Jonge moslims juichen aanslag massaal toe

Na de massamoord door moslimterroristen bij Charlie Hebdo in Parijs draaien de leugenmedia overuren om de terechte volkswoede in de gewenste richting te manipuleren.  ‘Het heeft niks met islam te maken’, ‘de islam is vrede’, ‘de moslims zijn het slachtoffer’:  de belachelijke verzinsels en leugens vliegen ons om de oren.  Eén van de fundamentele leugens is, dat moslimextremisten maar ‘een kleine minderheid’ zouden vormen.

Pijnlijk voor de leugenaars is dat hun flauwekul keihard botst met de waarheid, die iedereen die wil vandaag kan vaststellen als hij één keer met jonge moslims praat of eens een blik werpt op de sociale media waar moslims elkaar ontmoeten.  De realiteit is: de overgrote meerderheid van de jonge moslims juicht de aanslag toe, want ‘ Charlie Hebdo heeft de profeet beledigd en dus is het terecht dat ze vermoord zijn.’  Hieronder volgt een kleine bloemlezing uit de Facebookpagina ‘like als je ook Marokkaan bent’, die zijn leden vroeg wat ze van de aanslag vonden.  (Klik op één van de afbeeldingen en je kan de ganse reeks zien door links of rechts te klikken.)

 

 

De realiteit is dat er inderdaad gematigde moslims zijn, maar dat is een minderheid; en dat er extremistische moslims zijn, en dat is de meerderheid.  Dat is gebleken bij elke democratische stembusgang in Noord-Afrika (Algerije, Egypte, Tunesië), dat is gebleken bij de aanslagen van 9/11 in de VS (toen jonge moslims dansend feest vierden in de straten van Antwerpen, Ede, Gouda, Amsterdam en Brussel), dat is gebleken bij de verkiezing van de Moslimexecutieve (toen de moslims in België in meerderheid kozen voor fundamentalisten) en het blijkt vandaag uit de reacties van jonge moslims op de aanslagen.

De citaten met foto’s werden voor het eerst gepubliceerd op de Facebook fanpagina Tom Van Grieken.

Heb je genoeg van de islamisering van Vlaanderen en wil je net als de Duitsers op straat komen?  Sluit dan aan bij PEGIDA Vlaanderen – VLATIVA. 

86 comments

 1. Het ergste is dat deze pijnlijke gebeurtenissen konden voorkomen worden, er was een film “Fitna” gepromoot door Geert Wilders veel jaren geleden die gewaarschuwd heeft wat de gevolgen zouden zijn van de islamisering van Europa, de video was gecensureerd want die waarheden vielen niet in de smaak van zowel moslims als politiekers, dus niemand die ernaar wilde luisteren en nu het resultaat is dat Europa de pijnlijke gevolgen moet dragen. triestig!!

 2. Die recht-door-zee gaan alleszins, diegenen die het mohamedaanse principe der TAQIYYA huldigen en consequent toepassen zullen het uiteraard loochenen.

 3. Hallo mensen,
  Ik ben meredin en ben moslima. Na de laatste dagen wou ik toch is lezen wat er nou werkelijk in de koran staat. Tot mijn verbazing staat er in de koran ook echt dat je ongelovigen mag doden of verbranden. Iedereen op deze pagina is het niet eens met al die terroristen maar wat al die terroristen doen staat ook echt in de koran.

  Het doet mij pijn wat er in de koran staat want zo zie ik de islam niet. Ik zie de islam als een liefdevol geloof met respect voor alle mensen ongeacht het geloof of ras.

  Daarom hoop ik dat de koran net als alle andere boeken zich aan deze tijd aanpast. En dat wat er staat over ongelovige verbranden of doden weg gehaald word door iemand. Zo zal er misschien minder oorlogen en aanslagen zijn. Het lijkt mij toch dat iedereen dat wil.

  Het maakt mij niet uit wat iemand anders vind dit is mijn mening.

  Groetjes meredin

Comments are closed.