1 van de 3 gezochte verdachten voor de aanval in Parijs gaf zichzelf aan

london1 van de 3 gezochte islamieten heeft zichzelf overgegeven bij een politiebureau dicht bij de Frans Belgische grens. Het Franse Openbaar Ministerie bevestigt berichten daarover in de media. Volgens de Franse zender iTele zegt Hamyd Mourad dat hij een alibi heeft voor het tijdstip van de aanslag. Hij zou naar de politie zijn gestapt toen hij via de sociale media ontdekte dat hij werd gezocht. De politie onderzoekt nu of Mourad op school zat ten tijde van de aanslag, zoals hij claimt. Klasgenoten van hem zijn een Twitteractie begonnen om zijn claim te ondersteunen. De twee broers Chérif en Said Kouachi, zijn tot op heden onvindbaar zijn.

Politici van de UMP en het FN verklaarden dat het bloedbad op Franse bodem een oorlogsverklaring was aan het Franse volk. Ondertussen zijn er militairen geland op vliegveld Le Bourget om een bijdrage te leveren aan het veiligheidskordon in de Franse hoofdstad. De vrees is dan ook groot dat andere terug gekeerde salafistische jihadisten geïnspireerd worden door de geslaagde aanval van gisteren.

Bij de reguliere media wordt het onderhand steeds lastiger vol te houden dat de aanvallen steeds de daden zijn van verwarde mensen. Of je moet islamieten verwarde mensen vinden. Dan klopt het weer wel. Sinds eind november hebben er in verschillende Europese steden ‘incidenten’ plaats gevonden.  Bij verschillende kerstmarkten werd er ingereden op het publiek, agenten werden aangevallen op straat, in België werd een politiebureau bekogeld met brandbommen, de nieuwsfeiten zijn legio. Vanaf hoeveel ‘incidenten’ spreken we niet meer over ‘incidenten’, maar over een structurele golf van kleine en grotere aanslagen?

2 comments

  1. In een Vlaamse krant met grote oplage betoogt de numero uno der grootste Vlaamse partij ONbewezen, conform de islamofiele, politiek-correcte propaganda. Onomwonden poneert hij het volgdende axioma, tevens overbekend islamofiel dogma der PoCo-Kerk ; “dat de overgrote meerderheid der Europese Moslims dat afkeuren” ! Op basis van welke objectief-correcte studie , zonder politiek-correcte DESinformatie propaganda baseert hij zich ? Werden ALLE Europese mohamedanen bevraagd of minstens een relevante percentage daarvan ? Indien toch zo, werd er dan een selectie-mechanisme ingebouwd om eerlijke antwoorden te scheiden van leugenachtige verklaringen, gebaseerd op het mohamedaanse principe der “TAQIYYA” ? Het is te verwachten dat er een défilé van politiek-correcte, islamofiele propagandisten in de media zal opduiken om ons dergelijke volkomen ONbewezen stelllingen te dwangvoederen, uit politiek-correct negationisme voor de ECHTE dreiging met ONbekende omvang, die de kopafsnijders van ISIS (zouden) vertegenwoordigen. PEGIDA is broodnodig, nu ook buiten Duitsland opdat wij een EUROPEES Europa zouden kunnen ter erfenis nalaten aan onze nazaten. Onze (klein)kinderen willen we toch niet opzadelen met een Europese kalifaat kolonie van Saudie-Arabie met Mekkantwerpen als één der metropolen en de Sharia als leidraad ; in het bijzonder onze (klein)dochters kunnen we toch niet klaarstomen voor clitoridectomy !

Comments are closed.