt, maar de christenen reageren daar niet zo idioot en opgefokt op als de moslims op een tekeningetje van mohammed reageren!

    1. Behalve de gehele inquisitie waarin we onze buren nog zouden hebben verraden als ze dit deden.

 51. Oh is goed, laat ze maar aanslagen plegen, dan zal karma hun goed terugpakken als we eindelijk in actie komen met doelwitten als Mekka en Gaza, Zuid Afrika en Ankara en Rabat, en Iran.. Europa 2de rangs burger invorderen en ontneming van Nationaal burgerrecht. Dan zullen wij anti-moslim groep eens over de straten juichen en dansen. En roepen “Karma is groot”

  1. Hypocriete reactie. Alles wat je een ander toewenst krijg je zelf. De enige manier is door zelf het goede voorbeeld te tonen. Als je gelooft in karma, dan weet je toch dat mensen veel meer dan één leven hebben, en dat we allemaal verbonden zijn. Die arme mensen die die gruwelijke daad pleegden zeer veel karma zullen ontvangen. Allemaal door hun onwetendheid. Haat zulke mensen niet anders kom je in dezelfde negatieve energie te staan. Want het laagste is ook U laagste en het hoogste is ook U hoogste. Alles is EEN GEHEEL. Dus waarom zouden we iemand anders iets negatiefs toewensen die ook U zelf is!
   Haat is de oorzaak van deze daad… Dus haat is niet de oplossing. We kunnen anderen ook nooit dwingen om iets aan te leren. Het beste dat we kunnen doen is zelf het goede voorbeeld tonen rondom U. Zo crieer je van uit uzelf een opbouwende reactie die net zoals karma veelvoudig zal terug komen.

 52. Die “spreekwoordelijke” kleine minderheid nietwaar. Islam is onverdraagzaamheid. Als mensen dagelijks overtuigd worden, en het al zijn, dat hun religie (?) de enig ware is, dan is de logische conclusie dat alle anderen bedriegers en monsters zijn die de waarheid niet willen zien, en dus niet waard zijn om te leven. Afmaken dus. Telkens worden er op de media een paar opgevoerd die komen vertellen dat ze Moslim zijn (misschien?) en tegen dergelijke aanslagen, maar DAT is een kleine minderheid, en als de extremisten het ooit voor het zeggen krijgen zullen zij de eerste slachtoffers worden. Als ze al bestaan natuurlijk.

 53. Marcel Melkebeke

  Dat die achterlijke, idioten een kleine minderheid zijn is een misleidend en medeplichtig verhaaltje dat de zognaamd “Correcten” (lees “manipulators”) ons willen inpompen.
  Waar hebben die “jongeren” hun ophitsende en domme praat gehaald denkt U?
  Zij ontpoppen zich dagelijks als onverdraagzame, gevaarlijike vijanden van onze maatschappij.
  (En wij betalen de “eminenties” die hen opstoken dan nog om hun ding te doen!)
  Behandel hen als dusdanig en stop met hen te pamperen.
  Gebeurt dit niet,dan wacht ons de absolute katastrofe waarvoor de rekening ons door onze nakomelingen zonder twijfel ( maar te laat) gepresenteerd zal worden!!!
  En lang duurt dit niet meer.
  Arm Europa.Sparta en Rome zijn op dezelfde manier ten onder gegaan nietwaar?
  Ontmasker de lafaards die een grondige reactie tegenwerken.
  Men kan Poetin veel verwijten.Maar op dat punt heeft hij overschot van gelijk.
  Niet mogelijk om serieus te reageren?Kijk naar Japan,Australie Rusland,en vele anderen…..
  Deze regering heeft de kans om hier het verschil te maken.
  Doen zij het niet,dan zullen zij zonder enige twijfel weggevaagd worden.
  En op de “gesettelden” van de Europese koepel moeten zij niet al te veel rekenen……

Trending

%d