cartchDe aanslag van gisteren in Parijs is het 9/11 van Europa en wellicht de start van een lange reeks aanslagen door teruggekeerde Syriëstrijders, aan wie rustig wordt toegestaan vrij onder ons te leven. Deze beelden moeten door elke Europeaan bekeken en onthouden worden: de genadeloze executie van een gewonde politieman, en de kreet ‘Allah akbar’ van de moordenaars wanneer zij de redactie van Charlie Hebdo verlaten nadat zij daar 10 journalisten geëxecuteerd hebben. De tijd om te kiezen is aangebroken. Volkeren van Europa, de straten op, tegen islamisering en massa-immigratie!

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=e1d7bca22cc0

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[SCHOKKENDE BEELDEN] Aanslag 7/01: executie politieman gevolgd door ‘Allah Akbar’”

  1. Als we nu niks doen er tegen krijgt deze zieke gestoorde de overhand en kunnen onze vrouwen en kinderen niet meer de straat op. Deze tak van de Islam moet vernietigd worden.

  2. (Para)-Commando stijl , een raid uitgevoerd door getrainde neo-Saraceense militia. PEGIDA is nu ook in Frankrijk broodnodig ! Wat zou er nu NOG allemaal bovenop al die terreur der laatste jaren moeten gebeuren om de politiek-correcte schellen der ogen te doen vallen om EINDELIJK een objectief-correcte visie op Mohamedaanse “fratsen” voorbij de politiek-correcte censuur-poort te kunnen “smokkelen” ???????? De PoCo-media zullen hun poppenkast weer bovenhalen om ONBEWEZEN door enigerlei onjectief-correcte studie ter zake, politiek-correct te suggereren dat enkel “een minderheid dit zou goedkeuren”, met volledig negationisme tegenover het mohamedaans TAQIYYA-principe. Wij weten gewoonweg niet welk percentage der mohamedanen zich bij deze terroristische visie aansluit, DAT zijn de feiten en dit gigantisch probleem ontkennen zou ons nog zuur kunnen oprbreken door onze nazaten op te zadelen met een Europese kalifaat kolonie met de Sharia als Constitutie en clitoridectomy voor onze (klein)dochters !

Trending

%d